- 10 Kasım 2014
- 8.930
- 15.747
- 44
-
- Konu Sahibi metaforunisigi
Affetmis zaten anladigim kadariyla, kendine yandas ariyor. Y.lisansi da basa koymus, sey gibi dusun yl yapiyorum ben bile aldatildim.Affedeceksiniz belli ki ve arkadan gelecek aldatmalari da görmezden gelmeye karar vermissiniz okkkeey ama aldatan adamlara göz yumarken niye "herkes yapıyor" kafasina girip baska insanlari da toplama derdine giriyorsunuz ki?
Butun dunya aldatiyor deseler ben kabul etmem mesela. Aldatildikca yenisine gecerim.ya da ben de yapardim. Evde oturup kadinlarin koynundan cikip gelmesini beklemekten iyidir.
"Adam" dediğin aldatmaz sevdiceğine sahip çıkar onun kırılmasına gönlü razı olmaz başka türlü davranan adam değildir.
Affetmis zaten anladigim kadariyla, kendine yandas ariyor. Y.lisansi da basa koymus, sey gibi dusun yl yapiyorum ben bile aldatildim.
Topluca aldatilinca daha rahat benimseniyor demek ki, ama galiba annesi kanser diye affetti cunku yufka yureklilikZaten kabul etmeyenler bu kafaya girmeye calişmiyor.
Adami da birakamiyorum ne yapsammm en iyisi hep beraber toplanip kabul edelim ben tek başima olmayayim icim rahatlasin diye dusunuyor herhalde.
Babamın annemi aldatma ihtimalinin ihtimali aklımdan ucundan bile geçmedi. Öyle bir adam yani. Eşim de benzer karakterde bir insan. Bu güne kadar bir güvensizlik yaşamadım. Ha kimse yüzde yüz güvenilir olmaz derler. Önümüzde daha uzun yıllar var Allah ömür verirse.Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yanibiz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Babanız da daha 3. Senesinde mi aldattı?Genelleme değil dikkatli okursanız bunun bir soru olduğunu anlayabilirsiniz ayrıca bu soruyu sormak için sadece “mikemmel sevgilim”den yola çıkmadım babamdan da bahsetmişim teşekkürler :)
Merhaba hanımlar yüksek lisans öğrencisiyim 3 senelik yavaş yavaş ciddileşmeya başlayan bir ilişkim var geçtimiz yaz ayında erkek arkadaşımdan fazlasıyla huylanmaya başladım bir anda aklıma olur olmadık şeyler gelmeye başladı ve şüphelerimde hakkı çıktım bir kızla konuşmalarını yakaladım inkar etmedi (yeni iş değiştirmiş, annesi kanser hastalığına yakalanmıştı) açıklaması değişik bir dönemden geçtiği için aptalca bir hataya düştüğü oldu kesinlikle ciddi bir şey olmadığını sadece 5-10 dklık bir zevkten ibaret olduğunu onun için hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi kavga kıyamet tabiki pişmanlıklar özürler ağlamalar ve daha nicesi ben daha önce kendi öz babamıda bu tarz bi olaydan yakaladığım için çok fazla üzülmedim alışık olduğum bir histi yanibiz kadınlar olaya fazla mı duygusal yaklaşıyoruz yoksa gerçekten her erkek doğası gereği aldatıyor mu gizlice?
Aynı ben :)Biz zor dönemden geçerken yemeden içmeden kesiliriz, adamlar aldatıyor
Hayır. Doğru kişi degilmis. Bu konu için yardım alabilirsin. Annem bile aldatildi diye kodlanmış olabilirsin. Ama gördüğüm kadarıyla değerinin farkındasın. Bu olayı normallestirme. Demek ki her erkek aldatır diye sakın bilinçaltına atma.Aldatmanin affedilecek yani yoktur...Adam baskasina kayiyor, ilgi duyuyor, mesajlasiyor vs..Zor donem ne alaka? Senden kopmus asik degil net...Evliyken hadi zor oluyor da bari evli degilsen ayril yani...Seni aldatmis biriyle mi evleneceksin?
Dogasi geregi derken? O zaman sen evlenip aldatilinca da normal karsilayacaksin...mutluluklar