• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Her ay yumurtlanmaz mi yardım edin kızlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Katre-i Matemm

16.07.2020🕊️
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
672
700
33
27
Kızlar geçen ay kürtaj oldum adet oldum doktor kontrolünde doktor kist olduğunu adetle atılacağını söyledi ara ara ağrı yapıyor ama önemsiz dediği için üstünde durmadım bu ay ovulasyon testine başladım adetin üzerinden 15 gün geçti kırmızı çizgi hiç pik olmadı oysaki ilk hamilelik denememde ovulasyonla kaldim yani kullandım biliyorum o pik meselesini kadınlar her ay yumurtlamaz mi başına gelen varmı kızlar?

Bu ay benim de aynısı oluyor, laboquick marka test kullanıyorum her seye de dikkatettim yaparken ama bir türlü pik olmadı. azıcık koyulaşır gibi olup söndü. Neden böyle oluyor hiç bir fikrim yok. Üstelik adetlerim de düzenli hep.

Yani günü kaçırmış olablirsin diye düşünüyorum iyi düşün adet bitimnde akıntın kask ağrn oldu mu

Canım adetim bitti ben direk ovulasyon testine başladım zaten 15 gündür yapıyorum tık yok evet oldu ama akıntım bu ay az geliyor sende yaşadın mı bu durumu
Yaşadm ama ben geç kalıyodm teste baslamak için hep 14 le 16 gin yazdığı içn heryerde meger erken yumurtluyormşm haberm yok bence sende geç yumurtlayablirsin çünkü regl snrası baslamşssn ama mutlaka yumurtlarsn yani

Ben artk soğan kürünebasladm valla 3 sene sıfır gebelk sorun çkmadı son çarem soğan kaldı

Bu ay benim de aynısı oluyor, laboquick marka test kullanıyorum her seye de dikkatettim yaparken ama bir türlü pik olmadı. azıcık koyulaşır gibi olup söndü. Neden böyle oluyor hiç bir fikrim yok. Üstelik adetlerim de düzenli hep.
Ya canım inan aynısı bende oldu bende o markadan aldım ilk gebelikte hemen ilk ay o markayla pili görüp hamile kaldım tabi düşük oldu ama bu ay adet bitimi yapıyorum az kirmizilasacak gibi oluyo ama tık yok bu neyin nesi anlamadım

Ya canım inan aynısı bende oldu bende o markadan aldım ilk gebelikte hemen ilk ay o markayla pili görüp hamile kaldım tabi düşük oldu ama bu ay adet bitimi yapıyorum az kirmizilasacak gibi oluyo ama tık yok bu neyin nesi anlamadım
Ya benim de aynı, kafayı yiycem azıcık koyulaşıyo gibi oluyo sonra yine sönüyo. Sıvı alımına falan da cok dikkatettim. Acaba testlerde mi bir bozukluk var, biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz? Benim akıntım falan da baya cok ama test hep silik gösteriyor. Bugün akıntı bittiği için hem de benim moralim bozulduğundan bıraktım artık. Bir ara koyulaşıyor gibi olunca 3 saatte bir yapmaya başladım ona rağmen yakalayamadım. Bir de siz 3 saatte bir test yaparken idrarı tutuyor musuz? Yoksa arada tuvalete gidebilir miyiz?

Ya benim de aynı, kafayı yiycem azıcık koyulaşıyo gibi oluyo sonra yine sönüyo. Sıvı alımına falan da cok dikkatettim. Acaba testlerde mi bir bozukluk var, biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz? Benim akıntım falan da baya cok ama test hep silik gösteriyor. Bugün akıntı bittiği için hem de benim moralim bozulduğundan bıraktım artık. Bir ara koyulaşıyor gibi olunca 3 saatte bir yapmaya başladım ona rağmen yakalayamadım. Bir de siz 3 saatte bir test yaparken idrarı tutuyor musuz? Yoksa arada tuvalete gidebilir miyiz?
Canım ben ilk ay hamile kalıp yaptığımda ovulasyon testini günde 1 kere saat 12 de yapiyodum ve piki yakaladım günde 2 kere yapmıyorum benim anlamadığım ben bu ay niye yumurtlayamiyorum sabah ilk idrarla değil 2. İdrarla yapıyorum hep ama bu ay vasat yumurtlama akintimda geldi yani ama test negatif diyor anladım gitti valla kafayı yemelik👹

Sen genede akıntı olunca deneseydin eş gecmeseydin

Valla anlamadım ki ne desem boş şaştım kaldım :KK70: sinirlerim de bozuldu 3 saatte bir mi yapılması lazımmış ben hamile kaldığında öyle yapmamıştım tutmustuda ilk ay napsam ki
yok canım ben sürekli silik çıkığı için pimpiriklendim, yakalayacam diye inat ettiğim için öyle sık yaptım. Ama ona ragmen yine kaçırdım galiba. gece pozitif olup yine silikleşti herhalde.

yok canım ben sürekli silik çıkığı için pimpiriklendim, yakalayacam diye inat ettiğim için öyle sık yaptım. Ama ona ragmen yine kaçırdım galiba. gece pozitif olup yine silikleşti herhalde.
Bence biz bu ay yumurtayamadik çünkü her ay yumurtlanacak diye bişey yokmuş nette yaziyo

Yumurtlayamamış da olabiliriz ama akıntı geldiği için kafam karıştı benim. Ozaman okadar akıntı nasıl oluyor, Akıntıyı da takip ediyorum. uzayan boyu uzun akıntıda yumurtlandığını söylüyorlar. Aynen öyle uzun akıntı olduğu gün de baktım T çizgisi silikti yine.

Kızlar geçen ay kürtaj oldum adet oldum doktor kontrolünde doktor kist olduğunu adetle atılacağını söyledi ara ara ağrı yapıyor ama önemsiz dediği için üstünde durmadım bu ay ovulasyon testine başladım adetin üzerinden 15 gün geçti kırmızı çizgi hiç pik olmadı oysaki ilk hamilelik denememde ovulasyonla kaldim yani kullandım biliyorum o pik meselesini kadınlar her ay yumurtlamaz mi başına gelen varmı kızlar?
Geç yumurtlayacaksınızdır belki? Hamile kaldığım ay 20. gun yumurtlamıştım

Back