Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah

Okudum

Günlük EL HÂLIK zikir sayısı
Toplam 731 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 52ADET
Duası okunan 55 ADET

Anlamı: Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

Kerameti:
İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.Çözülmesi zor olan bir işi olan kişi; kıbleye yönelip 5115 defa Ya Halık ismini zikredip, işinin çözülmesi için dua ederse işi halolur.
Ya Halık ismini zikredenin kalbi nurlanır. Her işte başarılı olur. Bela ve kötülüklerden korunur. İyileşmesi zor akıl hastalığı olanlar bu ismi yazıp taşımaları halinde faydasını görürler.
Halık; yoktan var eden ve yaratan demektir. Halık ismi alemde en çok tecelli eden isimlerden biridir. Zira yokluk karanlıklarından varlık alemine çıkan her mahlukta 'halık' ismi tecelli eder.

hasbeee 'nin Duası:

Nefs 'in Duası:

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516 / okudu
3: elfce92 ( c.tesi gunku duani ben okudum)
4: ebruli--
5: Cilekkokusu12345 / okudu
6: G guzbahar / OKUDU
7: mini87 / OKUDU
8: tubatesbih / OKUDU
9: htchmd /okudu
10: saydin78 / okudu
11: yumiti / OKUDU
12: @meryemkursun /OKUDU
13: hasbeee / OKUDU
14: Nefs / OKUDU

Allahım kabul etsin inşallah .

Günlük EL BÂRİ’ zikir sayısı
Toplam 213 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 15 ADET
Duası okunan 18 ADET

Anlamı: Bâri [ Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan ]

Kerameti:
Şifacı olur. Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45.360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur ....
El-Bari; 'kusursuz yaratan' demektir. Bu isimde "el-halık' isminden farklı olarak şu manalar vardır;
1-Bir kalıptan döker gibi düzgün, tertipli ve güzel bir şekilde yaratan,
2-Mahlukların aza ve cihazlarını birbiriyle uyumlu bir şekilde yaratan,
3-Her varlığı kainattaki umumi nizama ve gayelere uygun bir şekilde yaratan demektir.

H E 'nun Duası:

Allah'ım sen önce beni eşimi ailemi daha sonra tüm müslüman kardeşlerimizi sağlıklarıyla imtihan etme. Bizim için hayırlı olucak işlerde, işlerimizi kolaylaştır. Amin.
betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516
3: elfce92
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7: mini87
8: tubatesbih
9: htchmd
10: saydin78
11: yumiti
12: @meryemkursun
13: hasbeee
14: Nefs

canım benim duam. Bu evlilikte her iki aileninde birbirini çok sevmesi

Toplam 213 adet

Duası okunan 18 ADET

Anlamı: Bâri [ Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan ]

Kerameti:
Şifacı olur. Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45.360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur ....
El-Bari; 'kusursuz yaratan' demektir. Bu isimde "el-halık' isminden farklı olarak şu manalar vardır;
3-Her varlığı kainattaki umumi nizama ve gayelere uygun bir şekilde yaratan demektir.

H E 'nun Duası:

Allah'ım sen önce beni eşimi ailemi daha sonra tüm müslüman kardeşlerimizi sağlıklarıyla imtihan etme. Bizim için hayırlı olucak işlerde, işlerimizi kolaylaştır. Amin.
betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

Bu evlilikte her iki aileninde birbirini çok sevmesi . Amin.

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
2: betul8516
3: elfce92 / OKUDU
11: yumiti
13: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

canım tüm listeye okudum ben.

Toplam 213 adet

Duası okunan 18 ADET

Kerameti:

H E 'nun Duası:

betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

Bu evlilikte her iki aileninde birbirini çok sevmesi . Amin.

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
2: betul8516 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
3: elfce92 / OKUDU
11: yumiti / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
13: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…