Her gece ağlayarak beddua ediyorum :(

revenge11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
16
5
36
Kızlar, çok küçük bir ilçede yalnız yaşıyorum ve memurum. O ilçeden biri çiçeklerle, hediyelerle, ilgisiyle, yardımıyla kısaca her şeyiyle hayatıma girdi. Onun yüzünden ne arkadaşım ne de komşum oldu. Sonra arkamdan başka kadınlara benden ayrıldığını söylediğine şahit oldum. Ancak bunu söylerken de aylardır benimle görüşmeye devam ediyor ve evime girip çıkıyor. Bunu öğrendikten sonra yıkıldım. Ailemin yanımda olmamasını, saf olmamı ve ailevi problemlerimin olmasını fırsat bildi ve beni kullandı. Şimdi yaşadığım ilçede çok zor zamanlar geçiriyorum ve her gün saçma sapan bir olayla karşılaşıyorum. Her gece ağlıyorum, göz yaşım daha hiç durmadı. Ona öyle çok beddua ediyorum ki. Allahım bana yaşattığı acıların on katısını yaşasın diyorum. O şimdi başka kadınlarla hayatını yaşıyor. Benim hayatıma giren tek insandı ve kendimi çok kötü hissediyorum. Artık ağlamak istemiyorum. O pisliğin de benim çektiğim acıları çekmesini istiyorum. Sizce Allah bana yaşattıklarını onun yanına bırakır mı?

Hiç sıkma canını daha kaç kadına yapacak bunu kim bilir en sonunda kendide duvara toslayacak neyse ki gitmiş kurtulmuşsun yeni bir başlangıç için geç değil.

Hiç sıkma canını daha kaç kadına yapacak bunu kim bilir en sonunda kendide duvara toslayacak neyse ki gitmiş kurtulmuşsun yeni bir başlangıç için geç değil.
Öyle de hala ağlıyorum ve gerçekten güvenmiştim. Hayatta en güvendiğim insandı diyebilirim. O bile böyle ise hiçbir erkeğe güvenmemek gerek. Hayatımda bundan sonra başka birini istemiyorum. Tek dileğim beddularımın kabul olması. Onun yüzünden yaşamadığım sıkıntı kalmadı

Böyle deme illa çıkar düzgünü karşına sen yanlış insanı seçmişsin canım şimdilik ruhunu dinlendir..

Böyle deme illa çıkar düzgünü karşına sen yanlış insanı seçmişsin canım şimdilik ruhunu dinlendir..
Aslında ben seçmedim, hiç istemediğim halde peşimi bırakmadı. Zorla hayatıma girdi. Bilmiyorum ne yapacağım? Eskiden cıvıl cıvıldım. Şimdi hiçbir şeye enerjim yok.

bir dr git ve destek al
emin ol atlatman çok kolay olur , ve kendine gel sakın arkanı dönüp bakma bile o şerefsize
allah ona koymaz merak etme

bir dr git ve destek al
emin ol atlatman çok kolay olur , ve kendine gel sakın arkanı dönüp bakma bile o şerefsize
allah ona koymaz merak etme
Psikiyatriste gittim ilaç kullandım. Sonra bana iyi gelir diye yurtiçi turlara falan katıldım. 1-2 gün kendime geldim. Ama sonra görev yaptığım yere dönünce yine kötü oluyorum. Her gece sabaha kadar ağlıyorum. Rabbim bana yaşattıklarını ondan çıkar diye. Madem böyle yapacaktı, o zaman en baştan o kadar peşimden koşmasaydı. Şu an bile ağlıyorum

Aslında ben seçmedim, hiç istemediğim halde peşimi bırakmadı. Zorla hayatıma girdi. Bilmiyorum ne yapacağım? Eskiden cıvıl cıvıldım. Şimdi hiçbir şeye enerjim yok.
Yeniden eskiden sevdiğin şeyleri yap arkadaşlarınla buluş mümkünse yeni arkadaşlar edin beynini yor spor yapıp yeni aktivelet edin.

Bunların hepsini biliyorum. Üni.de psikoloji okudum. Ama bulunduğum ilçede yeni arkadaş edinebileceğim bir ortam yok. Sahile gezmeye insem onunla karşılaşıyorum. Çünkü kendisi sürekli sokaklarda. Ne zaman karşılaşsak yolunu çeviriyor ve ben eve gelince sinirden başlıyorum ağlamaya. Tek dileğim başına birşey gelmesi ve masum bir genç kızın duygularıyla oynamanın ne olduğunu anlaması. Onun yüzünden 10 kilo verdim ve midemde her türlü hastalık çıktı.

memlekette şerefsiz mi yok canım benimmm

hiç üzme kendini canını kurtardıgına şükret , paranı kullanabilirdi , sana başka işler yaptırabilirdi ,

sütü bozuk insanlardan korusun bizi rabbim

memlekette şerefsiz mi yok canım benimmm

hiç üzme kendini canını kurtardıgına şükret , paranı kullanabilirdi , sana başka işler yaptırabilirdi ,

sütü bozuk insanlardan korusun bizi rabbim
Amin cnm.
Aslında benden borç para aldı. Ayrılınca o da kaldı. Benim 2 katım maaş alıyor. İhtiyacım var dedi, ben de saf gibi verdim. Rabbim kat kat çıkarsın o köpekten. İntikam almayı çok düşündüm ama aklıma birşey gelmedi.

başının gözünün sadakası olsun canım

her ilişki bir parçamızı alıp götürüyor , sonra karşımıza öyle biri çıkıyorki ben bunca yıl niye ağlamışım diyorsun
ve çok mutlu oluyorsun ,

inşallah güzel günler senle olur ve bu pisliği çabuk unutursun ,

Canım iş yerini değiştiremez misin?Ya da başka bir yerde iş bulup başka bir yere taşınamaz mısın?Senin için çok daha rahat olur,onu görmezsin etmezsin.Hayatına kaldığı yerden devam edersin. Yeni bir yerde yeni bir hayata başlarsın, yeni bir çevreyle.

Fakat bu başına gelenleri artık kendine bir ders olmuş gibi algıla, ve bundan sonra daha dikkat ol çevrene karşı.Hayatına giren insanlara karşı.Deneyimsiz olduğun için yanlış yapmış olabilirsin.Herkes hatayapabilir.Önemli olan o yanlıştan geri dönmektir.Ne kadar erken o kadar iyi. Hayatın sonu değil, hayatın hala önde.

Cnm bu sene tayin isteyecektim ama baktım ne yazık ki açık yerler görünmüyor. Yine de tayin konusunda şansımı deneyeceğim. Yeniden bir hayata başlamaya çok ihtiyacım var. Bundan sonra kimseye kolay kolay güvenmem. Benim gibi iyi niyetli kızlara tavsiyem de hiçbir erkeğe aile sorunlarınızı anlatıp da sizi kimsesiz, sahipsiz bilmesin. Sonrası çok kötü oluyor.

bosver hiç bulaşma zamanında benden de aynı böyle para alıp gelip ailemle tanısan evlenmeyi düşündüğüm biri vardı hem de az para deil 20 milyara yakın para sonra ne mi oldu dolandırıldım kırıldım resmen hayata küstüm aylarca bunalıma girdim tam unuttum hayatım düzene girdi bigün kalp krizinden öldüğü haberini aldım hakkımı hala helal etmiyorum yattıgı yer dar gelsin öbür dünyada hesaplaşacağız inş

ay cnm nerdeyse yakın şeyler yaşıyoruz. sen atlattın ama ben hala atlamadım. Benim bunalım da aylardır devam ediyor. Bir türlü eski halime dönemedim. Ben de ölürken can veremesin diye beddua ediyorum. Benim yaşadığım acıların Allah ona on katını yaşatsın. Senin gibi asla hakkımı helal etmiyorum.

atlatırsın canım sabret ve dua et.. baska şeylerle ugrasmaya calıs ama sakın su durumda baska bi ilişki yasama hata yapma olasılıgın cok yüksek olur cünkü.. sosyal medya işlerinden uzak dur

atlatırsın canım sabret ve dua et.. baska şeylerle ugrasmaya calıs ama sakın su durumda baska bi ilişki yasama hata yapma olasılıgın cok yüksek olur cünkü.. sosyal medya işlerinden uzak dur
cnm zaten bir daha kolay kolay kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum. Her gece beddua ediyorum. Çünkü bana hep evleneceğiz falan diyordu. Güya el üstünde tutuyordu. Keşke bu da kalp krizi geçirse de geberse... Onun canı yanmadan rahatlayamıyorum. Eski halime dönebilmek için her şeyi yaptım. Özünde kötü biri değilim. Ama o pisliğin başına bir şey geldiğini duymadan da rahatlamayacam. Her gece beddua ediyorum. Rabbim görüyor her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…