Her erkek zamanla aldatır mı?

Aldatmanin affedilecek yani yoktur...Adam baskasina kayiyor, ilgi duyuyor, mesajlasiyor vs..Zor donem ne alaka? Senden kopmus asik degil net...Evliyken hadi zor oluyor da bari evli degilsen ayril yani...Seni aldatmis biriyle mi evleneceksin?

Dogasi geregi derken? O zaman sen evlenip aldatilinca da normal karsilayacaksin...mutluluklar

Affedeceksiniz belli ki ve arkadan gelecek aldatmalari da görmezden gelmeye karar vermissiniz okkkeey ama aldatan adamlara göz yumarken niye "herkes yapıyor" kafasina girip baska insanlari da toplama derdine giriyorsunuz ki?

Butun dunya aldatiyor deseler ben kabul etmem mesela. Aldatildikca yenisine gecerim. 😄😄😄 ya da ben de yapardim. 😜 Evde oturup kadinlarin koynundan cikip gelmesini beklemekten iyidir.
Affetmis zaten anladigim kadariyla, kendine yandas ariyor. Y.lisansi da basa koymus, sey gibi dusun yl yapiyorum ben bile aldatildim.

"Adam" dediğin aldatmaz sevdiceğine sahip çıkar onun kırılmasına gönlü razı olmaz başka türlü davranan adam değildir.

Katılıyorum... Affetmek için dayanak aramak gibi geldi.
1 - tüm eriller aldatır
2- karışık dönemdeydi psikolojisi bozuktu.

Affetmis zaten anladigim kadariyla, kendine yandas ariyor. Y.lisansi da basa koymus, sey gibi dusun yl yapiyorum ben bile aldatildim.

Zaten kabul etmeyenler bu kafaya girmeye calişmiyor.
Adami da birakamiyorum ne yapsammm en iyisi hep beraber toplanip kabul edelim ben tek başima olmayayim icim rahatlasin diye dusunuyor herhalde. 😃

Zaten kabul etmeyenler bu kafaya girmeye calişmiyor.
Adami da birakamiyorum ne yapsammm en iyisi hep beraber toplanip kabul edelim ben tek başima olmayayim icim rahatlasin diye dusunuyor herhalde. 😃
Topluca aldatilinca daha rahat benimseniyor demek ki, ama galiba annesi kanser diye affetti cunku yufka yureklilik 🙏

Bu bir tıynet meselesi ne yazık ki. Aldatmaya meyilli adamlar kendini kmler öteden belli ediyor aslında. Bir tarafları oynuyor. Bazısı var ki hiç beklemiyorsun bu nasıl yapar diyorsun onlar istisna. Ama adamın tıyneti bu. Sen ya da başkası onu durduramaz.

Bence kadın erkek fark etmez insanın doğası tek eşliliğe uygun olmayabilir, ilişki içindeyken zaman zaman başkalarını arzulayabiliriz, başkaları ilgimizi çekebilir, fakat aldatmamak karakterli biri için bir tercihtir, onurlu bir tavırdır. Eğer başkasına çok güçlü bir duygu hissedersek mevcut ilişkimizi gözden geçirmeli gerekirse bitirmeliyiz. Bunu da her babayiğit yapamıyor malesef. Eğer yakalamasaydiniz görüşmeye devam edecekti muhtemelen diğer kadınla. Yakalandığı için pişmanım diyen ağlayan zırlayan insanlara hiç inanmıyorum. Benim için ihanet ayrılık sebebidir, çünkü ilişkimiz zaten bitmiştir. İkinci bir şans vermek istiyorsaniz verin, ama çok yüksek ihtimalle devami gelir. Şüpheyle yaşamaktansa kesip atmak en temizi.

Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani :KK43: biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Babamın annemi aldatma ihtimalinin ihtimali aklımdan ucundan bile geçmedi. Öyle bir adam yani. Eşim de benzer karakterde bir insan. Bu güne kadar bir güvensizlik yaşamadım. Ha kimse yüzde yüz güvenilir olmaz derler. Önümüzde daha uzun yıllar var Allah ömür verirse.

Daha evlenmeden başka heyecanlar arayan biriyle olmaz bence. En güzel zamanlarda bile aklı başkalarına gidiyorsa; 10-15-20 senelik birliktelik, bilmem kaç senelik evlilik, çocuk, aile sorunlari, maddi sorunlar vs hayat gailesinin binbir türlü sorunuyla kaçınılmaz olarak yıpranacak olan ilişkide sadık kalması imkansıza yakın.

Genelleme değil dikkatli okursanız bunun bir soru olduğunu anlayabilirsiniz ayrıca bu soruyu sormak için sadece “mikemmel sevgilim”den yola çıkmadım babamdan da bahsetmişim teşekkürler :)
Babanız da daha 3. Senesinde mi aldattı?
Neyse her erkek aldatır mı diye bakmayın genellerken burda babanız ve sevgiliniz aynı kumaştan diye.
Her kadın affeder mi diye sorun çok daha mantıklı cevaplar alırsınız sağlam insanlardan burda.
Sonuçta kadınlar cevap veriyor ona göre sorun

Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yani :KK43: biz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?

Aldatmanın bahanesi olmaz, zor dönemden geçiyormuş, oldu. Siz de zor bir dönemden geçerken aldatın bakalım o sizi dinleyecek mi!?

20 yıldır aldatılmadığıma eminim ve hala aşırı düşkündür eşim bana. İlerisini kimse bilemez ne olur vs ama tek emin olduğum şey aldatılırsam ayrılırım. Benim o insanla oturup sohbet edip omzuna kafamı yaslamayı bile içim almaz. Karşılıklı nasıl kahve içeceğiz gerçekten. Aynı manzaraya bakıp nasıl gözlerimiz dolacak bir daha? Nasıl hayatı paylaşırız ki o saatten sonra? İmkansız. Dünyadaki tüm erkekler aldatıyor olsun yine farketmez. Beni yeterince sevdiği sürece yanımda kalabilir. Yapay ilişkiler, oldurulmaya çalışılan ilişkiler uzak olsun.

Aldatmanin affedilecek yani yoktur...Adam baskasina kayiyor, ilgi duyuyor, mesajlasiyor vs..Zor donem ne alaka? Senden kopmus asik degil net...Evliyken hadi zor oluyor da bari evli degilsen ayril yani...Seni aldatmis biriyle mi evleneceksin?

Dogasi geregi derken? O zaman sen evlenip aldatilinca da normal karsilayacaksin...mutluluklar
Hayır. Doğru kişi degilmis. Bu konu için yardım alabilirsin. Annem bile aldatildi diye kodlanmış olabilirsin. Ama gördüğüm kadarıyla değerinin farkındasın. Bu olayı normallestirme. Demek ki her erkek aldatır diye sakın bilinçaltına atma.

Kızlar ben sizin gibi düşünmüyorum ne yazık ki. Erkeklerin hepsinin kafalarında illa ki bi aldatma düşüncesi oluyor. Kimi korkudan, imkanı olmadığından, vicdanından (varsa tabi) aldatamıyor. Bakın aldatmıyor demiyorum aldatamıyor. Bunlar böyle tek kadınla yetinemiyorlar sanki. Düşünmedikleri tek an gerçekten aşık olurlarsa. Onda da sıkılıyorlar zaten.
Ha benim bunları söylemem aldatan erkeği kabul edin zaten bunların tabiatı bu demek için değil. Benim dediğim şu her ilişkinin süresi vardır (benim gördüğüm) genelde de erkeğin aldatmasından biter. Soğuk yapar ilgisi azalır aslında başka birisi vardır. Eve geç gelir yine başka birisi vardır. Zaten kadın öğrense bir dert öğrenmese bir dert. Öğrense o kalp kırıklığı çok büyük öğrenemeyince de bu adam neden böyle benim yüzümden mi diye kendini suçluyor. (Bu arada bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama duysam şaşırır mıyım sanmıyorum)

X