merhabaEki Görüntüle 1253224 Eki Görüntüle 1253225 Eki Görüntüle 1253226 Eki Görüntüle 1253227 Eki Görüntüle 1253228 Eki Görüntüle 1253229 Eki Görüntüle 1253230 Eki Görüntüle 1253231 Eki Görüntüle 1253232 Eki Görüntüle 1253235 Tekntwk fiyat yazmiyorum markalar mango oxxo lcw batik leke ayakkabilarda tommy hilfiger lacoste yavas yavas yukluyorum.kizlar ben l.bedenim hepsi oluyor ama cokkk esya var cogunu ya giymedim ya 1 2 defa giydim.
Mango palto 40 tl
Lcw ince mont 25tl
siyah puantiyeli elbise 20
batik triko elbise 30
yesil el ormesi yelek 10
Batik elbiseyi hic giymedim yikanmistir sadece
montlarda sayili giyilmistir
Puantiyeli elbisede 2 dugunde giygim o kadar
Canim iki kolun arasi 54 cm onu yazmayi umuttum heralde ozeline mesaj attmmerhaba
lcw ince mont ,siyah keten lacoste ayakkabı ve puma sandalet üçü ile ilgileniyorum
montun kesimi dar mı iki koltuk arası kaç cm ,44 bedenim ben .eğer 55 cm ise göğüs kısmı ,iki ayakkabı ile kaç olur .teşekkürler
çok güzel cnm.kargo bu sabah gyeldıNike esofman takimi satilmistir.
Iyi gunlerde kullan canmmmçok güzel cnm.kargo bu sabah gyeldı
5 tl gomleklerin adeti krem hirka 5 tlbunların fiyat ve bedenleri nedir acaba ?
CANIM SİYAH DIŞINDA KAŞE KABANIN VEYA SİYAH TRENÇİN VAR MI?
38 BEDEN OLABİLİR
canim burada yaziyor hepsi cok kalin bi mont degil ankaranin sogugunu bilirim.Cok kalin degl kalca altina geliyor boyu tas catlasin 10 defa giymisimdir.CANIM MANGONUN İÇERİĞİ NE, YANİ YÜN VAR MI İÇİNDE, ORANLARI NE? ANKADAYIM DA SOĞUKTA ISITIR MI DİYE SORUYORUM
BİR DE BOYU NEREYE GELİYOR
ASLINDA BEĞENDİM ONU
KULLANIM DURUMU NEDİR
MANGODA S VE M OLUYOR BANA
PEMBE OLMAZ ZATEN CANIM, BÖYLE KOYU YEŞİL, BORDO, LACİVERT HANİ TAKIMLA FALAN GİYİLEBİLECEK ŞEKİLDE