haklı ama çünkü bebekle gidince insan gittiğine pişman oluyor..cinsellik konusuna gelince zaten bebeğin ilk ayları zor oluyor bayanların enerjileri akşama kadar tükenmiş oluyor.yapıncada gece bebekle ilgilenmek işkence oluyor..eşim bazen akşama yapalım mı der...sen daha erken gel bebeğe bak olur diyorum..şimdi ısmarlama olur mu demeyin..bende ona göre çocukların uyku saatini ayarlıyorum..sizinde tam o esnada beşikten başını uzatıp sis oyda napıyosunuzzz?hihihihih diyen bir oğlunuz olsa beni anlarsınız...Sıkma canını ben 1.5 yıllık evliyim..ve 4 aylık bir oğlum var hamileliğimin son bir kaç ayı hep kendimi eksik hissettim sürekli de dile getirdim düzelecek merak etme dedi..Ben senden razıyım dedi..Allah razı olsun.. Ama cinsellik olarak bişey diyemem ama benim eşimde hep aynı olmaya başladı çok sıradanlaştık diyorum eşim de bebeğimiz büyüyüne kadar böyle diyor..Bende bazen çok sıkılıyorum sen çalışıyorsun beni anlamıyorsun diyorum ama küçük bebekle de birşeyler yapılmıyor ki önceleri ne güzel her hafta sonu gezerdik adalar bisiklet sürmeye de gidiyorduk balık tutmaya da şimdi hepsi bir kaç yıl askıda kaldı..
ilk bir yıldan sonra eskiye dönüyor ilişkiler...