• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her dusuk tehlikesi bebekte anormallige mi isarettir

mimnes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
13
1
1
İstanbul
Kizlar size bir sorum olacak.7 haftalik hamileyim kanamam oldu doktor dusuk tehlikesi var dedi.
Ben de tabii bos durmadim internette bir suru sey okudum ve kafam inanilmaz karisti.Dusugun en buyuk sebebinin bebekteki anormallikler oldugu yaziyordu.ilacla dusugu onledik ama acaba gelisim bozuklugu olan bir coduga hamile olabilir miyim 😭

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar size bir sorum olacak.7 haftalik hamileyim kanamam oldu doktor dusuk tehlikesi var dedi.
Ben de tabii bos durmadim internette bir suru sey okudum ve kafam inanilmaz karisti.Dusugun en buyuk sebebinin bebekteki anormallikler oldugu yaziyordu.ilacla dusugu onledik ama acaba gelisim bozuklugu olan bir coduga hamile olabilir miyim 😭

yok canım ya sen kafanı rahat tut her düşük tehlikesi olan bebekte anormallik olmaz benmm kuzenimde de çevremde de çok kişi vardı normal gayet bebekleri zaten olmuyosa olmuyo ben ilk hamile kaldgımda kanamam oldu progestan igneyle bile durmadı . tabi öncelik druna danış bunları çokda araştırma kafan karışmasın derim stres çok önemli bi faktör .inş saglıklı sıhhatli alırsın kucagına

Amin canim sagol.doktora cumartesi gidicem o gun sorucam ins.ama etrafta bana birileri bak benim basima geldi ve saglikli bebegimi kucagima aldim dese cok rahatlicam.sen beni rahatlattin tesekkur ederim 😊

hayır sizden kaynaklanan bir sorun da oluşmuş olabilir.. mesela rahim dokusunun kalın olması bebeğin tutunamaması zor tutunması rahim içi darlığı vücudun embriyoyu düşman olarak algılaması.. kan pıhtılaşması vb vb vb yani bebek anormallik durumu yüzdesi fazla olsa da bu ihtimallerde unutulmamalı.. ayrıca örnek ben ; 2 düşük : sebebim ise rahim içinde bulunan perde

Anladim... Ama iste insan ister istemez panik yapiyor.ilk hamileligim bu telasim ondan galiba 😊

Arkadaslar bugun doktora sordum dusuk riski bebekte normallige ni isaret diye.her zaman degil dedi.bazen yogunluktan bazen stresten bazen cinsel iliskiden olabilir bazen de nedenini bilemeyiz dedi.bir nebze de olsa rahatlatti beni bebegin kalp atislarini da duyduk co😊k sukur

Korkma canim birsy olmaz allahn izniyle. Benimde ilk 3 ay boyunca hep kanamam vardi dusuk onleyici igneler haplar kullandm hep bebegmle ilgili bir sorun yok cok sukur

Ablamda ilk bebeğinde düşük tehlikesi vardı:)şimdi 32 yaşında kocaman ve sağlıklı:)

Back