• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her ay yeni bir umit ve malesef onu takip eden hayal kırıklığı...

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
323
42
İstanbul
selam kızlar,
Burası resmen benim içimi en rahat dokebildiğim ve kimseyle paylaşamadığım duyguları doktugum tek yer oldu..
Ocaktan beri bebek istiyoruz ve nisandan beri doktor kontrolundeyim..
ilk aylarda çok kafama takmıyodum ama aylar geçtikçe insanda ister istemez bir beklenti ve hayal kırıklığı oluşuyo..
çocukları çok seviyorum anne olmak çok istiyorum ve gerçekten zaman zaman çok üzüldüğüm anlar oluyo.
Doktorun benden istediği tum testleri yaptırdım allaha çok sukur bir sorun yok gozukuyor,bunun dışında geçen ay yumurtamın da çatladıgını soyledi doktor ve soylediği gunler eşimle ilişkiyede girdik ,buayın 21inde adet olmazsan 23 unde test yap dedi ama ben o kadar heyecanlıydım ki bugun dayanamayıp ,idrar testi(predictor) yaptım en azından silikte olsa 2. çizgi çıkacağına o kadar inanıyordum ki, bomboş beyaz pencereyi gorunce acayip uzuldum..
burda çoğu arkadaş daha adet olmadan idrar testinde hamile olduklarını tespit etmiş dolayısıyla 23 unde adet gormezsem yinede bu testi yapıcak olmama rağmen,umidim hiç yok gibi bişey..
çevremde benden çok sonra evlenenler hamile,istemeden hamile kalanlarda var dolayısıyla moralim çok bozuluyo heray yeni bir hayal kırıklıgı yaşayınca ve gerçekten çok gurur kırıcı ve sinir bozucu bir hal almaya başladı bu hamile kalamama durumum..
biliyorum senelerdir hamilelik isteyenler var bense 1,buçuk senelik hamileyim ve 6 aydır hamile kalamıyorum ama yaşım ilerliyo,eşim çok çocuk istiyo,kayınvalidemler annemler hergun ağzımın içine bakıyolar guzel haberi onlara veriim diye ve muhteşem eltim her gorusmede kendisinin çocugu oldugunu ve benim olmadıgını çok net yuzume vurarak benim gunlerimi rezil ediyo..
Allahım burdan herkes için dua ediyorum ki her isteyenin çocugu olsun inşallah ve bebeklerimizle mutlu olalım..çok mutsuzum:50::50:
ben gerçekten çok buyuk hayal kırıklıgı ve uzuntu yaşıyorum bugun cunku bu ay gerçekten çok ümitlenmiştim doktorumdan herşeyın çok iyi oldugunu yumurtamın tam zamanında çatladıgını ve ilişkiye girdikten sonra çok kuvvetli ihtimal hamile kalma ihtimalimin oldugunu duydugumda ama kader yine yuzume gulmedi yine beklenti ve stres dolu bir ay beni bekliyo ve yine acabamı sorularıyla yıpratıcı bir doneme giriyorum..

buarada benle benzer duygular yaşayanlar varsa kendi deneyimlerini yazabilrse veya bu şekilde umitsizliğe dustugunde nasıl toparladıgını yazabilrse gerçekten çok sevinicem cunku çok moralim bozuk ve eşimide uzmeden çıkmak istiyorum su psikolojiden..

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki bu derdi bu sorunun yaşamayan çekmeyen bilmez anlamaz :59::59::59: her ay o test çubuğunda tek çizgiyi görmek dünya bışama çöküyo sanki çok zor bi durum bunu ne bi teselisi var ne de başka bişey benim için öyle onun yerini hiçbişey dolduramaz yokluğu bişeyle anlatılmaz rabbim hepimize evlatlarını versin herkesin kucağı dolsun kimseyi evlat hasretiyle sınmasın

o eltinde de allah korkusu yok galiba yazık acıyorum öyle insanlara başkalarının mutsuzluğuyla besleniyolar :47::47::47:

sen içini ferah tut canım elbet şans bizim de yüzümüze gülek bende klomen yumurtlama tedavisi görüyorum yarrın kont. var inş herşey güzel olur :25::25:

Son düzenleme:
buarada benle benzer duygular yaşayanlar varsa kendi deneyimlerini yazabilrse veya bu şekilde umitsizliğe dustugunde nasıl toparladıgını yazabilrse gerçekten çok sevinicem cunku çok moralim bozuk ve eşimide uzmeden çıkmak istiyorum su psikolojiden..

canımmm benimmm bu kadar üzme kendini rahat bırak olacağı varsa mutlaka olur.Her ne kadar kendini sıkarsan aa hamile kalamıyorum olmuyo olmucak diye düşünürsen olmaz kii böyle yapma rahat bırak kendini takmamaya çalış uğraşacak bişiler bul üzülmeee bende bekliyorum bebekimi bugün gelmesse mutlaka yarın gelir yarın gelmesse başka zaman gelir nasip kısmet herşey zamana bırak akışında gitsin herşeyy Allah biziimde yüzümüze gülecektir mutlaka inşallah bebekin olur ama takma benden sana bi tavsiyee sürekli de test yapma adetin gelene kadar bekle o testleri yaptıkca kendini daha çok strese giriyosun adet gününe kadar bekle neyse canımmm inşallah Allah isteyen herkesinn gönlüne göre bebikler versinn....:34:

Senle aynıyız cnm..Bende ocaktan beridir bebiş istiyorum.Hiç korunmadık zaten aralıkta evlendim.Ama olmuyor işte.Dediğin gibi eşimide üzmek istemiyorum.En ufak bi şikayetimde hamilemisin demesi dahada çıldırtıyo beni.Çok üzülüyorum ama herşey kısmet..

Sen farlı şeyler uyguladınmı bilemiyorum ama ben bu ay soğan kürü yapıcam.Diğer topikte yapan arkadaş yaptığı ay hamile kaldı..Çünkü soğan kürü rahmi temizliyor yumurta kalitesini artırıyor..Hiç dr.a gittinmi cnm peki..

ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki 1 buçuk seneyi aştım bende tüm tahlillerimi yaptrıdım hiçbir sorun yok geçen ayıma kadar hep tek çizgi hep hüsran hep gözyaşı.geçen ay hamile olduğumu öğrendm ve 4 haftalık oldunda düştü.kimyasal gebelik yaşamışım hele o psikoliji acı ifade edilemez halen kendimi doğru toparlamış değilim.hamile olduğumu öğrendm 1 hafta sonra düştü.her ezan okunuşunda rabbime dua ediyorum isteyen herkese banada nasip et diye.dilerm dualarımız kabul olur.üzülmememk elde değil her ay aynı heves aynı hüsran....

Kızlar teşekkurler yorumlarınız için..anladıgım kadarıyla hepimiz zaman zaman bu şekilde hissediyoruz..
Bugun yaşadıgım bi kaç olay yuzunden ve son gunlerdeki stres yuzunden ciddi bir sinir boşalması yaşadım.
Annemle dertleştik sağolsun beni teselli etmek için elinden geleni yapıyo,dua ediyo adak adıyo ,konuşmalarıyla surekli bana moral vermeye çalışıyo..
çok üzgünüm çunku cevremdeki insanlar benim nasıl bir psikolojide oldugumu anlamadan abuk sabuk konusuyor.
ne demek senin çocugun yok tabi anlamazsın,ne demek sen once doğurda ondan sonra konus??? bu kadar çocuk isteyen ve bu konuda hassas olan bir insana hangi insan bu şekilde yorumlarda bulunabilir ben anlamıyorum???Allaha havale ediyorum sadece onları..
Pozitif dusunce ve stresten uzak durabilmek işin formulu sanırım fakat bunun için uygun şartlar ve ortamında oluşması gerek!
ornegin benim eltim muhteşem kotu niyetli ve ne dediğini bilmeyen bir insan dolayısıyla onla aynı havayı solumak bile yeterli stres içinonu nası uzak tutucam kendimden bilmiyorum ama tutucam!

canım anlamazmıyıym seni bendede var o eltiden 2 çocuğu var 3 yü istermiş benden çekinirmiş
bana diyo hep seni bekledim 7 senedir hadi doğurda bende 3 yü doğurayom diye resmen delirmiştim kaynanama aglaya aglaya anlatmıştım oda çok kızmıştı sagolsun öyle konularda hep yanımdadır
bende haber gönderdim çok biliorsa 2 tane dogursun oda aramasın bende diye herkes dilinin ezrini çekecek
haber gönderdim dedigime bakma aynı bahce aynı avlunun içindeyiz allah öylelerini görüuor sen allaha havale et ne güzel annane anlatyorsun nedense anneme hiç bi derdimi anlatmıyorum boffff:47::47::47::47::43::43::43::43:

bende çok üzülüyorum... adet oluyorum hayal kırıklığı.. bir kaç gün üzülüyorum.. sonra hadi sar baştan :) çalış çalış aldığın yol bi karış.... evet bu ay olcak herhalde oram ağrıdı buram şişti.. derken adete 10 gün var 5 gün var aha gecikti.. tabi o arada test yap her geciken gün için ki benim adetim 30 36 gün arası oynar :(( ama bu ay kararlıyım.. 36. güne kadar test yapmicam heveslenmicem.. zaten bilerek 1 tane test bıraktım.. 36. gün kullanılmak üzere..

ama ben bilerek hiç kimseye söylemedim.. annem kayınvalde hadi artık torun diolar ben kışa bakarız diyorum böylelikle kimsecikler sormuyo ne oldu diye :)) o yönden rahatım :)

Back