her eve lazım !!!!

yuhhh birde paramı alıyorrrr yok bence bu anne olamaz. eşinde dış kapının mandalı diye hiç üzülme keşke benimkide öyle olsa.

benım eşim o kadar ıyı nıyetlı o kadar ıyı bır ınsankı aılesı tarafından bu muameleyı hakettıgını hıc dusunmuyordum ama bana o lafı soyledıgı ıcın onu asla affetmeyı dusunmuyorum

laf olsun diye demiş belli. her insan bir olmuyor, yapacak birşey yok. eşinide k.validen için üzme. biraz fazla kaçmış sözleriniz (sinirli söylediğinizi varsayıyorum).. eşinizde ona kızmıştır. aslında daha sakin yaklaşsaydınız eşiniz sizi tutardı... suçlu olup çıkmışsınız...

benim çocuğum yok... inş. istiyoruz. k.valide ben bebeğe bakamam diye baştan dedi... hatta eşim bile isteyi ile evi, kendi annemlerin yanında almak istedi... beni düşündüğü için. ve k.validenin bakmıyacağını düşündüğü için... Allah izin verirse bebeğime bakması için k.valideyi çağırmam artık. bebiş olunca bakacağını düşünüyorum ama gönülsüz bakmasın, istemem... bunun içinde eşimi üzmem. başka yollara başvururum...

çalışan kadın olmak zor.

kesınlıkle cok zor ama insanlarda cok zor ya ben bunu yapıcam dedıysem yaparım ıkı dakka sonra vazgecmem benım anlamadıgım bu bakıcam dedıysen bakıcaksın kardesım bu kadar bugun baska yarın baska soylemıyceksın elin başka agzın baska soylemıycek bıraz sözunun erı olucak herkes

canım sonuçta ne olursa olsun annesi laf söyletmez. sanırım senin tavrın ters olmuş o yüzden sana kızmış. belki alttan alarak söyleseydin bu şekilde sanada tepki vermezdi .

canım sonuçta ne olursa olsun annesi laf söyletmez. sanırım senin tavrın ters olmuş o yüzden sana kızmış. belki alttan alarak söyleseydin bu şekilde sanada tepki vermezdi .

olan oldu artık ama hanı ben o kadar sabırlı bır ınsan degılım fevrıyım ama haklı oldugum zaman haksız olsam susar otururum k... üstüne agzımı acmam ama bır demez ıkı demez uc demez ınsanın sabrını tasırır

ya ksr bakma da, sende saygısızca konuşmuşsun.. ben olsam böyle söylemeye tenezzül bile etmem... gidene kadar dişimi sıkardım... bi daha da ondan bişey istememezdim...
karşında ki eşinin annesi... onun yanında, senin yaşıtınmış gibi meydan okuman hoş olmamış...

ben olayları bırıktırmekten yana degılım her ne soylenmesı gerekıyosa o an soylerım ılerde brıkıp patlamaktan daha ıyı gelır bana

canım bende senin gibi çok fevriyim. aslında hiç iyi birşey değil böyle olmak bende 5 senelik evliyim neler geçirdim gördüm herşey zaman. yıılar geçtikçe biraz daha oturuyo evlilikler 2 tarafta birbirini anlamaya çalışıo. bak benim eşim ailesine çok bağlı biri değildir ama ailesi ona çok bağlıdır. bende senin gibiydim ama sana zarar veriyo seni yıpratıyo görmezden gelicez bazı şeyleri.

yasemin seni çok iyi anlıyorum bende bu sebeple konu açmıştım hatta arkadaşların bazıları kadının çalışmasını keyfi ve ego tatmin etmek bile dediler.bende hasta hasta çok kreşe yolladım mecburen bizde keyfimizden çalışmıyoruz kayınvalideme tepki vermedim ama evine gitmiyorum oğlum olduğundan beri eşimde bu yüzden gitmediğimi biliyor evime gelir saygımı bozmama benim tepki vereceğim şeylere oğlu veriyor bana gerek kalmıyor ikisi arasına girmiyorum ama maalesef zorla baktıramıyorsun.benim oğlum kreşe gidiyor inan bakmaması bakmasından daha iyi boşver imkanın varsa kreşe versen olmazmı?

Son düzenleme:

BENI ANLAYAN BIRI aMAN aLLAHIM YAAA TATLIM benım bebegım daha 8 ayına yenı gırdı cok kucuk veremem ama işten cıkıcam galıba bu gıdısle

BENI ANLAYAN BIRI aMAN aLLAHIM YAAA TATLIM benım bebegım daha 8 ayına yenı gırdı cok kucuk veremem ama işten cıkıcam galıba bu gıdısle

çalışma mecburiyetin yok ozaman senin.bence eşinle hiç tartışma o annesine herşey söyler ama başkasına söletmez sana bile.huzursuzluğa gerek yok benim konumu açtığım tarihe bir bak vaktin olursa ogünden bugüne evime yakın olduğu halde gelip torununu görmedi bile,peki eşin başkasına baktırmayı kabul ediyormu?

canım calısmaya tabıkı ıhtıyacım var ne vım var ne arabam eşimin ne dedıgı belırsız bır dıyor cık bır dıyor cıkma anlamıyorum onu bıle artık

canım calısmaya tabıkı ıhtıyacım var ne vım var ne arabam eşimin ne dedıgı belırsız bır dıyor cık bır dıyor cıkma anlamıyorum onu bıle artık

ozaman 1 yaşına kadar güvenip baktıracağın birini bulucaksın canım madem ihtiyacın var.sonrada 0-6 yaş kreşler var oraya versen yada baktırdığın kadın isterse devam eder memnun kalırsan.benim fikrim kesinlikle kreş olur o ayrı

benım için şuan en makulu Allahın anneme en kısa zamanda şifa vermesı (

sürekli bakması beklenemz tabi
ama iki günlüğüne yardımcı olabilirdi
bence siz tavrını biliyosunuz hiç çağırmasaydınız
annenizinde öyle 15 günde iyleşebilecek bir hastalığı yok
bir yardımcı tutun annenizin gözetiminde baksın çocuğunuza
kafanız kulağınız rahat olur

İnsan yakınlarından zor anlarında yardım bekler,ister..devamlı ve mecbur bırakılan bir durum değil..Evet bebeğinize bakma mecburiyeti yok ama bakmayı kabul ettikten sonra söylenmesi hoş değil...Kvnizin 2 günlük bakıcılığının kötü olmasından ötürü ,durumunuz ne olursa olsun, bir daha teklif etmezsiniz..
Anneniz, belki 1kaç ay daha ilgilnebilir ama emekleme-yürüme-konuşmaya başlama dönemlerinde çok çok zorlanırki bel fıtığı diyorsunuz onlar için bebeğe bakmak çok zor.
Badezuzum Hanımında dediği gibi; bir bakıcı bulun annenizin nezaretinde bakılsın bebeğinize...

benım için şuan en makulu Allahın anneme en kısa zamanda şifa vermesı (

canım bel fıtığı düzelen bir hastalık değil biliyosun.annemdede var.fizik tedaviden sonra ağır taşısın yine eskiye dönüyor.
o açıdan annene zor olacak.inşallah sıkıntı yaşamassın.
kayınvalidene gelince ufak tefek hediyeler alınır ama para almasını biraz ayıpladım açıkçası.
durumları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…