Merhabalar ben yeni üye oldum konuları okuyunca ve herkesin birbirine karşı saygısını görünce aranıza katılıp dertleşmek istedim. ben eşimin bana ve kızıma olan ilgisizliğine ve garip davranışlarına anlam veremiyorum annemse her erkek böyledir diyor ama ben çok üzülüyorum. 3 yıllık evliyim 1,5 yaşında fıstık bir kızım var. eşim bana hamileliğimden sonra çok farklı davranmaya başladı. daha öncesindede varmıydı bilmiyorum ama hamileyken bir gece malum videoları izlerken yakaladım neden yaptığını sordum hamile olduğum ve ilişkiye giremediğimiz içinmiş doğumdan sonra yapmayacağını söyledi inanmadım tabi ama öyle görünmek zorundaydım. tabi bu durum sonrada düzelmedi hatta beraber izlemeyi teklif etti ilk önceleri acaba vazgeçermi diye izlemeye çalıştım ama içim almadıki o anda aslında benimle ilişkiye girmediğini farkettim ona neler hissettiğimi anlatmaya çalıştım sürekli konuştuk bu konuyu pişmanım dedi devam etti. hatta bazen biz ilişkiye gireriz aynı gün tekrar kendini tatmin eder çok garip bir durum. akşam eve geldiğimizdede bize o kadar ilgisizki bıktım artık çok yoruldum. yemek yerken tv izler konuşmaz yemekten hemen kalkar sigara içmeye çıkar biz kızımla yer masayı toplar odaya geçer oynamaya başlarız aklına esince gelir hiç bizimle ilgilenmez tv karşısına yatar bana hiç yardımcı olmaz çocuk durmaz umrunda olmaz. eğer konuşursada sadece işini anlatır ama iş yatmaya gelince değişir güzel laflarını iltifatlarını sadece ilişkiye girdiğimizde duyarım. onada eğer ben istemesem veya erken uyursam çekeceğim var inanılmaz surat yapar olmadık şeylere bahane bulur bana laf söyler. evliliğimizi hareketlendirmeye çalışıyorum güler yüzlü cilveli olursam değişirmi bana değer verirmi diyorum yok. eşimin huylarını değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?