Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her bebeğe lazım şirin patik şapka vs...
- Konu Sahibi hanzadem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canm sistemdendir birarkadaşım resimlerin görünmüyor
az bekle açılır...
bende gözüküyor rşuan
Canim ellerine saglik hepsi çok güzeller ama asagidakilerin 3-6 ay için fiyatlarini ozelden yazarsan sevinirim
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Eklentiler
Canim ellerine saglik hepsi çok güzeller ama asagidakilerin 3-6 ay için fiyatlarini ozelden yazarsan sevinirim
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Ben fiyat rica etmiştim ama msj gelmedi ?
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Ben fiyat rica etmiştim ama msj gelmedi ?
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Pardon gelmiş tesekkur ederim :)
Ceyda & Rıfat
"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014
Eklentiler
evet örüyorum isteyene yardımcı olurum....örerim...
Ben istiyorum ya.. ağustos annelerinde bir arkadaş söylemiş bakınca çok beğendim bende. bir tane battaniye ördüm ama bu kadar örgü bilmiyorum maalesef, bir oyuncak ayı yaptım ama daha çok dikişle annem de bilmez ananem hayatta çok şükür o da böyle çok güzel örgü yapar ama yaşlandı bişey demek istemiyorum ona.. burada pazara köylü kadınları getirir, onlara söyleyip ördüreyim diye düşünüyordum en son. bir kaç takım, tulum vs örer misiniz bize de?
Ben istiyorum ya.. ağustos annelerinde bir arkadaş söylemiş bakınca çok beğendim bende. bir tane battaniye ördüm ama bu kadar örgü bilmiyorum maalesef, bir oyuncak ayı yaptım ama daha çok dikişle annem de bilmez ananem hayatta çok şükür o da böyle çok güzel örgü yapar ama yaşlandı bişey demek istemiyorum ona.. burada pazara köylü kadınları getirir, onlara söyleyip ördüreyim diye düşünüyordum en son. bir kaç takım, tulum vs örer misiniz bize de?
canım ne demek örerim elbet..sen beğendiğin modelleri ekle buraya kaç aylık olacak yaz bana döneri ben sana muhakkak
canım ne demek örerim elbet..sen beğendiğin modelleri ekle buraya kaç aylık olacak yaz bana döneri ben sana muhakkak
Eki Görüntüle 1095918 Eki Görüntüle 1095922
canım bunlar, kırmızılı olan takım yeşil olursa bir de turuncu mavi olan iki bebeğin olduğu resimdeki takımın mavi olanı.. 6-9 ay arası giyilebilecek gibi olsa yeter bize :)
Eki Görüntüle 1095917 Eki Görüntüle 1095918 Eki Görüntüle 1095922 Eki Görüntüle 1095923
canım bunlar, kırmızılı olan takım yeşil olursa bir de turuncu mavi olan iki bebeğin olduğu resimdeki takımın mavi olanı.. 6-9 ay arası giyilebilecek gibi olsa yeter bize :)
kırmızılı takım hırka pantolon tulum ve patik olarak..mavili takım hırka paonyolon şapka patik olarak değilmi bu kadar..
kırmızılı takım hırka pantolon tulum ve patik olarak..mavili takım hırka paonyolon şapka patik olarak değilmi bu kadar..
evet canım da, alttaki lacivert çizgili olan da düğmeler filan hiç uğraşmasan olur, ben hallederim sonra. bana örgü olsa yeter ama o kırmızı takım kırmızı beyaz değil de ne biliyim güzel bir yeşil tonu ve beyaz istiyorum.. erkek çünkü benim bebeğim
evet canım da, alttaki lacivert çizgili olan da düğmeler filan hiç uğraşmasan olur, ben hallederim sonra. bana örgü olsa yeter ama o kırmızı takım kırmızı beyaz değil de ne biliyim güzel bir yeşil tonu ve beyaz istiyorum.. erkek çünkü benim bebeğim
lacivert çizgilide olacak mı...birde tekli patik var ...o da dahilmii...