- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
koca varya basımızda agzı burnu durdumu oooo annem ona bakar annem şöyle yapar boyle yapar aha yaptı hallettı her seyı
o gereken cavabı verıyomus öyle dıyor oglu dayanamıyor annesıne elın kızının dayanmasını beklemesın kımse inşallah hayatları boyunca asla elıme dusmezler cok kıncıyım ben cok Allah ne benı ne onları bırbırımıze muhtac etmesın çok sınırıme dokundu bu olay
Yeni evlilerde gözlemlediğim ev gelinin ailesinin yakınında olduğunda kayınvalideler kendini dışlanmış hissediyor.O yüzden kayınvalideniz tavır yapıyor olabilir.
Yukarıda anlattıklarınız mesela bizim ona ihtiyacımız yok aslında ama 2 gün idare etsin tavrı.
Kayınvalidenizde işleri düştüğünde sadece öneml i oluyorum diye düşünüyor ve oralı olmuyor olabilir.
Öfkeyle kalkan zararla oturur..Çok fevri yaklaşıyorsunuz bence olaya..
Eşinizle kötü olamaya değer mi ?
başlıkla konu arasında bi bağlantı kurmaya çalıştım ama yapamadım
her eve lazım olan ne? eğer k.validense almayayım bende bir tane var zaten :)
zaten çocuğuna bakmak için gönüllü değilmiş ve bunu hep belli etmiş.evet 2 gün baksa ölmezdi ama demek ki onu bile istemiyor.
yapacağın tek şey var;bir daha ne olursa olsun ondan yardım istememek..
evet kimse kimseye bakmak mecburiyetinde degil ama insaf yaa. sen kızınınkine bakacaksın bu neci? bu torun degil mi?? eger hic birine bakmasa bir sey demezdim ama bariz ayrım yapılıyo
eeee çünkü kızının cocuklarına bakması karsılıgında para alıyor ve bunuda kendı zaten soyluyor keyfımdan gıtmıyorum para verıyor dıye Allah şahıt o kadar saf duygularla kabul ettımkı gelmesını eşime hatta evıne gerı gotururken bır tane kucuk altın bıle al dedım ama degmezmıs bu kadar ıyı nıyetlı olmaya
Gönüllü olmayan birine zaten çocuğumu emanet ben.. ( Çocuğum yok henüz ama)
Zaten kimsenin öyle bi mecburiyeti yok, öz annenizin bile..
Bakmadı diye şaşırmış olabilirsin, torunu sonuçta.. Ama o kadar da zorlamanızın alemi yokmuş..
Yok taşınırım , yok işi bırakırım sen bakarsın da ne demek
Emir kiplerine uyuz olurum ben şahsen, o saatten sonra bakacağım varsa da bakmam
Komşuların baktığı bir bebeğe , babaannesi 2 gün bakabilirdi. Herkes herkese zor gününde yardım etmeli.
Tabi ki bakabilirdi ama bakmak istemiyorsa da zorlamanın bi anlamı yok. Mecbur değil ki kadın...
eeee çünkü kızının cocuklarına bakması karsılıgında para alıyor ve bunuda kendı zaten soyluyor keyfımdan gıtmıyorum para verıyor dıye Allah şahıt o kadar saf duygularla kabul ettımkı gelmesını eşime hatta evıne gerı gotururken bır tane kucuk altın bıle al dedım ama degmezmıs bu kadar ıyı nıyetlı olmaya
Torununa bakmak için paramı alıyor.
Bu ne ya.:
Torununa bakmak için paramı alıyor.
Bu ne ya.:
Kızının çocuklarına bakıyor dediğin bu muyduücrete tabi...
Eee durum böyleyken , siz o düşündüğünüz altını direk verseydiniz bence sorun etmeden bakardıtamamen duygusalmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?