- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.441
kızlar bu arada en son mandalina01 arkadasımızda kalmıstık, eğer herkes müsaitse okumaya 20 subattan itibaren devam edebiliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayalım bencekızlar bu arada en son mandalina01 arkadasımızda kalmıstık, eğer herkes müsaitse okumaya 20 subattan itibaren devam edebiliriz.
tamam 20 şubatta devam edelim kaldığımız yerden .kızlar bu arada en son mandalina01 arkadasımızda kalmıstık, eğer herkes müsaitse okumaya 20 subattan itibaren devam edebiliriz.
kızlar bu arada en son mandalina01 arkadasımızda kalmıstık, eğer herkes müsaitse okumaya 20 subattan itibaren devam edebiliriz.
Evet ben de aynı şekilde sürekli düşünüyorum. Acılar çok taze. Üzüntümüz ve korkumuz devam ediyor. Rabbim tüm insanlarımızın yardımcısı olsun.amin canım insan zamanla normal yasantısına geri donuyor ama her sey o felaketi hatırlatıyor unutmamız imkansız. ben normale donemıyorum yani bir turlu o tatsızlık uzuntu mutsuzluk gecmedi gitmedi.. ne yapacagız bilmiyorum
Evet canım yarın sabah başlıyoruz insallahAynen canım Allah'in izniyle okumalara devam edelim. redvelvetcake
mandalina01 arkşadaşımız için okudum Allah kabul etsin. redvelvetcakeGünaydın bugun mandalina01 arkadasımız icin okuyoruz
99 Hasbinallahu ve ni'mel vekil + 1 nimel Mevla ve ni'me'n nasir
ben deprem bölgesindeyim canım, okuma yapamayacağım. Zor durumdayım. dualarınızı bizden esirgemeyin lütfenOkuyabilecek arkadaslarımız devam edebilir, depremden dolayı okuyamayacak durumda olan arkadaslarımızın okuyamayacaklarını bildirirlerse eger onların yerine okuyabiliriz, haber gelmezse de o sekilde listeyi tamamlamaya calısalım birbirimizin eksiklerini de tamamlayarak. su an cok zor durumda olan arkadaslarımız, vatandaslarımız var, dualarımızı eksik etmeyelim..
-loyalty S selametvedua dreamy07 Nillatte I Ism R rainyy L Leftright @Ada-anne Z Zeynoyi redvelvetcake Cuel E Esragull mandalina01 slnn12345 agustos72 Onikiagustos U Uyku gunlugu Elifnesli65 Mavi_Eftelya Bluepinkkk H hazal94 Mavi ayy YagmurSendeanlarsn H Huzurkokanmevsimler C Canangul133 B blueandblue