Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

duamı aldım ablammm

Ay canim benim kuzum aglattin beni bitanem Canim kardesim benim. Allah razi olsun guzel gonullum benim. Rabbim ablana da sanada bizlere de dileyen tum kullarina da gondersin insAllah mucizelerini. Seviyorum seni sizleri iyi ki varsınız. Dualarinizla daha iyi hissediyorum kendimi. Allah razi olsun hepinizden. Ben de duacinizim hepinizin

Aldım esmami Rabbim kabul etsin ♥ ♥

Canım benim... ağlattin beni canim kardesim. Sizlerin sevgisini duasını o kadar yakınimda hissediyorum ki. Rabbim hepinizden razi olsun. Şimdi yazamıyorum yarın daha çok yazarım. Nefs , saydin78 , sen hepiniz benim gerçek kardesimsiniz. Sizi cok seviyorum...

Amin.Allahım dualarınıza tez zamanda cevap versin inşallah.Meryem süresini okudum canım.Allahım kabul etsin.

Okudum.Allah kabul etsin inşallah.

htchmd herseymibosgelir kızlar esmamızı okudunuz mu?

1- Nefs
2- htchmd
3- G guzbahar
4- saydin78 (Sevda)
5- gulfuren (Gülşen)
6- herseymibosgelir
7- eilenn

Arkadaşlar sıradaki esmamız;

EL-EVVEL
"İLK "

Niyet: Her hayır işinde birinci olmak için

EL-EVVEL

Esmasının okunma sayısı 37' dir.
Kendisi için okuyan 7 adet,
Diğer arkadaşları için de 5'er adet okunacaktır.

Zikrimizin okunma sayısı az olduğu için tüm listeye okuyoruz canlar

Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin

htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.

saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...

gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin

herseymibosgelir 'in Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin

Aldım esmamı Rabbim kabul etsin. ♥♥♥♥♥

duamı aldım ablacım

1- Nefs
2- htchmd (El- Muahhir zikrimizi okudun mu canım?)
3- G guzbahar
4- saydin78 (Sevda)
5- gulfuren (Gülşen) (El-Evvel zikrimizi okudun mu canım? bildirimin gelmedi)
6- herseymibosgelir
7- eilenn

Arkadaşlar sıradaki esmamız;

EL-AHİR
"SON, Varlığının sonu olmayan "

Niyet: Ömür uzunluğu için

EL-AHİR

Esmasının okunma sayısı 801' dir.
Kendisi için okuyan 117 adet,
Diğer arkadaşlar için de 114 'er adet okunacaktır.

Zikrimizi tüm listeye okuyoruz canlar

Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin

htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.

saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...

gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin

herseymibosgelir 'in Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…