her eve lazım !!!!

boş ver takma canım kafana sen eşine bak. bak ablanda gelecekmiş. üzülme boşyere. eşinlede güzel bir dille konuş aynı evin için de küslük olmaz başkalarını sevindirirsin. bazı şeyleri görmezden gelmek zorundayız mutlu olmak için yapacak birşey yok .

başlıkla konu arasında bi bağlantı kurmaya çalıştım ama yapamadım

her eve lazım olan ne? eğer k.validense almayayım bende bir tane var zaten :)

zaten çocuğuna bakmak için gönüllü değilmiş ve bunu hep belli etmiş.evet 2 gün baksa ölmezdi ama demek ki onu bile istemiyor.

yapacağın tek şey var;bir daha ne olursa olsun ondan yardım istememek..

yooo valla ben madem bu kadar özlüyor bebegı gelıyosa gelsın ıkı gun vakıt gecırır sonucata her zaman goremıyor dusuncesı ıleydı o yanlıs anladıysa onun sorunu bence o oglunu dıslıyor bu hareketlerıyle

evet kimse kimseye bakmak mecburiyetinde degil ama insaf yaa. sen kızınınkine bakacaksın bu neci? bu torun degil mi?? eger hic birine bakmasa bir sey demezdim ama bariz ayrım yapılıyo

Öfkeyle kalkan zararla oturur..Çok fevri yaklaşıyorsunuz bence olaya..
Eşinizle kötü olamaya değer mi ?

canım olucagım kadar oldum zaten banane ınceldıgı yerden kopsun ya ınsan ıkı gunda bu kadar huzursuzluk yaratamaz fitne fucur olamaz yaaa ıkı gun sen oglunun cocuguna bakamıyosan ılerde ondan hıc bır sey beklememlısın bence varsa yoksa evde 26 yasındakı oglu 27 yasındakı bekar kızı benım kocamla buyuk ablası dış kapının dıs mandalı sankı

kesınlıkle Allahım düşürmesin gercı gene ben onu cagırmazdımda eşime hayır demedım dıye oldu bunlar ıstemedıgımı dusunmesın dıye geldı basıma ne geldıyse

Gönüllü olmayan birine zaten çocuğumu emanet etmem ben.. ( Çocuğum yok henüz ama )

Zaten kimsenin öyle bi mecburiyeti yok, öz annenizin bile..

Bakmadı diye şaşırmış olabilirsin, torunu sonuçta.. Ama o kadar da zorlamanızın alemi yokmuş..

Yok taşınırım , yok işi bırakırım sen bakarsın da ne demek

Emir kiplerine uyuz olurum ben şahsen, o saatten sonra bakacağım varsa da bakmam

Son düzenleme:
evet kimse kimseye bakmak mecburiyetinde degil ama insaf yaa. sen kızınınkine bakacaksın bu neci? bu torun degil mi?? eger hic birine bakmasa bir sey demezdim ama bariz ayrım yapılıyo

eeee çünkü kızının cocuklarına bakması karsılıgında para alıyor ve bunuda kendı zaten soyluyor keyfımdan gıtmıyorum para verıyor dıye Allah şahıt o kadar saf duygularla kabul ettımkı gelmesını eşime hatta evıne gerı gotururken bır tane kucuk altın bıle al dedım ama degmezmıs bu kadar ıyı nıyetlı olmaya

Torununa bakmak için paramı alıyor.
Bu ne ya.:

iyide oda laf olsun dıye demesınkı evınız cok uzak yakın olsa bakardım ben buna ıstınaden oyle dedım madem oyle tasınırım o tarafa bakarsın bu kadar cok ıstıyosan istanbulda bana işmi yok sen oyle dıyorsan oyle olsun dedım o ne dedı tasınmak o kadar kolay degıl bıraz daha burda otur ıkı üç sene sonra gelırsınız

Komşuların baktığı bir bebeğe , babaannesi 2 gün bakabilirdi. Herkes herkese zor gününde yardım etmeli.

tamam işte benım dedıgımde bu gelmek ıstemıyosa bastan bunu soyleyebılırdı bende gerekırse para verır gene baskasına baktırırdım ıkı gun ya ne olucak ıkı gun sadece bu kadar lafa söze huzursuzluga degermıydı yanı

yuhhh birde paramı alıyorrrr yok bence bu anne olamaz. eşinde dış kapının mandalı diye hiç üzülme keşke benimkide öyle olsa.

haketseymıs ben ona bır ceyrek degıl on ceyrek bıle alırdım ama artık çeyregın çsini göremez benden tamamen duygusal

vallaha mı

bunu da ilk defa duydum..torununa bakmak için bakıcı gibi maaş mı alıyor yani?

ah be canım sen hala bu k.valideden ne bekliyorsun?

anneceğin bir an önce iyileşsin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…