Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

amin canım :KK43: insan zamanla normal yasantısına geri donuyor ama her sey o felaketi hatırlatıyor unutmamız imkansız. ben normale donemıyorum yani bir turlu o tatsızlık uzuntu mutsuzluk gecmedi gitmedi.. ne yapacagız bilmiyorum
Evet ben de aynı şekilde sürekli düşünüyorum. Acılar çok taze. Üzüntümüz ve korkumuz devam ediyor. Rabbim tüm insanlarımızın yardımcısı olsun. 🙏

Kızlar malum durumdan dolayı okumalara devam edemeyecek arkadaşlarımız olabilir, yarın anlasılır az cok, böyle zor bir zamanda kimseye de okudunuz mu yazdınız mı vs diyemeyiz de, listemizi tamamlayana kadar okumayanların yerıne de ben okurum veya okumak ısteyen müsait kim olursa el birliği ile listemizi tamamlarız hak geçmesin hem de, Allah yardımcımız olsun 🤲🏼

Okuyabilecek arkadaslarımız devam edebilir, depremden dolayı okuyamayacak durumda olan arkadaslarımızın okuyamayacaklarını bildirirlerse eger onların yerine okuyabiliriz, haber gelmezse de o sekilde listeyi tamamlamaya calısalım birbirimizin eksiklerini de tamamlayarak. su an cok zor durumda olan arkadaslarımız, vatandaslarımız var, dualarımızı eksik etmeyelim..

-loyalty -loyalty S selametvedua dreamy07 dreamy07 Nillatte Nillatte I Ism R rainyy L Leftright @Ada-anne Z Zeynoyi redvelvetcake redvelvetcake Cuel Cuel E Esragull mandalina01 mandalina01 slnn12345 slnn12345 agustos72 agustos72 Onikiagustos Onikiagustos U Uyku gunlugu Elifnesli65 Elifnesli65 Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya Bluepinkkk Bluepinkkk H hazal94 Mavi ayy Mavi ayy YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn H Huzurkokanmevsimler C Canangul133 B blueandblue

Okuyabilecek arkadaslarımız devam edebilir, depremden dolayı okuyamayacak durumda olan arkadaslarımızın okuyamayacaklarını bildirirlerse eger onların yerine okuyabiliriz, haber gelmezse de o sekilde listeyi tamamlamaya calısalım birbirimizin eksiklerini de tamamlayarak. su an cok zor durumda olan arkadaslarımız, vatandaslarımız var, dualarımızı eksik etmeyelim..

-loyalty -loyalty S selametvedua dreamy07 dreamy07 Nillatte Nillatte I Ism R rainyy L Leftright @Ada-anne Z Zeynoyi redvelvetcake redvelvetcake Cuel Cuel E Esragull mandalina01 mandalina01 slnn12345 slnn12345 agustos72 agustos72 Onikiagustos Onikiagustos U Uyku gunlugu Elifnesli65 Elifnesli65 Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya Bluepinkkk Bluepinkkk H hazal94 Mavi ayy Mavi ayy YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn H Huzurkokanmevsimler C Canangul133 B blueandblue
ben deprem bölgesindeyim canım, okuma yapamayacağım. Zor durumdayım. dualarınızı bizden esirgemeyin lütfen

X