Her gece ağlayarak beddua ediyorum :(

her gece onu hatırlayarak unutamazsın ve kendini daha cok yıpratırsın beddua işini bırak artık allah zaten görüo herşeyi er yada gec cezasını cekecek ama sen beklersen o günün gelmesini ne unutursun ne de kendini toplarsın sen o yokmus gibi hayata yeniden basla kendini mutlu edecek seyler yap yoksa hırs yüzünden kendini bitirirsin.. ben öfkemi bırakıp hayatımı düzelttiğim anda öldüğünü duydum.. sen de bian önce beyninden sil.. hayatın boyunca yara olarak kalacak belki ama inan şuan nişanlıyım bir ay sonra düğünüm var hiç umrumda bile deil ölmesi beter olsun yerin dibinde ş..siz diyorum.. allah iyi insanlar cıkarsın herkesin karsısına

cnm çok haklısın. yalnız yaşıyorum ister istemez hep düşünüyorum. inşallah en kısa zamanda unuturum. ben de senin gibi mutlu olmak istiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar hiç uzulmeyin bu hanzolarla bir õmür geçmezmiş ki zaten yazık size o yüzden bir an önce toparlanın söylemesi kolay diyebilirsiniz ama zaman herşeyin ilacı .Konu sahibi beddua etme artık Allâh a havale et canım hiç üzülme birde .Allah iyilerle karşılaştırın .

cnm çok haklısın, artık takmamaya çalışacağım. Allah çok büyük. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. İnş bize de ölmeden Allah gösterir.
Aminnnnnn...29 yasimdayim ve 46 yaşında onun için herşeyi yapabileceğim bi adam tarafından terk edildim...1 haftadir bişiy yiyemiyorum...sürekli sakinleştirici alıyorum...bi an önce geçsin ve bende onu n ne kadar kötü durumda olduğunu göreyim dicem de...adam nasıl rahat...nasıl da hayatına devam ediyor görmen lazım...ama dua ediyorum başka yapabileceğim bişiy yok

cnm benim ilk başta ben de senin gibiydim. psikiyatriste gittim ben de ilaç aldım. yine de tam olarak geçti diyemem. sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var. yalnız kalmamaya çalış. ben maalesef yalnız yaşıyorum ve 4 duvar arasında gecelerce, saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladım. çok zordu, diyorum da yine de tam olarak geçmedi. benim görüştüğüm öküz de hayatından gayet mutlu. Rabbim bana yaşattığı acıların on katını ona yaşatsın diyorum, başka da bir şey demiyorum. cnm sen de takma diyecem ama takmamak mümkün değil. dediğim gibi yalnız kalmamaya çalış

Gidip boğazına yapisayim diyorum...sonra değmez kendine yazık etme diyorum...işin kötü tarafı da ben bu adamı özlüyorum...kalbim ağrıyor...gerçekten kalbim ağrıyor...terliyorum sürekli...ben öğretmenlik yapıyorum....oda benim ogretmenimdi...15 yıl sonra tekrar karşılaştık ve 2 yıl hergunumuz birlikte geçti...telefonda ayrıldı benden...biz artık birbirimizi mutlu edemiyormusuz...aklımı yicem...ayrılmadan 1 hafta önce tatile gittik...hiç birakmicak gibiydi...bu ne şimdi...nasıl bu kadar çabuk vazgecebildi...bu kadar mı degersizdim...yaşadığim yerde arkadaslarimdan akrabalarimdan ailemden herkesten uzaklaştım...herşeyimin merkezi yaptım...boşlukta gibiyim...bazen donup kalıyorum...kimildayamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…