Gebeliğe Hazırlık Her ay hamilelik belirtisi yaşamaktan usananlar gelin dertleşelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İşte bize böyle motive edici yorumlar lazım
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Kızlar kaç gündür halsiz düştüm. Boyun tutulması ne lanet bişeymiş böyle
Hiçbir şey yapasım yok. Kendimi çok mutsuz ve işe yaramaz hissediyorum. Kas gevşetici kremler haplar kullandım sıcak tutmaya çalışıyorum ama yavaş yavaş zor bela iyileşiyor. İştahım da iyice kesildi midem bulanıyor yemek kokusu aldığımda. 3 gündür eşime de yaklaşmıyorum canım istediği halde gücüm yok gibi. Bugün biraz daha iyiyim, kendimi zorlayıp biraz süslenip püslenip insana benzemeye çalışacağım

Bu post gercekten tam benlik 4 aydr istiyoruz nerdeyse her ay belirti yasiyorum ustumde baski hissetmeyeyim diye cevreme henuz cocuk dusunmuyorum diyorum ama inann aklim fikrim onda..bu ay biraz yogundu isim kalan zamanlarda da kitap okumaya faln calistim dusunmemeye calistim ama bu ay umudum yok ne bileyim oyle bir his yok eltim 2. Ye hamile ve sanki bana nispet yapiyormus gibi hissediyorum inann cok zoruma gidiyor banane hamileyse yani o senn bebgin benm baskasinn bebeginde gozum yok ki neyin nispetini yapiyorsun di mi ama

Bende kaç aydır istiyorum olmuyo hiç bir problem olmadığı halde, benim de eltim ikinciye hamile hiç bana söylemedi. Güya kendisi hamile brn hamile kalmadigjm için söylemek istemedi. Dedim hayırlısı ile kucağına alırsın korkma gözüm çocuğunda yok. Inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benm eltim de hamile kalmadan once simdi istemiyorum erken faln diyordu hamile kaldiktan sonra da 2. Cocuk icin 4 ay ugrastik faln dedi ben de bunu duyunca cocuk istedigimi soylemedim hatta simdi dusunmuyorum dedigim halde buldugu her firsatta senn kan degerlerin duzeldi mi yegen yok mu hala faln diyor sanki cocugm olmuyormus gibi izlenim vermeye calisiyor ve bunu kendisi hamile kaldiktan sonra yapmaya basladi...

sinir oluyorum bu tiplere yaa veren Rabbim, zamanı gelince bize de nasip edecek inşallah, hamile kalınca bı havalanmalar

sinir oluyorum bu tiplere yaa veren Rabbim, zamanı gelince bize de nasip edecek inşallah, hamile kalınca bı havalanmalar
Aynen oyle ben de artik dusunuyorum ki demek ki diyorum cevreden sadece bu sekilde ilgi gorebiliyor sadece bu sekilde canimi acitacagini dusunebiliyor o yuzden boyle yapiyor bazen diyorum ben mi alinganlik ediyorum ama onceden boyle seyler soylemezdi neden simdi soylemeye basladi..ayrica kendi de ilk cocuguna 1 yilda hamile kalabilmis yani benm ne yasadigimi anlayabilecek birisi ama istiyor ki o ne yasadysa bende yasayayim ben de uzuleyim

Aman boşverelim onları inşallah bu ay hamile kalırız. Şura ya hamilelik haberleri veririz birbirimize

Kızlar bence siz biraz alınganlık yapıyorsunuz, hani onun neden oluyor da benim olmuyor gibisinden kendi kendinizi üzüyorsunuz. Benim de ablam ikinciye hamile. Üstelik biz aynı anda hamile kalmıştık ama ben kürtaj oldum, onun 1 ay sonra doğumu var. İlk zamanlar ben de kendi kendimi yiyip bitiriyordum neden benim yavrum hayata tutunamadı diye. Bu çok korkunç bir düşünce bence, neden bir başkası değil de ben. Çok şükür kafamdan silip attım bu düşünceleri. Siz de sakın öyle şeyler düşünmeyin, Rabbimin gücüne gider hiç nasip etmez belki
Sadece kendinize odaklanın, ilerde yavrularınızla yaşayacağınız güzel günlerin hayalini kurun. Başkaları aklınızın ucundan bile geçmesin

Cnm nasışsınnnn ben progestana basladım bende suan daha kafa yapmadı bakalım 15.gunum bıkacgune ıns yumurtlıcam heycanlanbeklıyorum

Strese yapmamam gerektiğini bildiğim için stres yapınca strese giriyorum. Ne garip ve ironik bi durum.

Aynen kız stres yapmicam dediğinde bile bir şekilde stres yapıyorsun. Ben bir sonraki adetimi bekleyerek şimdilik çocuk düşüncesini çıkardım aklımdan. Adetimi de hormon testi için bekliyorum. Daha önce değerlerime hiç baktırmadım. Herşey yolunda mı diye baktırmam lazım.

Cnm nasışsınnnn ben progestana basladım bende suan daha kafa yapmadı bakalım 15.gunum bıkacgune ıns yumurtlıcam heycanlanbeklıyorum

Daha iyiyim canım boynum yavaş yavaş iyileşiyor. 2 gündür de midem hafif bulanıyor ve kasıklarımda batma ve karıncalanma gibi birşey oluyor. Yumurtlama günüm mü geldi desem olamaz adetim biteli daha 1 hafta oluyor. Dün kıvrandım resmen ağrıdan eşim panik yaptı garibim. İnşallah başka sorunlar çıkmaz. Yumurtlarsın canım iyi değerlendir o günleri sakın kaçırma.

Cnm usutmus olabılırsın aman dıkkat et lhler bugune kdr sılıktı bakalım nolcak uc gune koyulsır ılıskıye ıkıgunde bır devam cnm moraller yuksek goguslerım sertlestı heralde yumurtlamam yakın benımde ılac kafa yapmazsa daha ıyı ısteyken sıkıntı olmasın herkese yapcak dıye bısey yok sende calısmalara basla ama kacırma her ay yumurtlama degısebılır

Inan bende ilk basta oyle dusunuyordum sadece o degil cevremde baska hamilelerde var ve suan cok erken bunu biliyorum ama diger baska kimse onun yaptigi gibi yapmoyor bana ve bunu hamile kaldiktan sonra yapmaya basladi diyorum ya o onun cocugu benm onda gozum yok ben kendi cocugumu isterim ama o oyle yapmiyor iste esim ve kv dem de farkinda bunun

Kızlar usttukı dun alttakı bugun sızce buay yumurlıcammı yaklastı sanırım

Eklentiler

• F7980703-DB63-46D8-8BFB-54843A924774.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar kasıklarım hâlâ ağrıyor dokununca acıyor resmen. Midemde de bir ağrı var. Acile gidip gitmemekte kararsızım acillik bir durum da değil sanki yani durabiliyorum İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi sizce? Ama tuvaletimi yaparken yanma falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…