- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.981
Ben varımYeni liste olusturuyorum, aksam kura cekicem sıralama icinsimdilik 24 kisiyiz ama muhtemelen basladıktan sonra katılmak istemeyenler veya okumayanlar olacak biraz, ona göre sayımız biraz daha azalır sanırım
Yasin okuyamam canım bebek okadar uzun durmuyor ezber kısa dualari kolay oluyordaBugun kandil diye birer Yasin okuması yapıyoruz ve salavat
1 Yasin + 100 Salavat
ben okudum, listemizin son gününe denk geldi zaten, bütün listemizdeki herkesin duaları kabul olsun niyetiyle, amin
olsun canım zorunlu diil, güzel gönlünden ne geçerseYasin okuyamam canım bebek okadar uzun durmuyor ezber kısa dualari kolay oluyorda
Ben hasta olduğum için yasin okuyamam ama listedeki herkese 500 salavat okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versinBugun kandil diye birer Yasin okuması yapıyoruz ve salavat
1 Yasin + 100 Salavat
ben okudum, listemizin son gününe denk geldi zaten, bütün listemizdeki herkesin duaları kabul olsun niyetiyle, amin
Allah razı olsun canım, sizin hayır dualarınızdan daha guzel bir sey yok benim icinBen hasta olduğum için yasin okuyamam ama listedeki herkese 500 salavat okudum. Rabbim hepinizin gönlüne göre versinettiğimiz duaları rabbim kabul etsin
Dua edildiğinden beri hastalığımda olumlu gelişmeler oldu. Hepinize ne kadar teşekkür etsem de az. Böyle bi hayra vesile olan arkadaşımızın yüzünü rabbim iki cihanda da güldürsün
Hepinizden Allah razı olsun
Allah kabul etsin canım benimYeni liste olusturuyorum, aksam kura cekicem sıralama icinsimdilik 25 kisiyiz ama muhtemelen basladıktan sonra katılmak istemeyenler veya okumayanlar olacak biraz, ona göre sayımız biraz daha azalır sanırım
Ben varım canımYeni liste olusturuyorum, aksam kura cekicem sıralama icinsimdilik 25 kisiyiz ama muhtemelen basladıktan sonra katılmak istemeyenler veya okumayanlar olacak biraz, ona göre sayımız biraz daha azalır sanırım
Bu yeni liste için geçerli degilmiBugun kandil diye birer Yasin okuması yapıyoruz ve salavat
1 Yasin + 100 Salavat
Ben varım canımBugun kandil diye birer Yasin okuması yapıyoruz ve salavat
1 Yasin + 100 Salavat
canım istersen okuyabilirsin, bugun bir onceki listemizin bitisi hem de kandil diye okuyalım dedik, zorunlu degil icinden geciyorsa tabii ki okuBu yeni liste için geçerli degilmi
tabii ki, ekleyeyim ismini canım hosgeldınBende katılabilir miyim
ay evet canım kusura bakma unuttum sen söylemistin silmemisim isminiAllah kabul etsin canım benim
Ben katılamıycam başka zaman inşallah yeniden buluşuruz
AMİNNNNDua manyağı olduk kızlar bu grup sanirim cennetteyiz, hayırlı kandiller,sizi seviyorum :)
tamam canım, tam anlayamadım da, yani o zaman yeni listeye katılıyorsun di mi yarın baslsycak olanBen yokum canım bu isimle hesabım aktif olmuş ordan katılacağımredvelvetcake
Hoş buldum canımtabii ki, ekleyeyim ismini canım hosgeldın