Lazer Epilasyon her gün bembeyazım :) (lazer epilasyon)

merhaba rica etsem nerede ne kadara yaptırdığınızı bana da özelden mesajlar mısınız? :)

Sizin adınıza çok mutlu oldum siz İstanbulda mı yaptırdınız?

bana da yazar mısın lütfen ? nerelerine yaptırdın ? sonuç aldın mı kaç sene geçmiş ?

Valla zaten lazeri yapinca ortalama 2 ay cikmiyor. Ama ben 10 seans yaptirdim halen kil cikiyor. Tabi eskisi gibi degil ama cikiyor. Ustelik bana killarim sert oldugu icin cok iyi netice alacagimi soylemislerdi.sonra neden halen cikiyor 10nsean oldu. 6 seansda 4 daha eklettim diyince hormonlarina baktir dedi. Hormonlarima baktirdim diyince hic bisey diyemedi. Simdi oyle idare ediyorum bazen jilet bazen makine . Agda besler diye ada yapamiyorum
yani oyle dikkatli bakinca goruyosun ayva tuyu gibi ama tuy muy baya var yani. .

lazer tamamen yok etmiyor zaten. sir ağda tüyleri beslemez, uzun vadede azaltır.

Emin misiniz. Sir agda yapsam mi yani. Bende agda yapmiyorum ki beslemesin cikmasin diye. Iyi o zaman ya. Bende sir agda yapayim

Makine azaltir mi peki
makine azaltmaz. evet sir ağda şekerli olmadığı için kılları beslemez. ağdadan sonra 3 gün limon + tuzu karıştırıp pamukla sür. 4-5 saat beklesin. iyice zayıflatıyormuş.

Kullanılan cihazdan emin misiniz? ipl olmasın dikkat edin. Bir de ben lazer de ağda yapılmamalı diye biliyorum yanlışınız olmasın. Sadece jiletle alabilirsiniz. Kılları tekrar uyarmış olursunuz ağda ile. Bence ağda yapmayın lazer sürecinde

Emin misiniz. Sir agda yapsam mi yani. Bende agda yapmiyorum ki beslemesin cikmasin diye. Iyi o zaman ya. Bende sir agda yapayim

Makine azaltir mi peki
Tıraş ve makina yapıp çoğalmaktan korkmayıp ağdamı çoğaltır diyorsunuz saçmalamayın, asıl tam tersi, neden memnun değilsiniz gittiğiniz yerle mi alakalı?

Tıraş ve makina yapıp çoğalmaktan korkmayıp ağdamı çoğaltır diyorsunuz saçmalamayın, asıl tam tersi, neden memnun değilsiniz gittiğiniz yerle mi alakalı?
Bana agda yapma besler dediler. Bende azaldigi icin napcagimi bilemedigim icin venus bayanlar icin bi jilet var onu kullandim. Eskisi kadar cikmiyor ama yine de bitmedi yani 3 seans falan uzattim.
Memnun kalmadigimi soyledigimde hormonlarinla ilgilidir dedi . Hormonlarimda sikinti yok baktirdim dedim "ya iste hemen bitmeyebilir kisiden kisiye degisir soyledir boyledir bi suru sey soylediler. Halbuki genitalde 2. Seansta "aaaa seninkisi 3 de bitcek " demislerdi 9 senasa uzayinca "alt taraf zaten bitmiyoki "oldu.
E sonra hamile kaldim. Neyin kavgasini yapacam bunlarla.kalan paketlerimi toplattim baska biseye donusturup birine tanidigim birine hediye ettim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…