Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Günlük EL BÂRİ’ zikir sayısı
Toplam 213 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 15 ADET
Duası okunan 18 ADET

Anlamı: Bâri [ Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan ]

Kerameti:
Şifacı olur. Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45.360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur ....
El-Bari; 'kusursuz yaratan' demektir. Bu isimde "el-halık' isminden farklı olarak şu manalar vardır;
1-Bir kalıptan döker gibi düzgün, tertipli ve güzel bir şekilde yaratan,
2-Mahlukların aza ve cihazlarını birbiriyle uyumlu bir şekilde yaratan,
3-Her varlığı kainattaki umumi nizama ve gayelere uygun bir şekilde yaratan demektir.

H E 'nun Duası:

Allah'ım sen önce beni eşimi ailemi daha sonra tüm müslüman kardeşlerimizi sağlıklarıyla imtihan etme. Bizim için hayırlı olucak işlerde, işlerimizi kolaylaştır. Amin.
betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

Bu evlilikte her iki aileninde birbirini çok sevmesi . Amin.

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
2: betul8516 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
3: elfce92 / OKUDU
4: ebruli--
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7: mini87 / OKUDU
8: tubatesbih
9: htchmd
10: saydin78
11: yumiti / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
12: M mrym99
13: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
14: Nefs

Allahım kabul etsin inşallah .

H E canim tum listeye okudum. Rabbim kabul etsin insallah. Bana dua edin lutfen tedavide yumurtalarimdan birisi onde gidiyor. Digerlerinden once catlamasin. Birden fazla toplanabilsin insallah

H E canim tum listeye okudum. Rabbim kabul etsin insallah. Bana dua edin lutfen tedavide yumurtalarimdan birisi onde gidiyor. Digerlerinden once catlamasin. Birden fazla toplanabilsin insallah
İnşallah canım . Eğer olumsuz olursa bile lütfen uzulme demekkı hakkında hayırlısı buymuş .

İnşallah canım . Eğer olumsuz olursa bile lütfen uzulme demekkı hakkında hayırlısı buymuş .
Hayirlisi canim. Ankaradan kalktik geldik. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin inşAllah. Bu son denememiz Rabbim guldursun insallah

H E dualarımı alıyorum Rabbim hepimize şifa versin inşallah.

cnm ya ins Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın birden fazla yumurtan toplansın ins cnm benim sonra dollensin ve yavrucukların sana tutunsun Allah'ın izniyle

cnm ya ins Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın birden fazla yumurtan toplansın ins cnm benim sonra dollensin ve yavrucukların sana tutunsun Allah'ın izniyle
Aminnnn kuzucummmmm insAllah. Rabbim yuzumuzu guldursun insallah

Toplam 213 adet

Duası okunan 18 ADET

Anlamı: Bâri [ Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan ]

Kerameti:
Şifacı olur. Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45.360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur ....
El-Bari; 'kusursuz yaratan' demektir. Bu isimde "el-halık' isminden farklı olarak şu manalar vardır;
3-Her varlığı kainattaki umumi nizama ve gayelere uygun bir şekilde yaratan demektir.

H E 'nun Duası:

Allah'ım sen önce beni eşimi ailemi daha sonra tüm müslüman kardeşlerimizi sağlıklarıyla imtihan etme. Bizim için hayırlı olucak işlerde, işlerimizi kolaylaştır. Amin.
betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

Liste :
5: Cilekkokusu12345
8: tubatesbih / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
9: htchmd / okudu
10: saydin78 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
12: M mrym99 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

Toplam 213 adet

Duası okunan 18 ADET

Kerameti:

H E 'nun Duası:

betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

Liste :
5: Cilekkokusu12345 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
8: tubatesbih / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
9: htchmd / okudu
10: saydin78 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
12: M mrym99 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

ebruli-- , G guzbahar , Nefs Kızlar bitek siz kaldınız.

Canim ben şimdi okurum ama şu tüm listeye okuma kısmını anlamadım.
Kimsenin duasını bilmeden öylece okuyacak miyiz?
Açıkçası kafam karıştı.
Sayı az olunca tüm listeye okumuş arkadaşlar.
Okuyayım bende o zaman.

Ben de tüm listeye okudum.

Canım böyle kuşa zikirlerde hepimizin duasını koyarsanız daha güzel olur. İsteyen parça parça isteyen herkese okur bence

benim duam hayırlı saglikli evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…