kızlar merhaba, saçım yavaş uzadığı için bolca araştırma yaptım ve sinameki+badem yağı+bemiks karışımına başladım. en çok işe yarayanlardan biri buydu. ama ben buna kendimce takviyeler yaptım ve şu an her hafta uyguluyorum çok memnunum.
Bu kür nelere iyi geliyor?
-parlak bir görüntü verir
-saçları hızlı uzatır
-kişiye kişiye değişmekle birlikte saç dökülmesine iyi gelir
-saçları yumuşatır, onarır
-saç rengini açar
Malzemeler:
-sinameki otu
-bemiks ampul
-bepanten ampul
-1 kapak tatlı badem yağı
-1 tatlı kaşığı sirke
-2 yemek kaşığı zeytinyağı
-bulabilirseniz evigen ampul(ben ne zamandır bulamıyorum)
bunları karıştırıp saçınızı bununla yıkayın. sinemekiyi kaynatırken suyunu 1 bardak kadar koyarsanız saçınızın hem dipleri hem kendisi bu maske ile kolayca kaplanacaktır. daha sonra naylonla sarıp en az 1,5 saat bekletin.
saçımın hangi maddeden dolayı rengi açıldı bilmiyorum. ama iyi duruladığınız takdirde, saçınız sirkeden dolayı pırıl pırıl parlar, zeytinyağı ve badem yağından dolayı yumuşacık olur, bepanten saçınızı onarır ve sinameki-bemiks saçınızı hızla uzatır. ayrıca saç dökülmemi de sıfıra indirdi. tarafımdan denenmiştir :) daha dün röfle yaptırdım, saçım yıprandı, bugün bu kürü uyguladım yine eskisi gibi yumuşacık...
7 kez yaptim bu kürü bu cuma 8. Kürüm ve iki hafta molaya girecegim. Aldigim sonuclari saclarimi uzatiyorum (resimlerle anlatiyorum) bolumunden bakabilirsiniz. Hepinize kolay gelsin kizlar :)
Tarif için teşekkür ederiz:) Bir sorum olacak canım. Saç uzamasında ne kadar artış oldu? bir de ne sıklıkla uygulamak gerekiyor. ben ben bir saç maskesi ve saç yağı aldım bunlarla birlikte de kullanılabilir mi
Bu kürü ben de deneyeceğim. Benim saçım zaten çabuk uzar ama kardeşimden önce deneyip ona tavsiye edeceğim. Pek çok yorum okudum bununla ilgili. Kullanan herkes övüyor. Bir konuda içine lavanta yağı da koyduklarını yazıyordu. Hayırlısı bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı gidiyo cnm benimde 7 bitti :) olumlu sonuçlar var
rica ederim cnm :) saçımı kestireli 1,5 ay oldu 3-4 parmak kadar uzadı :)
kızlar merhaba, saçım yavaş uzadığı için bolca araştırma yaptım ve sinameki+badem yağı+bemiks karışımına başladım. en çok işe yarayanlardan biri buydu. ama ben buna kendimce takviyeler yaptım ve şu an her hafta uyguluyorum çok memnunum.
-saçları hızlı uzatır
-saç rengini açar
Malzemeler:
-sinameki otu
-bemiks ampul
-bepanten ampul
-1 tatlı kaşığı sirke
bunları karıştırıp saçınızı bununla yıkayın. sinemekiyi kaynatırken suyunu 1 bardak kadar koyarsanız saçınızın hem dipleri hem kendisi bu maske ile kolayca kaplanacaktır. daha sonra naylonla sarıp en az 1,5 saat bekletin.
saçımın hangi maddeden dolayı rengi açıldı bilmiyorum. ama iyi duruladığınız takdirde, saçınız sirkeden dolayı pırıl pırıl parlar, zeytinyağı ve badem yağından dolayı yumuşacık olur, bepanten saçınızı onarır ve sinameki-bemiks saçınızı hızla uzatır. ayrıca saç dökülmemi de sıfıra indirdi. tarafımdan denenmiştir :) daha dün röfle yaptırdım, saçım yıprandı, bugün bu kürü uyguladım yine eskisi gibi yumuşacık...
Malzemeler:kızlar merhaba, saçım yavaş uzadığı için bolca araştırma yaptım ve sinameki+badem yağı+bemiks karışımına başladım. en çok işe yarayanlardan biri buydu. ama ben buna kendimce takviyeler yaptım ve şu an her hafta uyguluyorum çok memnunum.
-saçları hızlı uzatır
-saç rengini açar
Malzemeler:
-sinameki otu
-bemiks ampul
-bepanten ampul
-1 tatlı kaşığı sirke
bu formule çamterebenti eklenebilir mi canım acil yanıt bekliyorum akşam alıcam :)
cnm hiç eklemedim ben. ama onu da şampuanına koy istersen diğer maddelerle etkileşime girmesin :)
sağol tatlım haklısın koymayım en iyisi ben bir de barcolana yağı çok iyi diyorlar duydun mu :) o mu bu mu sence :)
bence bu daha etkili gibi. ne zaman aktara gitsem sinameki alacak olsam oradaki adam bana başka bişiler satmaya çalışıyo :) ama bence her zaman karışım yapmak daha iyidir gibi geliyor. bence bunu dene, işe yaramazsa onu da denersin cnm. saç uzatmak için her yol mübahtır
Kizlar buda sacimin simdiki hali merak edenlere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?