- 8 Kasım 2024
- 21
- 8
- 34
-
- Konu Sahibi Kucukkuyulumeral
Beyin kanaması sonucu bulanık görüyorum açık havada bile karanlık bi görüş var ışığı tam algılamıyor gözlerim galiba bu durum beni bitirdi. Çok şükür başka sıkıntım kalmadı ama yaklaşık 1.5 ay oldu piskolojim dardaduman. Böyle bi tecrübesi olan var mı kafayı yicem
İnşallah kardeşimÇok geçmiş olsun
İnşallah düzelir
Çok geçmiş olsun şifalar dilerim. Bunun bir tedavisi yok miuBeyin kanaması sonucu bulanık görüyorum açık havada bile karanlık bi görüş var ışığı tam algılamıyor gözlerim galiba bu durum beni bitirdi. Çok şükür başka sıkıntım kalmadı ama yaklaşık 1.5 ay oldu piskolojim dardaduman. Böyle bi tecrübesi olan var mı kafayı yicem
Doktorlar da net bişey demiyorSiz bu konuyu açmıştınız ve bir üye babasında da aynı şey olduğunu ve geçtiğini yazdı. Niye olumlu taraftan bakmıyorsunuz? Sabredin, en azından geçeceğini biliyorsunuz.
Geçmiş olsun Allah şifa versinBeyin kanaması sonucu bulanık görüyorum açık havada bile karanlık bi görüş var ışığı tam algılamıyor gözlerim galiba bu durum beni bitirdi. Çok şükür başka sıkıntım kalmadı ama yaklaşık 1.5 ay oldu piskolojim dardaduman. Böyle bi tecrübesi olan var mı kafayı yicem
Allah şifalar versin, benim kayınvalidem inde durup duruken tek gözü görmemeye başladı ,göze gitti bişey çıkmadı , norolojiye gitti ordada bişey çıkmadı doktor goze kortizon tedavisi uyguladı , çok şükür düzeldi görmeye başladı, sizede belki faydası olur tekrar doktorunuzla görüşünBeyin kanaması sonucu bulanık görüyorum açık havada bile karanlık bi görüş var ışığı tam algılamıyor gözlerim galiba bu durum beni bitirdi. Çok şükür başka sıkıntım kalmadı ama yaklaşık 1.5 ay oldu piskolojim dardaduman. Böyle bi tecrübesi olan var mı kafayı yicem
Sağol kardesım hangı doktor onerdı peki kortizon göze mi uyguladlar kortizonuAllah şifalar versin, benim kayınvalidem inde durup duruken tek gözü görmemeye başladı ,göze gitti bişey çıkmadı , norolojiye gitti ordada bişey çıkmadı doktor goze kortizon tedavisi uyguladı , çok şükür düzeldi görmeye başladı, sizede belki faydası olur tekrar doktorunuzla görüşün
Gözü için serumla kortizonlu ilaç vermişler 4,5 gündü sanırım. İstanbul Özel Ümran tıp hastanesine gidiyorduSağol kardesım hangı doktor onerdı peki kortizon göze mi uyguladlar kortizonu
Çok geçmiş olsun beyin kanamasi geçirdikten sonra sol gözüm kaydı çok şükür kayiklik geçti ama gözlerimde ağırlık ve uzak görememe başladı daha sonra göz Dr gittim ve şuan gözlük kullanıyorum arkadaşın da dediği gibi göz Dr a gidin lütfen sizde şuan gözlük kullanıyorum ama arada yine gözlerim çok ağırlaşıyorSağol kardesım hangı doktor onerdı peki kortizon göze mi uyguladlar kortizonu