Her gecen gun daha beter oluyoruz Allah sonumuzu hayir etsin.

Aynen herkonu keske maddiyata baglanmasa ama oluyor iste.bi bayanin maddi ozgurlugu herseymis megerse.gec oldu ama anliyosun sonunda

Bir kere aşık insanın gözünde ne giyersin giy güzel gözükürsün eşin bahane aramıs emınım abarttıgı gibi değilsindir dıye dusunuyorum bence sahaya bomba gibi dön kendıne ultra bak calısıyor musun?

+1

Havalar güzel bol bol yürüyüş yapın kilolu iseniz kilo verin saçınızın modelini değiştirin ama bunları sadece ve sadece kendiniz için yapın önemli olan sizsiniz kocanız degil. Sizin çevrenizde düğün olur ise kocanızla gitmeyin çocukları bırakın ona gidip eğlenin hatta kız arkadaşlarınız varsa dışarı çıkın sosyalleşin biraz. Siz kendiniz için birşeyler yapın bırakın koca müsveddesini.

Ah keske bizim konusabilme iletisim kuabilme kabiliyetimiz olsa.esim sinirlidir hemen kizar bagirir etkiye tepki bende genelde onun bagirmasina kayitsiz kalamam.bunu bildigimizden genelde birbirmize kizdigimizda evde sukunet hakimdir
O zaman kocana mektup yaz işyerine postala her hafta bir mektup gönder konuşmayı öğrendiği zaman göndermeyi bırak.

Meydani birakmayin ana ogula.

Haklisin calismiyorum ama istiyorum.Kismet olursa kendimle ilgili planlarim var yeter artik bunlara katlandigim

Kilolu degilim aksine evlendigim gunki gibiyim cok sukur.boyum posumda yerinde elhamdulillah.azbucuk lafimda dinlenir.hani ole koluna takinca utanilcak biri degilimdir.ne halt yemeye ole bi tavir sergiledi neden boyle ortamlara beni goturmez ianain anlam veremiyorum.ama artik sartlari degistircez.o yalvaracak bana.Allah kismet ederse o gunleri onlarida yazicam buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…