• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon her gün bembeyazım :) (lazer epilasyon)

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
ilk başlarda inanmamıştım bu lazere sonra gittim yaptırdım tüm vücut toplam 14 seans ama ben 7. seansımdayım şu an ve çok mutluyum kızlar yaklaşık 2 aydır ne kıl çıkıyor ne bişi bembeyaz hani yeni çıkan kıl nokta halinde olur ya benim her yerim bembeyaz ve nokta bile yok inanın büyük rahatlık eskiden ağdayla uğraşırdım hem çok acıyordu hemde tekrar çıkyordu bu lazeri çıkaranlardan allah razı olsun yaaaaaaa

aynen kıllar döküldükçe kendimi çok mutlu hissediyorum ilk defa bacaklarım pürüzsüz

ilk başlarda inanmamıştım bu lazere sonra gittim yaptırdım tüm vücut toplam 14 seans ama ben 7. seansımdayım şu an ve çok mutluyum kızlar yaklaşık 2 aydır ne kıl çıkıyor ne bişi bembeyaz hani yeni çıkan kıl nokta halinde olur ya benim her yerim bembeyaz ve nokta bile yok inanın büyük rahatlık eskiden ağdayla uğraşırdım hem çok acıyordu hemde tekrar çıkyordu bu lazeri çıkaranlardan allah razı olsun yaaaaaaa

hangi şehir ve hangi lazer ile yaptırdınız ne mutlu size darısı bize:1:teşekkrler

hangi şehir ve hangi lazer ile yaptırdınız ne mutlu size darısı bize:1:teşekkrler

ankarada yaptırdım önce arkadaşım gitti ben pek inanmamıştım sonra ondakilerin bittiğini görünce hemen bende gittim bende yaptırdım yaklaşık 8 ay oldu kol altım bitti diğer yerler yüzde 80 azaldı hatta tek tük çıkıyor ama daha 8 seansım daha var

arkadasım bende ankaradım hangi hastaneye ne kadar ücretle yaptırıyorsunuz özelden msj atamıyorum siz bana geri dönüş yapıp bilgi verirseniz sevinirim bende yaptırmayı düsünüyorum

aynı şekilde bende ankarada yaptırmak istiyorum..nerde ne kadara yaptırdığınızı banada söyleyebilir misin acaba?

nerde ve ne kadara yaptiriyorsunuz bilgi verebilirmisiniz lutfen :(

kızlar mesajlarınızı yeni görüyorum hepinize özelden yazıyorum buraya yazmak yasakmış:26:

bende aynı şekildeyim ya dünya varmış dedim gerçekten bu lazeri çıkarandan allah razı olsun bende pek inanmazdım ama agda yapmaktan çok sıkılmıştım her ay şimdi o kadar rahatım ki heleki yaz aylarında süper oluyo önce bunu giyemem agda yaptırmam lazım falan diye düşünürken şimdi istediğimi istediğim zaman giyebiliyorum helede agda yaptırmaya yakın ufak ufak çıkarda bişey yapamazsınız ya en sinir oldugum durumdu şimdi çok rahatım kızlar hiç düşünmeyin yaptırın dünya varmış diyosunuz emin olun

ben de emin değilim başlayıp başlamama konusunda. neresiymiş yahu burası?? bu kadar memnun kalmışsın :)

Back