- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 42
canlar mülakat pazartesi salı çarşamba da devam edecek. açıklanınca yazacağım. İyi geçtiğini söylüyor eşim. Yarın kandil hem eşimin işi için hem tedavimizin hayırlı sonuçlanması için dualarınızı eksik etmeyin olur mu? Rabbim gönlümüzde olanı hayatımıza dahil etsin hayırlısıyla.
evet canım okuyoruz hafta sonu da. Birazda yayınlıyacağım yeni esmamızı. Bugünü saymazsak 19 esmamız kaldı canım.saydin78 hafya sonu da okuyoruz artık değil mi? Kaç esma kaldı.Ay sonuna bitecek mi canım?
Canım benim hoşgeldin, her gün sırayla bir esmamızı sayısıyla ve arkadaşlarımızın duasını da dile getirerek okuyoruz. Bugün aşağıda da görürsün Et-Tevvâb esmamızı okuyoruz. Esma ve sayımızı ben her gün yayımlıyorum. Sırayla arkadaşlarımızın dualarıyla birbirimize ve kendimize sayısı kadar okuyoruz canım. Yarından itibaren seni de listemize dahil edeyim tatlım. Duanı yazarsan canım duanla okuyalım senin içinde. Aksamaması için günlük okunmalı, düzenli bildirim yapılmalı kuzucum. Düzenli okuyup bildirim yaparım dersen seni de duanla yarın ki listeye ekleyeyim canımİyi akşamlar Allah kabul etsin inşallah bende katılmak istiyorum duâ ya ismimi yazarsanız
Merhaba canım düzenli bildirim yaparımCanım benim hoşgeldin, her gün sırayla bir esmamızı sayısıyla ve arkadaşlarımızın duasını da dile getirerek okuyoruz. Bugün aşağıda da görürsün Et-Tevvâb esmamızı okuyoruz. Esma ve sayımızı ben her gün yayımlıyorum. Sırayla arkadaşlarımızın dualarıyla birbirimize ve kendimize sayısı kadar okuyoruz canım. Yarından itibaren seni de listemize dahil edeyim tatlım. Duanı yazarsan canım duanla okuyalım senin içinde. Aksamaması için günlük okunmalı, düzenli bildirim yapılmalı kuzucum. Düzenli okuyup bildirim yaparım dersen seni de duanla yarın ki listeye ekleyeyim canım
Canim duani yazar misin?Merhaba canım düzenli bildirim yaparım
Tmm yazarımCanim duani yazar misin?
Allahım eşimi borçlarından kurtulması için bize hayırlı kapılar aç çocuklarımı ailesine vatanına milletine sadık ve salih olanlardan eyle anneme kardeşlerime cümle müslümanlara sağlık ver bizleri yolundan ayırma yarap kardeşim @Lalekozan ve onun gibi çocuk isteyenlerin ellerimi boş çevirmeCanim duani yazar misin?
1-Nefs
2-htchmd
3- G guzbahar
4-saydin78 (Sevda)
5-gulfuren (Gülşen)
6-herseymibosgelir (El-Berr esmamızı da okudun değil mi tatlım?)
7-eilenn
8-Lale kozan (Veysiye)
Arkadaşlar sıradaki esmamız;
Et-TEVVÂB
"Tevbeleri kabul edip, günahları bağışlayan "
Niyet: Tövbelerin kabulu için
Et-TEVVÂB
Esmasının okunma sayısı 409' dur.
Herkes kendisi için 52 adet,
Diğer 7 arkadaşı için de 51 ' er adet okuyacaktır.
Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin
htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.
G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.
saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...
gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin
herseymibosgelir 'in Duası:
Allahım kabul ettiğin dualarımız için sana şükürler olsun. Anneme, babama, vatanıma hayırlı bi evlat olmayı Sana hayırlı bir kul olmayı bana nasip eyle, günahlarımı bağışla, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma, Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et Rabbimm. Amin.
eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin
Lale kozan (Veysiye) 'nin Duası:
Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasın lar bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım Hz adem i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişler imde can ver emeklerimiz i sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi anneme kardeşlerime huzur içinde yaşamayı nasip et rahmeti babamın mekanını cennet et
Okudum.Allah kabul etsin inşallah.1-Nefs
2-htchmd
3- G guzbahar
4-saydin78 (Sevda)
5-gulfuren (Gülşen)
6-herseymibosgelir (El-Berr esmamızı da okudun değil mi tatlım?)
7-eilenn
8-Lale kozan (Veysiye)
Arkadaşlar sıradaki esmamız;
Et-TEVVÂB
"Tevbeleri kabul edip, günahları bağışlayan "
Niyet: Tövbelerin kabulu için
Et-TEVVÂB
Esmasının okunma sayısı 409' dur.
Herkes kendisi için 52 adet,
Diğer 7 arkadaşı için de 51 ' er adet okuyacaktır.
Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin
htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.
G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.
saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...
gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin
herseymibosgelir 'in Duası:
Allahım kabul ettiğin dualarımız için sana şükürler olsun. Anneme, babama, vatanıma hayırlı bi evlat olmayı Sana hayırlı bir kul olmayı bana nasip eyle, günahlarımı bağışla, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma, Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et Rabbimm. Amin.
eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin
Lale kozan (Veysiye) 'nin Duası:
Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasın lar bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım Hz adem i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişler imde can ver emeklerimiz i sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi anneme kardeşlerime huzur içinde yaşamayı nasip et rahmeti babamın mekanını cennet et