Her gün alkol alan kadın 25 yıl sonra...

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
683
47
Diğer
7FD92251A553DB478B77E5A1r.jpg

52 yaşındaki bir kadın, bilgisayar ortamında yaşlandırıldı.

DIŞ HABERLER

İngiltere'de günde iki kadeh alkol alan kadın, bilgisayarla yaşlandırıldı Sonuç, izleyenleri dehşete düşürdü..

İngiliz ITV televizyonu alkolün insanların fiziksel görüntüsü üzerinde zamanla yarattığı etkiyi gösteren bir belgesel hazırladı. Deney için her gün alkol kullanan 52 yaşındaki Anne Colins, özel bilgisayar programlarıyla 25 yıl yaşlandırıldı... Sonuç hem Colins'i hem de izleyicileri dehşete düşürdü... Alkol problemi olmayan ancak keyif için her gün bir iki kadeh şarap içen Colins'in bile alkol nedeniyle tanınmayacak hale geleceği bilgisayar programlarıyla gün ışığına çıkarıldı. İngiliz hükümeti haftada 8-10 bardaktan fazla şarap içmenin ciddi sağlık sorunları yaratacağını gençlerde olduğu kadar orta yaşlılarda da ciddi bir alkol problemi yaşandığını belirtti

7217ED94CDF6ED4B85C8E39Er.jpg
alkol almayan
47815304D3078B4A9F5C3FD7r.jpg
alkol alan

seçim sizin!!!

off ben sağdakine benzeyeceğim sanırım.
her gün olmasada çok sık alkol alırım.

Birara gerçekten işini suyunu çıkarmıştım.. Çok kızıyorum kendime çook..:mymeka:
Allahıma çok şükür,şimdi çok çok özel bir gece olmadığı sürece ağzıma bile koymuyorum ben..yerimseniben

görüntüden ziyade
annemlerin orda bi komşunun eşi yıllarca hergün bi 35 lik içiyomuş ve yemekten önce
yemekten sonra içerse midesi doluyo almıyomuş
ve sigara
adam şimdi siroz ... akciğer kanseri oksijen cihazına bağlı
dalağı hergün gün geçtikçe büyüyomuş
ve midesinde varisler varmış
resmen gün sayıyo
adam 55 yaşında ve
işte içki ve sigaranın sonucu

Allahıma şükürler olsun ailemde için yokkk allahım sen koru!!!!Ayy çok kötü görünüyor kadınnn

Ben de asla içmedim ve bundan sonra da içmeyi düşünmüyorum..

Back
X