Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 cocuklu bırıyım 2.bebek kazara oldu,şimdide 3.den korkuyorum, aslında guzel ,korunuyorum ama yınde sormak istedıklerım var, mesela ilişkının başında prezervatif takmıo eşim yınede hamıle kalınırmı??klava:
evet ben kalanları biliyorum yanlız haddime diil ama niçin hap hapın kilo yaptığı yan etkileri olduğunu biliyosun siprall niçin taktırmıyosun belki ondada risk var ama her yönteme döre daha mantıklı hem hap saatim geçti sorunu yok hemde stres umarım biliyosundur hap ile korunan insanlarda aşırı sinir ve bunaltı olur....aslında heray hap kullanıcam dıyorum ama bı turlu baslamdım. bu ay baslıcam... gercekten zevk suyundan hamıle kalınırmı?? 1 senedır basında takmıyoruz
arkadaşlar hapın dışında hangi koruma yöntemini önerirsiniz? hap bana çok kilo aldırıo da =( ?biz s
rekli prezarvatifle korunuyoruz ama artık ben korunmak istiyorum nasıl olucak bana da yardım edin bu konuda çünkü ben de arkadaş gibi her ayn bunun korkusuyla adet dönemim için gün sayıyorum..=(
ya arkadaslar benım için bu ay nasıl gececek ben şimdi bu ay eşim basında takmadı dıye evham yaparım, sudan hamıle kalındıgına emınmısınız? cok dusuk bır ihtimaldir bence, Allah bundan sonra isteyenlere bebek versın benım 2 cocugumada saglık ve ömur versın.. cok ufaklar daha, aslında 1 senedır boyle korunuyorum ama bu ayda olaysız gecer inşallah, hamıleleık korkusu olanlardada gecıkırmış..adet, bı arkadasım 7 senedır dışarı boşalma yontemıyle korunuo bısey yok ama .. neyse iyi aksmalr
arkadaşlar hapın dışında hangi koruma yöntemini önerirsiniz? hap bana çok kilo aldırıo da =( ?biz s
rekli prezarvatifle korunuyoruz ama artık ben korunmak istiyorum nasıl olucak bana da yardım edin bu konuda çünkü ben de arkadaş gibi her ayn bunun korkusuyla adet dönemim için gün sayıyorum..=(
bende sana katılıyorum canım hap nereye kadar ne kadar saglıklı, 2 sene prezervatifle korunduk basındadedıgım 2 dk. falan takmıo eşim ama ortasında takıp prezervatife boşalıo yınede hamılelık mumkunmu? öykü sızdemı daha sonra takıyorsunuz? bari içim rahat eder*
ben 2 cocuklu bırıyım 2.bebek kazara oldu,şimdide 3.den korkuyorum, aslında guzel ,korunuyorum ama yınde sormak istedıklerım var, mesela ilişkının başında prezervatif takmıo eşim yınede hamıle kalınırmı??klava: