Çok özür dilerim yaaa
Tamam canım özüre gerek yokÇok özür dilerim yaaa
Söz yarına eklicem...
Okudum canim allah kabul etsin inşallahGünlük ES - SELAM zikir sayısı
Toplam 131 adet
13 Kişi olduğumuz için kişi başına 10 ADET
Duası okunan 11 ADET
Anlamı:
Selam [ Kullarını selamete çıkaran, Cennetteki bahtiyar kullarına selam veren ]
Kerameti:
Korkulan her şeyden korunmak için okunur.Hasta üzerine 121 veya 161 defa Ya Selam ismi okunursa hasta iyileşme gösterir.
Es Selam ismini kağıda yazıp üzerinde taşıyan ve sürekli zikr eden; fenalık ve kötülüklerden emin olur. Ya Selam isminin zikrine devam eden kişi; cin, şeytan ve insanların hile ve vesveselerinden uzak olur. 66 defa bir kaba yazıp, 40 gün aç karnına bu sudan içen vesvese hastalığından kurtulur. Günde 360 defa okuyanın her duası kabul olur.
Duamız başladı arkadaşlar. Zikir sayısı az olduğu için bütün listeyi okuyacağız..
H E 'nun Duası:
Rabbim Önce benı , Eşimi, Ailemi , sevdiklerimi daha sonra tüm müslümanları cennete selamlayacağın kullarında eyle yarabbim . Amin.
betul8516 'nın Duası:
eşimin tüm şans oyunlarından uzak durması.
elfce92 'nin Duası:
Allahım bana, nişanlıma, aileme , ailesine ve tüm sevdiklerimize selamet ver. İşimizi kolaylaştır. kazancımıza bereket ver
M mavibilgisayar 'ın Duası:
ebruli-- 'nin Duası:
Cilekkokusu12345 'in Duası :
G guzbahar 'ın Duası:
hayırlı saglikli bir evlat ve hayırlı ömür hayırlı ölüm
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar dunya ahiret mutluluğu
htchmd 'nin Duası:
Rabbim evlat sahibi olmak için çıktığımız yolumuzu hayırlı eyle korkularımızdan sana sığınıyoruz sen içimizi rahatlat hayırlı sonuçlar nasip eyle.
saydin78 `in Duası:
"Rabbim bana, eşime, aileme, sevdiklerime ve tüm müslüman kullarına her işinde Selamet ver, cennetine nail eyle. Aminnnn"
yumiti `nin Duası:
Allahım bana hayırlı sağlıklı aklı salim fiziksel ve ruhsal olarak da saglikli uzun ömürlü allah yolunda evlatlar nasip etsin inşallah eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
@meryemkursun 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş( okudum duamı rabbim kabul eder inş)
Bugün: Bütün listeye okuyoruz..
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar...
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516 /OKUDU
3:elfce92 / OKUDU
4: M mavibilgisayar
5:ebruli--
6:Cilekkokusu12345
7: G guzbahar / OKUDU
8:mini87