Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı şekildeyim ya dünya varmış dedim gerçekten bu lazeri çıkarandan allah razı olsun bende pek inanmazdım ama agda yapmaktan çok sıkılmıştım her ay şimdi o kadar rahatım ki heleki yaz aylarında süper oluyo önce bunu giyemem agda yaptırmam lazım falan diye düşünürken şimdi istediğimi istediğim zaman giyebiliyorum helede agda yaptırmaya yakın ufak ufak çıkarda bişey yapamazsınız ya en sinir oldugum durumdu şimdi çok rahatım kızlar hiç düşünmeyin yaptırın dünya varmış diyosunuz emin olun
lazer tamamen yok etmiyor zaten. sir ağda tüyleri beslemez, uzun vadede azaltır.Valla zaten lazeri yapinca ortalama 2 ay cikmiyor. Ama ben 10 seans yaptirdim halen kil cikiyor. Tabi eskisi gibi degil ama cikiyor. Ustelik bana killarim sert oldugu icin cok iyi netice alacagimi soylemislerdi.sonra neden halen cikiyor 10nsean oldu. 6 seansda 4 daha eklettim diyince hormonlarina baktir dedi. Hormonlarima baktirdim diyince hic bisey diyemedi. Simdi oyle idare ediyorum bazen jilet bazen makine . Agda besler diye ada yapamiyorum
yani oyle dikkatli bakinca goruyosun ayva tuyu gibi ama tuy muy baya var yani. .
Emin misiniz. Sir agda yapsam mi yani. Bende agda yapmiyorum ki beslemesin cikmasin diye. Iyi o zaman ya. Bende sir agda yapayimlazer tamamen yok etmiyor zaten. sir ağda tüyleri beslemez, uzun vadede azaltır.
makine azaltmaz. evet sir ağda şekerli olmadığı için kılları beslemez. ağdadan sonra 3 gün limon + tuzu karıştırıp pamukla sür. 4-5 saat beklesin. iyice zayıflatıyormuş.Emin misiniz. Sir agda yapsam mi yani. Bende agda yapmiyorum ki beslemesin cikmasin diye. Iyi o zaman ya. Bende sir agda yapayim
Makine azaltir mi peki
Cok tesekkurederimmakine azaltmaz. evet sir ağda şekerli olmadığı için kılları beslemez. ağdadan sonra 3 gün limon + tuzu karıştırıp pamukla sür. 4-5 saat beklesin. iyice zayıflatıyormuş.
Valla zaten lazeri yapinca ortalama 2 ay cikmiyor. Ama ben 10 seans yaptirdim halen kil cikiyor. Tabi eskisi gibi degil ama cikiyor. Ustelik bana killarim sert oldugu icin cok iyi netice alacagimi soylemislerdi.sonra neden halen cikiyor 10nsean oldu. 6 seansda 4 daha eklettim diyince hormonlarina baktir dedi. Hormonlarima baktirdim diyince hic bisey diyemedi. Simdi oyle idare ediyorum bazen jilet bazen makine . Agda besler diye ada yapamiyorum
yani oyle dikkatli bakinca goruyosun ayva tuyu gibi ama tuy muy baya var yani. .
Tıraş ve makina yapıp çoğalmaktan korkmayıp ağdamı çoğaltır diyorsunuz saçmalamayın, asıl tam tersi, neden memnun değilsiniz gittiğiniz yerle mi alakalı?Emin misiniz. Sir agda yapsam mi yani. Bende agda yapmiyorum ki beslemesin cikmasin diye. Iyi o zaman ya. Bende sir agda yapayim
Makine azaltir mi peki
Bana agda yapma besler dediler. Bende azaldigi icin napcagimi bilemedigim icin venus bayanlar icin bi jilet var onu kullandim. Eskisi kadar cikmiyor ama yine de bitmedi yani 3 seans falan uzattim.Tıraş ve makina yapıp çoğalmaktan korkmayıp ağdamı çoğaltır diyorsunuz saçmalamayın, asıl tam tersi, neden memnun değilsiniz gittiğiniz yerle mi alakalı?