• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar her derde deva saç bakım kürü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kizlar buda sacimin simdiki hali merak edenlere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vayy harika görünüyor.ah bir de benim ki böyle uzasa :)
çamterebentin şampuana katarak ben de 1 aydan fazladır kullanıyorum
dip boyamı yeni yapmama rağmen 2 3 gün içinde dipler görünmeye başladı minik minik.bence işe yarıyor ama biraz sertleşti sanki.
zaten ince telliydi iyi oldu bence :40:
yalnız saçı yıkarken biraz bekletmek gerekiyormuş saçta :6:

Kizlar ben duzlestiriciyi biraktm bu banyodan.snraki hali lavanta suyu iciyorm ve suruyorum uzatiyo bide cam terebentin gurlestiriyo benim sacim cok azdi

vayy harika görünüyor.ah bir de benim ki böyle uzasa :)
çamterebentin şampuana katarak ben de 1 aydan fazladır kullanıyorum
dip boyamı yeni yapmama rağmen 2 3 gün içinde dipler görünmeye başladı minik minik.bence işe yarıyor ama biraz sertleşti sanki.
zaten ince telliydi iyi oldu bence :40:
yalnız saçı yıkarken biraz bekletmek gerekiyormuş saçta :6:

Cam terebentiyla sac yikarken bas asagi yikaman lazim yksa vucudnda killanir cam terebentin sac cikariyo cnki bn oyle yikiyorm ;)

Cam terebentiyla sac yikarken bas asagi yikaman lazim yksa vucudnda killanir cam terebentin sac cikariyo cnki bn oyle yikiyorm ;)

aaa bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım
güzelleşcez die maymuna dönmeyelim de bide :1:

evet aman dikkat dusunsene omuzlarinda magandalardaki gibi kil ciktigini :d

diğerlerini yola yola bitiremedik bi o eksik zaten :1:
Amannn napim elime bi tesbih alır dolanırım zaten angaralıyım :27:

Hahahha cok guldrdun beni ya :D aman diim kil mil tuy muy bizim bas dusmanlarimiz

bu arada saçların güzel ama sen ondanda güzel maşallah canım
bahtında güzel olur inşallah...:16:

Kizlar benim sacimda uzamiyordu ama suan cok sukur uzun biseylere baslamadan once duzlestiriciyi birakin benim sacimin yapisi duz oldugu icin yikayip cikiyordum sekillendirici kremlerde isinize yarayabilir bu konuda ben sacima uzamasi icin bisey yapmadm ama suan dahada uzasin diye yapiyorum sampuanima cam terebentin koydum artik fayda edermi bilmiyorm ama lavantayi hem iciyorum hem yuzume sruyorum hemde sacima suruyorm bastan asagi lavantaliym yani yakin bir arkadasm bemix badem yagi ve sinamekinden cok.memnundu sampuanim ve lavantam btince bende ona baslicam :D
saciniza uygulandiginz herseyi masaj yaparak uygulayin kan dolasimi hizlanir ve daha cabuk emilir

Lavantayı nasıl içiyorsun?

Lavantayı nasıl içiyorsun?

1,5 su bardagi suyu tencereye koyuyorum 1 tatli kasigi lavanta ekliyirum altini aciyirum kaynamadan kapiyorum bes dk kapagini kapatip demliyorm snra sogutmadan bir bardagini iciyorum kalaniylada yuzumu siliyorum 15 gun icilecek bu hem lekeni geciriyo hemde uzatiyo ama uzarmak icin ayri yontemide var 3 su bardagi suyu kaynat1 tatli kasigi lavantayi koy bes dk kaynat 10 dk demlet banyodan cikmadan once sacina dok 30 dk bekle ve durula bu ikisini yap hem ic hem sur bunlar uzaitoyr

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

1,5 su bardagi suyu tencereye koyuyorum 1 tatli kasigi lavanta ekliyirum altini aciyirum kaynamadan kapiyorum bes dk kapagini kapatip demliyorm snra sogutmadan bir bardagini iciyorum kalaniylada yuzumu siliyorum 15 gun icilecek bu hem lekeni geciriyo hemde uzatiyo ama uzarmak icin ayri yontemide var 3 su bardagi suyu kaynat1 tatli kasigi lavantayi koy bes dk kaynat 10 dk demlet banyodan cikmadan once sacina dok 30 dk bekle ve durula bu ikisini yap hem ic hem sur bunlar uzaitoyr

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Teşekkürler

Back