- 5 Mayıs 2020
- 12.749
- 39.489
Hee tamam ben üstüme alınmayayım dimiEvet, beceremeyenler için öneride bulundum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee tamam ben üstüme alınmayayım dimiEvet, beceremeyenler için öneride bulundum.
Alınma tabiHee tamam ben üstüme alınmayayım dimi
Yaaa muhteşörsün yaaAlınma tabi
Sen aslansın, kaplansın, başarırsın
O senin muhteşörlüğün bebeğimYaaa muhteşörsün yaa
9.Gün İftar Menüsü
Eki Görüntüle 3044616
Valide Sultan çorbası
Tavuk Şiş
Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma
Kalburabastı
Detaylı tarifleri incelemek için linkleri tıklayın lütfen!
Valide Sultan çorbası
Sizlere müthiş besleyici, doyurucu ve çok lezzetli bir çorba tarifimiz var. Kendileri İç Anadolu yöresinden Valide Sultan Çorbası.
Eki Görüntüle 3044593
Tavuk Şiş
Hem mangalda hem fırında yapabileceğimiz güzel bir lezzet
Eki Görüntüle 3044583
Kuru Biber-Patlıcan Dolması ve Yaprak Sarma
Kuru dolma her yörede farklı farklı yapılmaktadır.Bazı yörelerde zeytinyağlı,bazılarında etli,bazılarında bulgurlu olmak üzere değişik tarifler yapılmaktadır.Antep'te dolma deyince akla ilk gelenler,bol salçalı,bol zeytinyağlı,bol sarımsaklı ,bol acılı ,etli, ve pirinçli dolmalardır.İftar Sofranızı şenlendirecektir.
Eki Görüntüle 3044592
Kalburabastı
İsmini şeklinden alan kalburabastı tarifini hazırlamak çok kolay. Şerbetli tatlılarının en sevilenlerinden kalburabastı iftar sonrası çok güzel olacak ...
Eki Görüntüle 3044597
Tarifler İçin teşekkür ederiz
Nevreste
Oriana
Kukrim
En sevdiğim ana yemek benim bu ya ve de misafirlere servis etmesi çok pratik oluyor10.Gün İftar Menüsü
Eki Görüntüle 3045111
Yüksük Çorbası
Hasanpaşa Köfte
Yoğurtlu Köz Patlıcan Mezesi
Fıstıklı Muhallebi
Yüksük Çorbası
Geleneksel Türk mutfağının en özel çorbalarından biri olan yüksük çorbası, lezzetiyle çok seviliyor.
Eki Görüntüle 3045096
Hasanpaşa Köfte
Köfte ve patatesin muhteşem birleşimi Hasanpaşa Köfte
Eki Görüntüle 3045098
Yoğurtlu Köz Patlıcan Mezesi
Mangal severlerin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan közlenmiş patlıcan salatası, hiç şüphesiz etin yanına en çok yakışan yiyecekler arasında geliyor.Et yemeklerinizin yanında enfes bir salata :)
Eki Görüntüle 3045103
Fıstıklı Muhallebi
Fıstık ile muhallebinin muhteşem birleşimi Fıstıklı Muhallebi
Eki Görüntüle 3045099
Tarifler için teşekkür ediyoruz
Blue_Peri
WunderLost
yasminsay
Oriana
Çok teşekkür ederiz canım aynen öyleEn sevdiğim ana yemek benim bu ya ve de misafirlere servis etmesi çok pratik oluyor
11.Gün İftar Menüsü
Eki Görüntüle 3046114
Fıstıklı Öz Çorbası
Belen Tava
Sade Bulgur Pilavı
Nevzine Tatlısı
Fıstıklı Öz Çorbası
Gaziantep yöresinin eşsiz lezzetlerinden biri olan Fıstıklı Öz ÇorbasıBu çorbaya dair en güzel detay ise, Mustafa Kemal Atatürk ve Fevzi Çakmak’a Antep ziyaretleri sırasında bu çorbadan ikram ediliyor ve O kadar beğeniyorlar ki tarifini istiyorlar.
Eki Görüntüle 3046108
Belen Tava
Hatay yöresine ait olan Belen tava adını Hatay'ın Belen ilçesinden alıyor. Kuzu etinden yapılan Belen tava fırında pişirilerek servis edilir.
Eki Görüntüle 3046077
Sade Bulgur Pilavı
Ana yemeklerin yancısı nefis şehriyeli bulgur pilavı en sevdiğimiz lezzetler arasında
Eki Görüntüle 3046068
Nevzine Tatlısı
Nevzine tatlısı Kayseri yöresine ait çok özel bir şerbetli tatlıdır. Şerbetinde pekmez olduğu için, genelde tahin ile süslenip, servis edilir.
Eki Görüntüle 3046115
Tarifler İçin teşekkür ediyoruz
JOYz
isabel
nicecream
Benim de tarifime yer verdiğiniz için teşekkür ederim.tarator çok şık rabbim oruclarimizi kabul etsin.12.Gün İftar Menüsü
Eki Görüntüle 3046816
Aşotu (Kişniş) Çorbası
Tavuk iskender
Renkli Tarator
Çilekli Chesecake
Aşotu (Kişniş) Çorbası
Erzurum yöresine ait eşsiz bir çorba Tadına doyamıyacaksınız.
Eki Görüntüle 3046786
Tavuk iskender
Yanında başka hiçbir şeye gerek duymayan yoğurdu ekmeği eti sebzesiyle on numara beş yıldız diyebileceğimiz harika bir lezzet
Eki Görüntüle 3046795
Renkli Tarator
Tarator Osmanlı Mutfağından günümüze gelmiş bir tariftir.Cacıktan esinlenilerek yapılmıştır.
Çay saatlerinde,yemek davetlerinde bu eşsiz tadı sofralarımızda mutlaka bulundurabilirsiniz.
Her türlü sebzeden yapılabilir.
Ama en çok bilinen havuç ve kabak taratordur.
Eki Görüntüle 3046815
Çilekli Chesecake
Bu sefer birlikte fırında pişmeyen, çatlama derdi olmayan nefis bir çilekli cheesecake yapacağız.
Eki Görüntüle 3046814
Tarifler için teşekkür ederiz
UcanSupurge
N N E S L i
Nevreste
ASSOSyal
Ayyy canom nevoşum çok mutlu ettin beni, cansın12.Gün İftar Menüsü
Eki Görüntüle 3046816
Aşotu (Kişniş) Çorbası
Tavuk iskender
Renkli Tarator
Çilekli Chesecake
Aşotu (Kişniş) Çorbası
Erzurum yöresine ait eşsiz bir çorba Tadına doyamıyacaksınız.
Eki Görüntüle 3046786
Tavuk iskender
Yanında başka hiçbir şeye gerek duymayan yoğurdu ekmeği eti sebzesiyle on numara beş yıldız diyebileceğimiz harika bir lezzet
Eki Görüntüle 3046795
Renkli Tarator
Tarator Osmanlı Mutfağından günümüze gelmiş bir tariftir.Cacıktan esinlenilerek yapılmıştır.
Çay saatlerinde,yemek davetlerinde bu eşsiz tadı sofralarımızda mutlaka bulundurabilirsiniz.
Her türlü sebzeden yapılabilir.
Ama en çok bilinen havuç ve kabak taratordur.
Eki Görüntüle 3046815
Çilekli Chesecake
Bu sefer birlikte fırında pişmeyen, çatlama derdi olmayan nefis bir çilekli cheesecake yapacağız.
Eki Görüntüle 3046814
Tarifler için teşekkür ederiz
UcanSupurge
N N E S L i
Nevreste
ASSOSyal
Yaa Canım benimm çok teşekkür ederim, tavsiye ederim yaparsın ınşBenim de tarifime yer verdiğiniz için teşekkür ederim.tarator çok şık rabbim oruclarimizi kabul etsin.
Chessecake aklıma düştü..ne güzellik @ASSOSyal
Kesinliklegüllacim var bitsin hemen yapıyorum inşallahYaa Canım benimm çok teşekkür ederim, tavsiye ederim yaparsın ınş
Rica ederim canım çok teşekkür ederimBenim de tarifime yer verdiğiniz için teşekkür ederim.tarator çok şık rabbim oruclarimizi kabul etsin.
Chessecake aklıma düştü..ne güzellik @ASSOSyal
Rica ederim canımAyyy canom nevoşum çok mutlu ettin beni, cansın