- 23 Temmuz 2010
- 5.518
- 3.922
- Konu Sahibi esmermavigoz
yorumunuz için teşekkürler. İki yetişkin insanız ve birbirimize bu kadar yakın hissediyorsak Karı-Koca muhabbetinin yapılmasında bir maruzat görmüyorum imzayla değil hisle alakalı bir şey ve bu his bizde “düğünden önce” oluştu. Dediğiniz şeyleri yapacak birisi değil.Biz beraber çok zorluk atlattık beraber eski eşimin başıma açtığı zorluklar yüzünden. Dağ gibi yanımda durdu ve desteğini maddi özellikle manevi hiç esirgemedi. Bir karım lafından bunu nasıl çıkarttınız çok merak ettim? Diğer hiç bir davranışından veya karakterinden şüphem yok dediğim gibi bir evlilik geçirdiğim için çok temkinli ve her haraketini süzgeçten geçirerek bu ilişikiyi yürüttüm ve evli yakınlarıma bu beğeni olayını bahsettiğimde buna mı takıldın ya diyip güldüler, ilk hatası ve ilk hayal kırıklığı olduğu için bu kadar takıldım, beklentileri yüksek olan biriyim kötü ve mutsuz olacağım biri olacaksa hiç olmasın dedim baştan beri ve bu zamana kadar sorunsuz ilerledi. Varsayımlarınızı haketmiyor yani bir an kendimi savunmak durumunda buldum kusura bakmayın. :)
Ben gözlemlerimi yazdım sadece, net konuşmadım. :) Tercih sizindir dedim. Bakıyor diye kötüye işaret demek de değildir dedim. Karım lafını kullananlar için de 'genelde' dedim. :)
İyi şanslar.