• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gece moralim bozuluyor

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Eski sevgilimle ayrılalı neredeyse 1 ay olacak ama ben fotoğraf attığım zamanlar genellikle mesaj atıyor bi şekilde aralıklı olarak muhabbet ediyorduk.Şu aralar yine yazıyor buluşalım diyor benden fotoğraf atmamı istiyor ama buluşma konusu bittikten sonra daha da mesaj atmıyor mesajıma görüldü yiyorum( tamam.vs gibi mesajımda) ayrıca her gece kafama takılan şu whatsapp’da eskiye göre çok daha uzun süre çevrimiçi oluyor.benimle sevgiliyken mesaj atıp çıkıyordu bazen de bildirimden cevap veriyordu,şimdi de hiç çıkmaması çok dikkatimi çekmeye başladı resmen oturup çevrimiçi yazısını izliyorum,bazen de diyorum ki ya acaba buluşmasam mı sanki sadece buluşma amaçlı benimle konuşuyor gibi geliyor.

Öncelikle Kimse lütfen dini meselelerden dolayı yorum yapmasın herkesin kendi tercihi bende böyle tercih ettim.erkek arkadaşımla uzun süredir bir ilişkimiz vardı gayet de güzel ilerliyordu ben ailemin zoruyla 2 kere ayrılmak zorunda kaldım ama en fazla 6 saat sürdü ve barıştım kendisi de bana yalvarıyordu,sonra biz anal ilişki yaşadık kendisinin de benim de ilkiydi,Şuan üniversite sınavına hazırlanıyor ve bir kere benden bu bahane ile ayrıldı ısrarımla devam ettik,sonra bi kaç gün geçti yapamıyorum artık dedi yine ayrıldı,2 gün oldu eski sevgilisinden mesaj geldi ayrıldığımızda gidip ona yazmış bende de vardı hesabı ama attığında cevap vermemiş gelip benimle barıştı barıştıktan sonra hesabındayken geldi mesaj gördüm hesabın şifresini değişti ben yine ayrıldım ama pişman oldum eski sevgilisine yalvarmasına rağmen yine ısrarımla barıştık,artık bensiz yapamadığını anladığını ve bundan sonra benimle olmak istediğini söyledi eskisinden de güzel gidiyorduk bugün ayrılırsak kendine birşey yapmayacaksın diye mesaj attı bende ayrılmak istiyorsan bırak yapmam dedim böyle benden 4 kere ayrıldı hâla her şeye rağmen onu seviyorum acaba pişman olup döner mi ya da Unutur mu?ben nasıl unutabilirim ne yapmalıyım kimseyle konuşamadığımdan bu konuyu buraya yazdım,rica ediyorum sizden yapmasaydın vs gibi yorumlar yapmayın 🙏🏻Az önce mesaj atan eski sevgilisini takip etmeye başlamış

Bu eski sevgili bu adam mi? Sen bir de ayrilirsan kendime bir sey yaparim mi dedin? Eee bu durumda adamin davranislari normal degil mi? Adam senden yakayi kurtaramiyor ki.

Eski sevgilimle ayrılalı neredeyse 1 ay olacak ama ben fotoğraf attığım zamanlar genellikle mesaj atıyor bi şekilde aralıklı olarak muhabbet ediyorduk.Şu aralar yine yazıyor buluşalım diyor benden fotoğraf atmamı istiyor ama buluşma konusu bittikten sonra daha da mesaj atmıyor mesajıma görüldü yiyorum( tamam.vs gibi mesajımda) ayrıca her gece kafama takılan şu whatsapp’da eskiye göre çok daha uzun süre çevrimiçi oluyor.benimle sevgiliyken mesaj atıp çıkıyordu bazen de bildirimden cevap veriyordu,şimdi de hiç çıkmaması çok dikkatimi çekmeye başladı resmen oturup çevrimiçi yazısını izliyorum,bazen de diyorum ki ya acaba buluşmasam mı sanki sadece buluşma amaçlı benimle konuşuyor gibi geliyor.
Ayrıldığın adamın numarasını niye silmedin ?

Ayrıldıysan hâlâ niye buluşuyon ??

Amacı seni cebinde tutmak, başkalarıyla artan zamanında sana yazıyor. Senin yerinde olsam engellerdim. Bu şekilde devam edersen onu unutamazsın

Eski sevgili diye başlamışsınız yazıya. Size ne? Yaptıklarında anormal bir şey yok. Sevgiliyken öyle değilmiş. Şimdi ayrısınız. Buluşma teklifini geri de çevirmişsiniz. O da yoluna bakmaya karar vermiş

Niyeti bence gayet açık .
Dini acıdan yorumlamayın demissiniz sağlık açısından yorumlayayım . Yaşadığınız anal ilişki aids dahil bir çok bulasici hastalığa davetiye çıkarıyor . Uzun vadede dışkınızı tutamaya, oturamama vs gibi ciddi problemler yaşayacaksınız .

Belli ki yaşınız küçük lütfen bir abla tavsiyesi olarak dinleyin bizi . O çıkarcı adamı bırakın gitsin 1 ay ağlarsınız . Ve lütfen lütfen lütfen bir daha hicbir surette kimseyle anal ilişki yaşamayın.

Back