her eve lazım !!!!

nasıl insanlar var ya kımı torunu olsun dıye can atar kucağında düşürmez kımı de bakmak bıle zor gelır.kendı canınndan kanından yani o çocukta anlayamıorum ben bu ınsanları..

senin yerine adımı eşin atmış iyide olmuş.anladığım kadarıyla eşin tepksini annesine veriyor ama senin vermeni istemiyor buda en doğal hakkı.bizimkide öle demişti sen karışma dedi.gerçekten benim söyleyeceğim ne varsa hepsini üstüne ek bile yaparak sölüyor.sen kötü olma bırak eşin konuşsun.

Son düzenleme:
Parayı baştan konuşmamışsınız, kadıncağız da beleşe getireceğinizi düşünüp huysuzlanmış.

Deseydiniz ya çeyrek altın vermeyi düşündüğünüzü, o zaman kendi torunu gibi bakardı kesin.

anneanneler babaanneler torunlarına bakmak zorunda değiller ama ihtiyaç anında bir kaç gün idare edilir.tabii kadının yaşı makul bir yaşsa.55 yaşın üzerindeyse ben hiç baktırılmaması taraftarıyım.benim 42 yaşındaki arkadaşım torununa bakıyor ve ne kadar zorlandığını görüyorum.bir de bebek küçük olunca daha da zor oluyor

konu sahibi de illa baksın dememiş ama anladığım kadarıyla kaynana bu bakım işinin kendine kalacağını düşünerek kendince önlemler alıyor.çünkü anneannenin sağlık sorunu var ve kolay iyileşen bir rahatsızlık değil.sık sık tekrarlar.ben de belimden sorun yaşıyorum.bu nedenle bebeğe bakıcı ayarlanması gerekir diye düşünüyorum.anneanneye de yazık

benim 42 yaşındaki arkadaşım torununa bakıyor ve ne kadar zorlandığını görüyorum.bir de bebek küçük olunca daha da zor oluyor

ay deme ya, arkadaşım 43 yaşında bebeği daha bir yaşında. O yaşta torun sabihi olanlara zorlanıyor falan değince yaşlı muamelesi yapılınca, biz ölelim bari oluyorum moralim çok bozuluyor.

ay deme ya, arkadaşım 43 yaşında bebeği daha bir yaşında. O yaşta torun sabihi olanlara zorlanıyor falan değince yaşlı muamelesi yapılınca, biz ölelim bari oluyorum moralim çok bozuluyor.

Annem 45 yaşında kardeşimi doğurdu. Çocuk bakmak laylaylom bir iş değil, bunu hepimiz biliyoruz. İnsan kendi çocuğu olmayınca, torunu bile olsa bakmaya gönlü yoksa zorlanır elbet, kişilik meselesi.

eğer ki kadın çalışıyorsa ve özellikle de eve geç geliyorsa kayınvalide gerekirse temizlikte de yemekte de yardım edebilir, sonuçta oğlu ev kızıyla evlenip maddi zorluklar çekeceğine kiramı nasıl öderim param kalmadı diye çöküp gideceğine, eşiyle omuz omuza verip birşeyler yapıyor oğlu da rahat ediyor hayat zorluklarıyla tek basına mücadale etmiyor,geri kafalı düşünür, ev işlerinin de çocuk bakımının da kadına düştüğünü söylersek haksızlık olur, o zaman eşi üstüne düşeni yapamıyor ki kadın da çalışmak zorunda kalıyor diyebiliriz çünkü eskiden bu böyleydi erkek para kazanır kadın evi çocuğu çekip çevirirdi, ee şimdi erkekler evin ihtiyaçlarına yetişemiyor kadın da çalışıyor,aile büyükleri de de çocuk temizlik yemek konusunda yardım etmeyeceklerse o eve misafirlik etmeye yiyip içmeye gelmeyecekler o halde, işte tam da bu sebeple bazı insanlar emek vermeden yemek beklediği için büyüklerden nefret eden amcasının dedesinin elini öpmenin bile angarya olduğunu düşünen çocuklar yetişiyor bencillik ve sevgisizlik çocuklarınıza ve torunlarınıza da geçiyor hastalık gibi. kayınvalideniz hasta oldugunuzda da ne gelinini ne torununu ne de başkası tahammül edemeyecek bunu da yaşayınca anlayacaktır sabredin, işten ayrılmak yerine izin almayı deneyin olmadı bisüre rapor alın bakıcı bulana kadar.

Öncelikle şunu söyleyeyim, benim de eşimin annesi çocuğumuza bakmasa hep benim ailem baksa, onlara ihtiyacım olduğunda yanımızda olmasalar bahane bulsalar bozulurdum.
Ama yukarıda kırmızıyla işaretlediğim yerdeki gibi bir uslup kullandıysanız eşiniz öyle demekle haklı. Haklıyken haksız duruma düşmektir bu. Ben de oraya taşınıyorum, sen de gelip çocuğuma bakacaksın o zaman bir kayınvaliye söylenecek cümle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…