Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

H E dün yazmak için girdiğimde yazamadım internette sorun oldu kusura bakma canım

Bugün için okudum Allah kabul etsin

H E benim duam rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin

Canım dualarınızı bana özelden atın çünkü eski sayfalarda kalıyor ve bulmak ıcın uğraşıyorum :)) Bir dahakine öyle yaparsın.

Ben de tüm listeye okudum.

Canım böyle kuşa zikirlerde hepimizin duasını koyarsanız daha güzel olur. İsteyen parça parça isteyen herkese okur bence
Herkesın tüm listeye okuyacağını düşünmemiştim canım. Zaten çok az arkadaşımız tüm listeye okumadı. Onlarda okursa başka bir esmaül hüsnaya geçicem ve azsa öyle yapıcam

İsteyen kişiler öyle okudu.
Eğer listede duası yoksa Allahım '.....' kulun için .. adet Bari esmaül hüsnasını çektim. Sen gönlündeki duası onun için hayırlısıysa kabul et yarabbım Amin. Demen yeterli olur. Ki heskesin tüm listeye okuyacağını tahmın etmedim.

Günlük EL BÂRİ’ zikir sayısı
Toplam 213 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 15 ADET
Duası okunan 18 ADET

Anlamı: Bâri [ Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan ]

Kerameti:
Şifacı olur. Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45.360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur ....
El-Bari; 'kusursuz yaratan' demektir. Bu isimde "el-halık' isminden farklı olarak şu manalar vardır;
1-Bir kalıptan döker gibi düzgün, tertipli ve güzel bir şekilde yaratan,
2-Mahlukların aza ve cihazlarını birbiriyle uyumlu bir şekilde yaratan,
3-Her varlığı kainattaki umumi nizama ve gayelere uygun bir şekilde yaratan demektir.

ebruli-- 'nin Duası:
Cilekkokusu12345 'in Duası:
G guzbahar 'ın Duası:
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:

hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
yumiti 'in Duası:
@meryemkursun 'nun Duası:
hasbeee 'nin Duası:
Nefs 'in Duası:

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
2: betul8516 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
3: elfce92
4: ebruli--
5: Cilekkokusu12345 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
6: G guzbahar / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
7: mini87 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
8: tubatesbih / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
9: htchmd
10: saydin78 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
11: yumiti / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

12: @meryemkursun / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
13: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
14: Nefs / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

Allahım kabul etsin inşallah .

Toplam 213 adet

Duası okunan 18 ADET

Anlamı: Bâri [ Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan ]

Kerameti:
Şifacı olur. Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45.360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur ....
El-Bari; 'kusursuz yaratan' demektir. Bu isimde "el-halık' isminden farklı olarak şu manalar vardır;
3-Her varlığı kainattaki umumi nizama ve gayelere uygun bir şekilde yaratan demektir.

ebruli-- 'nin Duası:

Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:

htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
Allahım beni eşimi ailemi sevdiklerimi tüm müslüman müminlerini her türlü kötülükten kazadan beladan musibetlerden hırsızdan ugursuzdan hayirsizdan nazardan kem gözlerden koru kolla gözet muhafaza eyle Yarabbim"
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Nefs 'in Duası:

Liste :
3: elfce92 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

Allahım kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
Tamam canım ben de öyle okudum. Rabbim biliyor tabii niyetlerimizi.
Toplu duâlarımızı yazınca daha güzel olmuş eline sağlık; )

Toplam 213 adet

Duası okunan 18 ADET

Kerameti:

ebruli-- 'nin Duası:

Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna ocak ayındaki transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:

htchmd 'nin Duası:
saydin78 'in Duası:
Allahım beni eşimi ailemi sevdiklerimi tüm müslüman müminlerini her türlü kötülükten kazadan beladan musibetlerden hırsızdan ugursuzdan hayirsizdan nazardan kem gözlerden koru kolla gözet muhafaza eyle Yarabbim"
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.

Liste :
3: elfce92 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

Günlük EL MUSAVVİR zikir sayısı
Toplam 336 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 24 ADET

Anlamı: Musavvir [ Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren ] / EL-MU’TÎ : [ Veren, ihsân eden ]

Kerameti:
Ya Musavvir Maksat ve merama ulaşmak için.Ya Musavvir ismini 365 defa hergün okuyan ruhanilerle irtibata geçer.Günde 336 adet okuyan kişi düşmanını dost yapar. Bir istek veya arzu için okunursa okuyanın arzusu gerçekleşir.
Ya Musavvir ismini zikreden başladığı işte başarılı olur, geri kalmaz ve yaptığı iş bozulmaz. Sanatkarsa sanatında başarılı ve üstün olur. Ya Musavvir ismini zikreden sıkıntılarından kurtulur, çocuğu ahlaklı olur.

Allah (c.c.), Mu’tî’dir. Yani, mahlûkatına hayat hakkını ve her istediğini verendir. Cenab-ı Hak kullarının Kendisine açılan ellerini boş çevirmez. Mahlûkâtının hal ve söz dilleriyle yaptıkları duâ, niyaz ve isteklerini kabul eder. Varlıkların ihtiyaçlarını eksiksiz yaratır ve ellerine verir. Mîde için yeryüzünü envâi türlü yiyecek ve gıdalarla donatan Cenab-ı Hak, maddî-mânevî tüm âzâların ihtiyaç duydukları nîmetleri yaratır ve ikram eder. Kullarını Cennetine alır ve her arzu ettiklerini ihsân eder. Mu’tî ismi Hazret-i Ali’nin (r.a.) Peygamber Efendimizden (a.s.m.) rivâyet ettiği vârit olmuştur. Duha suresi 5.ayette geçmektedir. Gözü veren Cenab-ı Hak, görünen âlemde göz zevkine uygun güzellikleri de yaratıp gözün önüne sermiştir. Kulağı veren Allah Teâlâ, işitme âleminde latîf nağmeleri ve güzel sesleri de yaratmış ve kulağın işitme zevkine ikram etmiştir. İnsandaki her türlü cihâzât ve âletlerin, duygu ve latîfelerin her birisinin ayrı ayrı hizmeti ve ubûdiyeti, ayrı ayrı lezzeti, elemi, vazifesi ve mükâfâtı vardır. Cenab-ı Hak ve Hakîm-i Mutlak, insanda istihdam ettiği cihâzların her birisinin, mânevî şükürlerine karşılık, lâyık ücretlerini de inşaallah verecektir.Rızkımızı veren Rezzâk’ımızdır. Zenginlik ve servet veren Ganî olan Cenab-ı Haktır. İstemelerimize ve duâlarımıza cevap veren, atiyye veren Cenab-ı Haktır. Sayısız arzularımızı ve gayelerimizi gerçekleştiren ve yerine getiren de Cenab-ı Haktır.

El-Musavvir; tasvir eden, şekil ve suret veren demektir. Bütün mahluklar kendilerine verilen şekilleriyle, tasvir edilen suretleriyle Cenab-ı Hakkın musavvir ismini göstermektedir. Yağmur damlasından, kar tanesine, papatyalardan karanfillere, parmak izinden göz bebeğine, karıncalardan semanın yıldızlarına ve zerrelerden galaksilere kadar her mevcud kendine mahsus suretiyle ve şekliyle Allah'ın musavvir ismine aynadır.

H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama yarabbım. Amin.
betul8516 'nın Duası:

elfce92 'nin Duası:

ebruli-- 'nin Duası:
G guzbahar 'ın Duası:
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:

htchmd 'nin Duası:
saydin78 'in Duası:
yumiti 'in Duası:
hasbeee 'nin Duası:
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.

Liste :
1: H E / OKUDU..
2: betul8516
3: elfce92
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7: mini87
8: tubatesbih
10: saydin78
11: yumiti
12: @meryemkursun
13: hasbeee
14: Nefs

ebruli-- ve htchmd kızlar dunku listenın hepsini okuduysanız bunuda okuyun..

duam rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin

H E dün akşam haber veremedim çünkü internette sıkıntı vardı dün herkese okudum el bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…