Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Okuyabilecek arkadaslarımız devam edebilir, depremden dolayı okuyamayacak durumda olan arkadaslarımızın okuyamayacaklarını bildirirlerse eger onların yerine okuyabiliriz, haber gelmezse de o sekilde listeyi tamamlamaya calısalım birbirimizin eksiklerini de tamamlayarak. su an cok zor durumda olan arkadaslarımız, vatandaslarımız var, dualarımızı eksik etmeyelim..

-loyalty -loyalty @selametvedua dreamy07 dreamy07 Nillatte Nillatte @Ism R rainyy L Leftright @Ada-anne @Zeynoyi redvelvetcake redvelvetcake Cuel Cuel @Esragull mandalina01 mandalina01 slnn12345 slnn12345 @agustos72 @Beyourselff @nazifeee Elifnesli65 Elifnesli65 Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya @Bluepinkkk H hazal94 @Mavi ayy @Sendeanlarsn H Huzurkokanmevsimler C Canangul133 B blueandblue
Canım en son ağustos72 arkadaşımın niyetine okumuştum. Devam edicem ben. Eğer yardım gerekirse seve seve arkadaşlarımın niyetine okurum♥️

Günaydın💕 bugun slnn12345 slnn12345 arkadasumız niyetine okuyoruz
Niyetini yazabılırsın canım🙏🏼 slnn12345 slnn12345
Günaydın canım niyetim; hayallerim için istediğim olayların tez zamanda gercekleşmesi. HAyırlısı ile sevip sevilebileceğim biriyle evlenmem. Ailem için sağlık ve huzur diliyorum. Ülkemizdeki herkesin bu zor zamanlardan tez zamanda çıkmasını istiyorum.💕

X