- 4 Aralık 2023
- 858
- 1.097
- 30
- Konu Sahibi metaforunisigi
Baska biriye yiyip geri gelmesi vucuduma dokunması m*dem bulanır yahu. Baska erkek mi yok sal gitsin yapan bir daha yapıyor5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska biriye yiyip geri gelmesi vucuduma dokunması m*dem bulanır yahu. Baska erkek mi yok sal gitsin yapan bir daha yapıyor5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu
benim dediğimi başka yere çekmeyin erkeklerin doğasında var böyle kabul edicez mecbur diye bir şey demiyorum. Yaptığı an kendini kapı önünde bulur asla taviz verilecek bir durum değil ama ne yazık ki bunlar böyle. sadakat nedir bir kişiye ait olabilmek nediri unutmuşlar
Hala daha ciddiye d9gru giden iliskin war oyle mi?Keske eski sevgilim deseydin ki siz zaten aldatilmayi rutin birseymis gibi anlatmissiniz yemek yemek, su icmek gibi.Bir insanin kendine yaptigi kotulugu baska kimse yapmazmis derler ya ne kadar dogruymusMerhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Evet duruyor. evet çekmişsinBir yere çektiğimiz yok. Yaptığınız yorum duruyor.
Seven adam aldatmaz geneleme yapma..Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Soruya hitaben seni gözden çıkartmış erkek aldatır. Her erkek aldatmaz, geçen bir programda dedektif işi yaptigini iddia eden bir adama soruldu bu soru ve erkeklerin 99% u aldatır dedi, ben inanmıyorum.Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
her erkeğin aldatma ihtimali vardır. en gğvendiğiniz bile aldatabilir. ama her erkek aldatmaz. ki bu kadınlar için de gecerli. ben kendime bile %100 güvenemem. asla aldatmam diyemem. ama aldatmamayı tercih ederim bu biraz kumar işiMerhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Aynen devam. Evlenin, giydirir giydirir sevgililerine yollarsınız. Erkek değil mi elinin kiri, bir anlık zevk, nolacak ondan.Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Biz duygusal yaklaşmıyoruz canım gayet olması gerektiği gibi direkt silip atıyoruz. Sen affetmişsin anlaşılan. Geçmiş olsun, bu sözde duygusal yaklaşmamanın bedelini ödersin tekrar tekrar. Nasılsa ses de çıkartmıyorsun ooh gelsin yeni aldatmalar. Sen de durma ardından koş sevgilinin. Bir de bahaneye bak değişik bir dönemden geçiyormuş, yersenMerhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?