Her gün ağlıyorum yeter artık

Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Bunun bir tedavisi yok miu

Siz bu konuyu açmıştınız ve bir üye babasında da aynı şey olduğunu ve geçtiğini yazdı. Niye olumlu taraftan bakmıyorsunuz? Sabredin, en azından geçeceğini biliyorsunuz.

Çok çok geçmiş olsun. 1,5 ay henüz çok yeni. Doktorların net bir şey söylememesi normal. Her şey olumlu gibi görünse bile onlar temkinli olmak için her şey olabilir diyolar genelde. Çünkü sonrasında hasta gelip bana geçer demiştin diyebiliyor. Başka doktora gittiniz mi bilmiyorum ama içiniz rahat etmiyorsa başka doktora daha görünün.

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Allah şifalar versin, benim kayınvalidem inde durup duruken tek gözü görmemeye başladı ,göze gitti bişey çıkmadı , norolojiye gitti ordada bişey çıkmadı doktor goze kortizon tedavisi uyguladı , çok şükür düzeldi görmeye başladı, sizede belki faydası olur tekrar doktorunuzla görüşün

Sağol kardesım hangı doktor onerdı peki kortizon göze mi uyguladlar kortizonu

Acizane tavsiyem ilk önce iyi bir nöroloji uzmanına gidin ondan sonra göz doktoruna görünün derim. ben dört yıl önce kadar çok üzüntü yaşadım çok ağladım birden gözlerim görmemeye başladı araba dahi süremiyordum hemen MS den şüphelendiler MS ilk göze vururmuş onunda ana sebebi üzüntüymüş.temiz çıktı şükür sonrasında göz doktoru tedavi uyguladı geçti. İnşallah sizde bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz . İhmal etmeyin

Sağol kardesım hangı doktor onerdı peki kortizon göze mi uyguladlar kortizonu
Çok geçmiş olsun beyin kanamasi geçirdikten sonra sol gözüm kaydı çok şükür kayiklik geçti ama gözlerimde ağırlık ve uzak görememe başladı daha sonra göz Dr gittim ve şuan gözlük kullanıyorum arkadaşın da dediği gibi göz Dr a gidin lütfen sizde şuan gözlük kullanıyorum ama arada yine gözlerim çok ağırlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…