- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Merhaba kızlar bende 1.5 sene uğraştım kiminin daha fazla kiminin daha azdır belki ama bekleyene bir ay bile fazla geliyo her ay belirti arardım akıntım var hamilemiyim göğüs Ağrım var hamilemiyim İnanin tamamen kişiye göre değişen bi durum boşuna bunları düşünüp strese girmişim her ay çünkü İnanin tek bir hamilelik belirtisi olmadı sadece adet Ağrısi vardı ve adet olamıyodum ne göğüs ağrısı ne akıntı ne bulantı nede başka bısey 6. Haftadan sonra başladı hepsi rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok istediğimiz icin en ufak şey umut oluyo bende çok iyi biliyorum ama emin olun hic ummadığınız bi anda belirtisiz gelicek bebekleriniz siz bile diceksiniz boşuna belirti aramışım die insaAllah en kısa zamanda isteyen herkeze nasip
Olsun emin olun gelicek sadece zamanı var Allah'ın izniyle
Bende kaç aydır istiyorum olmuyo hiç bir problem olmadığı halde, benim de eltim ikinciye hamile hiç bana söylemedi. Güya kendisi hamile brn hamile kalmadigjm için söylemek istemedi. Dedim hayırlısı ile kucağına alırsın korkma gözüm çocuğunda yok. Inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu post gercekten tam benlik 4 aydr istiyoruz nerdeyse her ay belirti yasiyorum ustumde baski hissetmeyeyim diye cevreme henuz cocuk dusunmuyorum diyorum ama inann aklim fikrim onda..bu ay biraz yogundu isim kalan zamanlarda da kitap okumaya faln calistim dusunmemeye calistim ama bu ay umudum yok ne bileyim oyle bir his yok eltim 2. Ye hamile ve sanki bana nispet yapiyormus gibi hissediyorum inann cok zoruma gidiyor banane hamileyse yani o senn bebgin benm baskasinn bebeginde gozum yok ki neyin nispetini yapiyorsun di mi ama
Benm eltim de hamile kalmadan once simdi istemiyorum erken faln diyordu hamile kaldiktan sonra da 2. Cocuk icin 4 ay ugrastik faln dedi ben de bunu duyunca cocuk istedigimi soylemedim hatta simdi dusunmuyorum dedigim halde buldugu her firsatta senn kan degerlerin duzeldi mi yegen yok mu hala faln diyor sanki cocugm olmuyormus gibi izlenim vermeye calisiyor ve bunu kendisi hamile kaldiktan sonra yapmaya basladi...Bende kaç aydır istiyorum olmuyo hiç bir problem olmadığı halde, benim de eltim ikinciye hamile hiç bana söylemedi. Güya kendisi hamile brn hamile kalmadigjm için söylemek istemedi. Dedim hayırlısı ile kucağına alırsın korkma gözüm çocuğunda yok. Inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
sinir oluyorum bu tiplere yaaBenm eltim de hamile kalmadan once simdi istemiyorum erken faln diyordu hamile kaldiktan sonra da 2. Cocuk icin 4 ay ugrastik faln dedi ben de bunu duyunca cocuk istedigimi soylemedim hatta simdi dusunmuyorum dedigim halde buldugu her firsatta senn kan degerlerin duzeldi mi yegen yok mu hala faln diyor sanki cocugm olmuyormus gibi izlenim vermeye calisiyor ve bunu kendisi hamile kaldiktan sonra yapmaya basladi...
Aynen oyle ben de artik dusunuyorum ki demek ki diyorum cevreden sadece bu sekilde ilgi gorebiliyor sadece bu sekilde canimi acitacagini dusunebiliyor o yuzden boyle yapiyor bazen diyorum ben mi alinganlik ediyorum ama onceden boyle seyler soylemezdi neden simdi soylemeye basladi..ayrica kendi de ilk cocuguna 1 yilda hamile kalabilmis yani benm ne yasadigimi anlayabilecek birisi ama istiyor ki o ne yasadysa bende yasayayim ben de uzuleyimsinir oluyorum bu tiplere yaaveren Rabbim, zamanı gelince bize de nasip edecek inşallah, hamile kalınca bı havalanmalar
Aman boşverelim onları inşallah bu ay hamile kalırız. Şura ya hamilelik haberleri veririz birbirimizeAynen oyle ben de artik dusunuyorum ki demek ki diyorum cevreden sadece bu sekilde ilgi gorebiliyor sadece bu sekilde canimi acitacagini dusunebiliyor o yuzden boyle yapiyor bazen diyorum ben mi alinganlik ediyorum ama onceden boyle seyler soylemezdi neden simdi soylemeye basladi..ayrica kendi de ilk cocuguna 1 yilda hamile kalabilmis yani benm ne yasadigimi anlayabilecek birisi ama istiyor ki o ne yasadysa bende yasayayim ben de uzuleyim
Amin insallahhAman boşverelim onları inşallah bu ay hamile kalırız. Şura ya hamilelik haberleri veririz birbirimize
Bende kaç aydır istiyorum olmuyo hiç bir problem olmadığı halde, benim de eltim ikinciye hamile hiç bana söylemedi. Güya kendisi hamile brn hamile kalmadigjm için söylemek istemedi. Dedim hayırlısı ile kucağına alırsın korkma gözüm çocuğunda yok. Inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu post gercekten tam benlik 4 aydr istiyoruz nerdeyse her ay belirti yasiyorum ustumde baski hissetmeyeyim diye cevreme henuz cocuk dusunmuyorum diyorum ama inann aklim fikrim onda..bu ay biraz yogundu isim kalan zamanlarda da kitap okumaya faln calistim dusunmemeye calistim ama bu ay umudum yok ne bileyim oyle bir his yok eltim 2. Ye hamile ve sanki bana nispet yapiyormus gibi hissediyorum inann cok zoruma gidiyor banane hamileyse yani o senn bebgin benm baskasinn bebeginde gozum yok ki neyin nispetini yapiyorsun di mi ama
Cnm nasışsınnnn ben progestana basladımKızlar bence siz biraz alınganlık yapıyorsunuz, hani onun neden oluyor da benim olmuyor gibisinden kendi kendinizi üzüyorsunuz. Benim de ablam ikinciye hamile. Üstelik biz aynı anda hamile kalmıştık ama ben kürtaj oldum, onun 1 ay sonra doğumu var. İlk zamanlar ben de kendi kendimi yiyip bitiriyordum neden benim yavrum hayata tutunamadı diye. Bu çok korkunç bir düşünce bence, neden bir başkası değil de ben. Çok şükür kafamdan silip attım bu düşünceleri. Siz de sakın öyle şeyler düşünmeyin, Rabbimin gücüne gider hiç nasip etmez belki
Sadece kendinize odaklanın, ilerde yavrularınızla yaşayacağınız güzel günlerin hayalini kurun. Başkaları aklınızın ucundan bile geçmesin
Strese yapmamam gerektiğini bildiğim için stres yapınca strese giriyorum. Ne garip ve ironik bi durum.
Cnm nasışsınnnn ben progestana basladımbende suan daha kafa yapmadı bakalım 15.gunum bıkacgune ıns yumurtlıcam heycanlanbeklıyorum
Cnm usutmus olabılırsın aman dıkkat et lhler bugune kdr sılıktı bakalım nolcak uc gune koyulsır ılıskıye ıkıgunde bır devam cnm moraller yuksek goguslerım sertlestı heralde yumurtlamam yakın benımde ılac kafa yapmazsa daha ıyı ısteyken sıkıntı olmasın herkese yapcak dıye bısey yok sende calısmalara basla ama kacırma her ay yumurtlama degısebılırDaha iyiyim canım boynum yavaş yavaş iyileşiyor. 2 gündür de midem hafif bulanıyor ve kasıklarımda batma ve karıncalanma gibi birşey oluyor. Yumurtlama günüm mü geldi desem olamaz adetim biteli daha 1 hafta oluyor. Dün kıvrandım resmen ağrıdan eşim panik yaptı garibim. İnşallah başka sorunlar çıkmaz. Yumurtlarsın canım iyi değerlendir o günleri sakın kaçırma.
Inan bende ilk basta oyle dusunuyordum sadece o degil cevremde baska hamilelerde var ve suan cok erken bunu biliyorum ama diger baska kimse onun yaptigi gibi yapmoyor bana ve bunu hamile kaldiktan sonra yapmaya basladi diyorum ya o onun cocugu benm onda gozum yok ben kendi cocugumu isterim ama o oyle yapmiyor iste esim ve kv dem de farkinda bununKızlar bence siz biraz alınganlık yapıyorsunuz, hani onun neden oluyor da benim olmuyor gibisinden kendi kendinizi üzüyorsunuz. Benim de ablam ikinciye hamile. Üstelik biz aynı anda hamile kalmıştık ama ben kürtaj oldum, onun 1 ay sonra doğumu var. İlk zamanlar ben de kendi kendimi yiyip bitiriyordum neden benim yavrum hayata tutunamadı diye. Bu çok korkunç bir düşünce bence, neden bir başkası değil de ben. Çok şükür kafamdan silip attım bu düşünceleri. Siz de sakın öyle şeyler düşünmeyin, Rabbimin gücüne gider hiç nasip etmez belki
Sadece kendinize odaklanın, ilerde yavrularınızla yaşayacağınız güzel günlerin hayalini kurun. Başkaları aklınızın ucundan bile geçmesin
Kızlar usttukı dun alttakı bugun sızce buay yumurlıcammı yaklastı sanırım
Insallah cnm buaksamı degerlendırıcem ıkıgunde bır yapayım dımıEvettttt canım yarın öbür gün mutlaka değerlendir, hatta bu geceyi de değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?