Her doktor farkli birsey dedi lütfen yardim

misterior20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2022
5
0
33
Selam arkadaslar,

Meme büyütme ameliyati olmak istiyorum. Baya bi doktorla görüstüm. Memelerim az derecede tübüler. Bu yüzden bazi Doktorlar meme ucundan diklestirme gerektigink söyledi. Bazilari ise sadece protez takarakda toparlanacagini. Acikcasi baya kararsiz kaldim. Basimdan daha bi dogum ve emzirme gecmedigi icin aceba toparlama/diklestirmeyi emzirdikten sonra mi yaptirsam diyr. Bi yandan da diyorum bi kere ameliyat masasina yazmisken ikiside bi arada olsun. Benim durumumda olan veya bu alanda tecrübesi olanlar yazarsa cok sevinirim.
Tesekkürler

hangi doktorlarla görüstünüz ? ve suanki memeniz nasil ne kadar sarkik?

Selam ben de meme büyütme ameliyatı oldum sanırım protezin yerleştirileceği doku da dikleştirme gerekip gerekmediğini belli ediyor. Ama meme basında sarkma varsa kesinlikle dikleştirme de gerekiyor

hangi doktorlarla görüstünüz ? ve suanki memeniz nasil ne kadar sarkik
Istanbulda dr cigdem ünal ve dr leyla arvas ile görüstüm. Ikisiylede görüsme cok iyi gecti. Onlar diklestirme gerek olmiyacagini söyledi. Cigdem hoca sadece cok rahatssizsam ucundan diklestirme yapamim dedi. Vee online ankarada bi kac doktorla görüstüm onlar fotograflara bakarak bazilari gerekli bazilari gereksiz oldugunu söyledi.

Sag mememin ucu hafif sarkik cok degil doktorlarda hafif tübüler dedi

Selam ben de meme büyütme ameliyatı oldum sanırım protezin yerleştirileceği doku da dikleştirme gerekip gerekmediğini belli ediyor. Ama meme basında sarkma varsa kesinlikle dikleştirme de gerekiyor
Evet ama cok hafif derecede var. Bende eger önümüzdeki sürecte zaten Anne olursam ve emzirirsem yine sarkma olur diye düsünüyorum. Aceba ozaman mi diklestirsem

Evet ama cok hafif derecede var. Bende eger önümüzdeki sürecte zaten Anne olursam ve emzirirsem yine sarkma olur diye düsünüyorum. Aceba ozaman mi diklestirsem
Protezin avantajı bence deriyi dik tutmak emzirmeye de sorun teşkil etmiyor İstanbuldaysan gittiğim yeri tavsiye ederim muayene ol net bilgi al

Evet protez istiyorum zaten kesin. Tek sorun ucundan diklestirme olsun mu olmasin mi
Protezin avantajı bence deriyi dik tutmak emzirmeye de sorun teşkil etmiyor İstanbuldaysan gittiğim yeri tavsiye ederim muayene ol net bil
Protezin avantajı bence deriyi dik tutmak emzirmeye de sorun teşkil etmiyor İstanbuldaysan gittiğim yeri tavsiye ederim muayene ol net bilgi al

Evet protez istiyorum zaten kesin. Tek sorun ucundan diklestirme olsun mu olmasin mi
Kuzum onun aklını burdan sana kimse veremez ama muhakkak net olduğun bir yerde muayene ol ve ihtiyacın az da olsa varsa bile kesinlikle dikleştirme yaptır büyük ve sarkık olmasın memen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…