Her beden-marka-giyim-ayakkabi-6.7sayfadan-sonra-sac-sekillendirme-ev-decor-ve-spor-urunleri-cantala

Mango etekler adeti 20 tl
Bordo abiye 25 tl
Zebrali abiye 30
Siyah abiye 50
Kurku 20
Oxxo gomlekler 8 tl
Colombia gomlek 15 tl
oxxo kahve ve lacivert sirti cicekli hirkalar 15
lcw gri hirka 5 ve siyah hirka 3 tl
lcw kahve ve bej hirkalar 10 tl
lcw gomlek ve leke gomlek 5 tl
sari oxxo hirka 6 tl
Onu zimbali elbise 10 tl
only ustu tullu elbise 10 tl
siyah penye elbise 5 tl
mango kadife yelek 15 tl
berska lacivert olero 5 tl
nike esoftman takimi 30 tl
sari ve siyahli super kesimli gomlekler adeti 10 tl
gri kapsonlu 8 tl
3 renk askili dantelli 3 tl
mango lavivery boncuklu askili 8 tl
sifon etekler adeti 25
kizlar birkac kesz gyilms urunler bazisini hic giymedim bile 5 urun alimina kargo benden.

merhaba
lcw ince mont ,siyah keten lacoste ayakkabı ve puma sandalet üçü ile ilgileniyorum
montun kesimi dar mı iki koltuk arası kaç cm ,44 bedenim ben .eğer 55 cm ise göğüs kısmı ,iki ayakkabı ile kaç olur .teşekkürler

Canim iki kolun arasi 54 cm onu yazmayi umuttum heralde ozeline mesaj attm

Straplez 40 beden gibi bordo 36 38 beden zara olan l bedwn zaten 20 tl bordo 25 tl zara 50 tl straplez giyilmemistir bunlar dukkana koymustm satilir diye askida kalmis

CANIM SİYAH DIŞINDA KAŞE KABANIN VEYA SİYAH TRENÇİN VAR MI?
38 BEDEN OLABİLİR

mont olarak bi mango ekoseli kase var canm s beden 38 bedenede cok rahat olur.pembe trenckotum vardi ama ablama verdim ilana koymak kismet olmadi.
CANIM SİYAH DIŞINDA KAŞE KABANIN VEYA SİYAH TRENÇİN VAR MI?
38 BEDEN OLABİLİR

CANIM MANGONUN İÇERİĞİ NE, YANİ YÜN VAR MI İÇİNDE, ORANLARI NE? ANKADAYIM DA SOĞUKTA ISITIR MI DİYE SORUYORUM
BİR DE BOYU NEREYE GELİYOR
ASLINDA BEĞENDİM ONU
KULLANIM DURUMU NEDİR
MANGODA S VE M OLUYOR BANA
PEMBE OLMAZ ZATEN CANIM, BÖYLE KOYU YEŞİL, BORDO, LACİVERT HANİ TAKIMLA FALAN GİYİLEBİLECEK ŞEKİLDE

canim burada yaziyor hepsi cok kalin bi mont degil ankaranin sogugunu bilirim.Cok kalin degl kalca altina geliyor boyu tas catlasin 10 defa giymisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…