Her beden-marka-giyim-ayakkabi-6.7sayfadan-sonra-sac-sekillendirme-ev-decor-ve-spor-urunleri-cantala

evlaefe

Guru
Pro Üye
11 Mart 2013
9.602
12.967
Tekntwk fiyat yazmiyorum markalar mango oxxo lcw batik leke ayakkabilarda tommy hilfiger lacoste yavas yavas yukluyorum.kizlar ben l.bedenim hepsi oluyor ama cokkk esya var cogunu ya giymedim ya 1 2 defa giydim.
Mango palto 40 tl
Lcw ince mont 25tl
siyah puantiyeli elbise 20
batik triko elbise 30
yesil el ormesi yelek 10
Batik elbiseyi hic giymedim yikanmistir sadece
montlarda sayili giyilmistir
Puantiyeli elbisede 2 dugunde giygim o kadar

Son düzenleme:
Zebra desenli abiye 40 beden hazir dikm
siyah abiye ozel dikim 42 44 beden
Bordo abiye 40 bden ozel dikim
Isteyene bolerolu kurklu isteyene sade

Utulemeye firsayim olmadi kusura bakmayin kizlar bankaci arkadaslar varsa veya memur harika eyekler malesef ya 1 ya 2 defa giydim giydogim8 bile hatirmaliyrm desem :))) bende herseyden bir kac renk alma kastaligi var sonuc bu

NİKE AYAKKAbı nın fiyatı nedır

Canim urunler cok ya hangisini yazacagimi sasirdm lacosteler 50 nike 40 tommy 50 adidas 15 sandalet 5 tl bot 15 tl puma 15 tl baska varmiydi :)
Canım ürünlerinin fiyatları yok ki özellikle ayakkabıların yazarsan bakabilirim..

Canim urunler cok ya hangisini yazacagimi sasirdm lacosteler 50 nike 40 tommy 50 adidas 15 sandalet 5 tl bot 15 tl puma 15 tl baska varmiydi :)

Ayakkabılar çok hoşlar Fiyatlarda hoşmuş Bayram ertesi detaylı bir incelerim Bu arada bence sen diğer tüm ürünlerinin fiyatlarını da yazarsan satış için iyi olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…