Yani yeri geldiğinde erkek de kadın da bakar. Hatta hemcinsine de bakar "Onun orası nasıl, bunun burası benimkinden güzel mi?" diye, benim de baktığım olmuştur. Ama o kadar çok bakmak ve beğenmeye zaman harcamak bence pek sağlıklı değil. Aslında şöyle diyelim, fiziksel algısının ve seçimlerinin daha baskın olduğuna/olacağına işaret. Eski sevgililerimden birinin bilgisayarında kayıtlı benzer fotoğraflar bulmuştum. O zamanlar çok trip attım, o da sildi sözde. Neyse, zaman ilerledi gitti, bunları unuttum. Sonra bu arkadaşın benimle birlikte birini daha idare etmeye çalıştığını anladığım bir dönem geldi.
Beğenmiyor diye iş çevirmeyecek, aldatmayacak garantisi yok. Beğeniyor diye de bunları yapacak garantisi yok. Ama zincirleme fotoğraf beğenmeye, kaydetmeye vakit ayıran biri karşındakinin karakterinden, huyundan ziyade poposuna, bacağına bakıyordur. Yarın bir gün başka bir popo daha ilgi çekici gelebilir bence. :) Geliyor da.
Bu adam 15-20 yaşında olsa, hiç cinsellik yaşamamış biri falan olsa normal karşılanabilir. Yaşamamış, merakını giderememiş, onun için böyle yapıyor dersin. Ama sevgilisi olan ve onu seven doğru dürüst bir insan bence sevgilisiyle fiziksel yakınlaşma yaşamasa bile başkalarının fotoğraflarını değil, sevgilisini hayal eder. Belki de ben biraz romantik bakıyorum, bilemedim. :) Ama kendi yaşanmışlığımdan uyarımı da yaptım, aklında bulunsun.
Bir de bana karım diyor demişsin, ortada nişan bile yok. Ben gerçekten evlenmeden 'karım' lafını kullanan adamları hiç sağlıklı ya da güvenilir bulmuyorum. Ortada bir şey yokken büyük laflar etmek aklı başında ve sorumluluk sahibi bir insanın yapacağı iş değil. Böyle tipler genelde sonradan sorumsuz tipler olurlar. En iyi ihtimalle ayrılırlar, en kötü ihtimalleyse evlendikten sonra evin ve geçimin tüm sorumluluğu altında sizi bırakırlar.
Tercih yine sizin. Bol şans.