Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

EL-HAY
"Diri, herşeyi bilen, herşeye gücü yeten"

Niyet: Sözü tesirli ve herkesten tazim görür

EL-HAY

Esmasının okunma sayısı 324'tür.
Kendine okuyan 44 adet,
Diğer 7 arkadaşımıza da 40 'ar adet okunacaktır.

@guzbahar gulfuren H Hello52 canlar El-Hay zikrimizi okudunuz mu?

varsa hakkım helal olsun
mübarek isimleri okuyoruz bunda kusur olmaz
demekki bir kere daha okumamız gerekmiş
Allah kabul eylesin
Allah razı olsun bitanem. Amin inşAllah Rabbim kabul etsin. Bugün kontrol edeyim birkaç sayfa geri gidip dedim farkettim canım sıkıldı açıkçası düzgün yapamıyorum listeyi diye Rabbim makbul buyursun inşAllah

1- Nefs
2- htchmd
3- G guzbahar
4- saydin78 (Sevda)
5- gulfuren (Gülşen)
6- herseymibosgelir
7- eilenn
8- H Hello52

Arkadaşlar sıradaki esmamız;

EL-KAYYUM
"Gökleri ve yeri, her şeyi tutan"

Niyet:Allah' ın izniyle her istekleri olur

EL-KAYYUM

Esmasının okunma sayısı 156 'dır.
Kendine okuyan 23 adet,
Diğer 7 arkadaşımıza da 19 'ar adet okunacaktır.

Zikrimizi tüm listeye okuyoruz arkadaşlar. Rabbim kabul etsin inşAllah...

Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. AmiN

htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.

saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı embriyolar olsunlar, transfer olunca sımsıkı bana tutunsunlar Allah'ım. En hayırlı vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...

gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin

herseymibosgelir 'in Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin

H Hello52 'nin Duası: Eşim tese olduğu zaman sağlıklı sıhhatli bol miktarda sperm hücresi bulunsun bol yumurta olsun sağlıkla dinlenip içime koyulunca beni bırakmasın allah yolunda imanlı kuran li evlat yetiştirelim eşimle beraber. Amin

ellerine kollarına yüreğine sağlık :)
herkesin kendine göre derdi sıkıntısı kafa yoğunluğu var
gayet güzel yapıyorsun bence hemen herkes benim gibi düşünecektir sıkma canını

Aldım esmami Rabbim kabul etsin ♥ ♥ ♥

Kuzumm olur mu asıl sen hakkını Helal Et.
Rabbimin adını anıyoruz bundan daha güzel nolakii.
Hiç üzülme sen olmasan liste kalacaktı.

Aldım esmami Rabbim kabul etsin ♥ ♥ ♥

Kuzumm olur mu asıl sen hakkını Helal Et.
Rabbimin adını anıyoruz bundan daha güzel nolakii.
Hiç üzülme sen olmasan liste kalacaktı.
ellerine kollarına yüreğine sağlık :)
herkesin kendine göre derdi sıkıntısı kafa yoğunluğu var
gayet güzel yapıyorsun bence hemen herkes benim gibi düşünecektir sıkma canını
Sağolun canlarım. Rabbim hepimizden razı olsun. Benden yana da varsa hakkım helali hoş olsun Allah'ım kabul etsin dualarımızı inşallah İyi ki varsınız hepiniz

Okudum.Allah kabul etsin.

1- Nefs
2- htchmd
3- G guzbahar
4- saydin78 (Sevda)
5- gulfuren (Gülşen)
6- herseymibosgelir
7- eilenn
8- H Hello52

Arkadaşlar sıradaki esmamız;

EL-VÂCİD
"İstediğini istediği anda bulan"

Niyet: Kaybedilen şeyi bulmak

EL-VÂCİD

Esmasının okunma sayısı 196 'dır.
Kendine okuyan 28 adet,
Diğer 7 arkadaşımıza da 24 'er adet okunacaktır.

Zikrimizi tüm listeye okuyoruz arkadaşlar. Rabbim kabul etsin inşAllah...

Nefs 'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. AmiN

htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.

saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. En hayırlı vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...

gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin

herseymibosgelir 'in Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin

H Hello52 'nin Duası: Eşim tese olduğu zaman sağlıklı sıhhatli bol miktarda sperm hücresi bulunsun bol yumurta olsun sağlıkla dinlenip içime koyulunca beni bırakmasın allah yolunda imanlı kuran li evlat yetiştirelim eşimle beraber. Amin

Son düzenleme:
G guzbahar H Hello52 bildirimlerinizi bekliyorum kızlar El-Hay ve El Kayyum esmalarımız için bildirimleriniz gelmedi canlar. Bildirim yaparsanız benim içime sinmiyor bu şekilde

Aldım esmami canım Rabbim kabul etsin ♥ ♥ ♥

Okudum.Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…