Gebeliğe Hazırlık Her ay hamilelik belirtisi yaşamaktan usananlar gelin dertleşelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam da nasıl kafadan atabilşrsin ki adet yaklaştıkça akla düşmeye başlıyor yoksa hiç dusunmuyorum. Başaranlara helal olsun bence.
Bırlıkte olup takmamak şazım dıyorum ama ben 18 20 de baslarımmdelırmeye gene kendımı tanıyorum

Bırlıkte olup takmamak şazım dıyorum ama ben 18 20 de baslarımmdelırmeye gene kendımı tanıyorum

O zaman delirmeye devam ne diyeyim:KK43: kimisi için kolay, kimisi için zor hatta imkansız düşünmeden durmak. Ben takımtı yapmamayı seçtim. Umarım sen de olaya daha sakin ve pozitif bakmayı başarırsın canım. Delirerek kendine bünyene zarar veriyorsun ve hamile kalmayı erteliyorsun başka hiçbir şey olduğu yok.

O zaman delirmeye devam ne diyeyim:KK43: kimisi için kolay, kimisi için zor hatta imkansız düşünmeden durmak. Ben takımtı yapmamayı seçtim. Umarım sen de olaya daha sakin ve pozitif bakmayı başarırsın canım. Delirerek kendine bünyene zarar veriyorsun ve hamile kalmayı erteliyorsun başka hiçbir şey olduğu yok.
Evet cnm sımdı onemlı zamanlara dogru ılerlıyorum oyuzden zamanımı guzel gecırıcem etrafımdakı laflara sozlere kulaklarımk tıkayıp mutlu olucam yarıb 12. Acaba kh 13.gundemı yapsam koyulasma varmı dıye

Kesinlikle çok kafaya taktığımız için olmuyor canım. Bir yerde kendimizi frenlemeliyiz böyle devam edemez. Ben geçen 8 günlüğüne yurtdışına ailemin yanına gittim, orada epey bi kafamı dinledim diyebilirim. Geldiğimden beri çok huzurluyum, değişiyim yani. Herşey bizim elimizde canım imkânsız değil sen de başarırsın. Biz kadınlar çok güçlü çok fedakâr varlıklarız. Bir rahat bırak kendini yat aşağı salıver kendini kapat gözlerini ve beynini ruhunu dinlendir. Bitki çayları tüket bol bol. Bir hedef koy kendine. Bu ay bedenimi arındıracağım bütün pisliklerden kötülüklerden temizleyeceğim falan de. Bitkisel kürler uygula yeniden. İçini baştan aşağı temizle ki tertemiz sağlıklı bir şekilde gelsin bebeğin. Geleceği zamanı yüce Rabbime bırak sen kafanda belirleme. Ben soğan kürüyle rahmimi temizlemek istiyorum, bitki çayları ile de ruhumu dinlendiriyorum. Bir sonraki adetimi bekliyorum hormon testi yaptırmak için. Hormonlarım temiz çıkarsa içim daha da rahat olacak.

Sende başarırsın canım benim inanıyorum sana. Evdeki ovülasyon/gebelik testlerinden kurtulmaya çalış. Yumurtlama gününü bat gününü sat gününü aklından çıkar (reglin ne zaman başladı ne zaman bitti bir yerde not al tabiki de ama ona odaklanma). İnan bana gerçekten çok kolay ve inanılmaz rahatlıyorsun. Hedefimiz bu değil mi zaten? Rahatlamak:KK68:
Kesinlikle çok kafaya taktığımız için olmuyor canım. Bir yerde kendimizi frenlemeliyiz böyle devam edemez. Ben geçen 8 günlüğüne yurtdışına ailemin yanına gittim, orada epey bi kafamı dinledim diyebilirim. Geldiğimden beri çok huzurluyum, değişiyim yani. Herşey bizim elimizde canım imkânsız değil sen de başarırsın. Biz kadınlar çok güçlü çok fedakâr varlıklarız. Bir rahat bırak kendini yat aşağı salıver kendini kapat gözlerini ve beynini ruhunu dinlendir. Bitki çayları tüket bol bol. Bir hedef koy kendine. Bu ay bedenimi arındıracağım bütün pisliklerden kötülüklerden temizleyeceğim falan de. Bitkisel kürler uygula yeniden. İçini baştan aşağı temizle ki tertemiz sağlıklı bir şekilde gelsin bebeğin. Geleceği zamanı yüce Rabbime bırak sen kafanda belirleme. Ben soğan kürüyle rahmimi temizlemek istiyorum, bitki çayları ile de ruhumu dinlendiriyorum. Bir sonraki adetimi bekliyorum hormon testi yaptırmak için. Hormonlarım temiz çıkarsa içim daha da rahat olacak.

Sende başarırsın canım benim inanıyorum sana. Evdeki ovülasyon/gebelik testlerinden kurtulmaya çalış. Yumurtlama gününü bat gününü sat gününü aklından çıkar (reglin ne zaman başladı ne zaman bitti bir yerde not al tabiki de ama ona odaklanma). İnan bana gerçekten çok kolay ve inanılmaz rahatlıyorsun. Hedefimiz bu değil mi zaten? Rahatlamak:KK68:
Çok teşekkür ederim canım benim

Gunlerın gecmesını beklıyorum cnm ben yarın 13.gunum sen nasılsın

Benim de boynum tutuldu 3 gündür pertim daha yeni yeni düzeliyorum canım ama genel olarak bomba gibiyim. Boynumun ağrısından 2 gündür soğan kürünü de salladım şimdi devam etsem olur mu olmaz mı bilmiyorum. Onu kalkıp hazırlayacak halim yoktu gerçekten fena ağrım vardı:KK43: iyi dileklerim seninle canım umarım kendini fazla üzmeden geçiriyorsundur günlerini. Kendini üzersen yine olmaz biliyorsun dimi?:KK68:

Benim de boynum tutuldu 3 gündür pertim daha yeni yeni düzeliyorum canım ama genel olarak bomba gibiyim. Boynumun ağrısından 2 gündür soğan kürünü de salladım şimdi devam etsem olur mu olmaz mı bilmiyorum. Onu kalkıp hazırlayacak halim yoktu gerçekten fena ağrım vardı:KK43: iyi dileklerim seninle canım umarım kendini fazla üzmeden geçiriyorsundur günlerini. Kendini üzersen yine olmaz biliyorsun dimi?:KK68:
Gecmıs olsn cnm aman dıkkatet bende bomba gıbıyım 13.gune gırıyorum yumurtlamak ıcın sabırsızlanıyorum sanırım carsambaya kdr yumurtlarım allahın ıznıyle olmazsa oersembe dr randevum var bakıcaz ıns buay harıka haberler alcaz hepımız kacıncı gunun oldu senın cnm ovu testıne basladım bugun sılıktı bakalım ınatcı yumurta ıns buay guzel haberler getırecek saldım gıttı moralımı yuksek tutarak hergun ıncır be havuc yıyorum cnm ıkı gune de progestana baslıcam

Ben 2 kızım var.Kalp rahatsızlığı,boyun ve bel fıtğım var.Bu yetmezmiş gibi, benimle mezara gidecegi söylenen iyi huylu ama dikkat etmez isem, kötüye çevirecek olan bir midem'de kanserli bir kitle vardı. 11 yıldır sprail ile korunuyordum.Bu sene ASLA Geçmez denilen o kitlenin yok olduğunu ögrenince, hemen aynı ayda gidip sprail çıkarttım.Ben korunmadıgım ay hamile kalırım zannediyordum ama maalesef öyle olmuyormuş:halay:Doktora gittim.Kan tahlili sonucuna bakarak,hemen aşılama dedi.Sanırım yaş faktörünü de, öne alarak böyle bir karar verdi.Ben kabul etmedim.Normal yollardan olursa olsun.Olmazsa,zaten 2 evladım var.Rabbim onlara hayırlı ömür versin dedim.
Ama bende takıntılı bir şekilde bu forumlarda,hamilelik maceralarını takip eder oldum:KK73:
Pembe dizi izlermiş gibi, arkası yarın olan sahneler gibi,heyecanlı oluyor yahu:KK70:
Eski yıllarda açılmış konulara girip bakıyorum.Onlarda arkası yarın yok en azından.Sonuç anında belli :KK45:
Bu arada dediğiniz gibi, 3 aydır bende her degişiklikde bir ACABA MI? demiyor değilim hani:eek::rapci:

Gecmıs olsn cnm aman dıkkatet bende bomba gıbıyım 13.gune gırıyorum yumurtlamak ıcın sabırsızlanıyorum sanırım carsambaya kdr yumurtlarım allahın ıznıyle olmazsa oersembe dr randevum var bakıcaz ıns buay harıka haberler alcaz hepımız kacıncı gunun oldu senın cnm ovu testıne basladım bugun sılıktı bakalım ınatcı yumurta ıns buay guzel haberler getırecek saldım gıttı moralımı yuksek tutarak hergun ıncır be havuc yıyorum cnm ıkı gune de progestana baslıcam

Çok sağol vanım benim. Vallah canım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlayacağımı, bir sonraki adet günüm ne zaman onu da bilmiyorum bilmekte istemiyorum. Hormon testi yaptırabilmek için bir sonraki adetim gelsin isterim hiç baktırmadım çünkü. Temiz çıkarsa bir sorun daha eksilmiş olacak kafamdan. Bütün negatif düşüncelerden birer birer arınıyorum:KK53: Ovü testini bir dönem kullandım birdaha tövbe kullanmam delirtmişti beni. Tam 32 gün sonra pozitif çıktı. Hay ben senin gibi testin dedim birdaha aslaaaa kullanmam. Gereksiz birşey bana göre. Canı ne zaman isterse o zaman çatlasın bana ne:KK70: Yoksa ben çatlayacaktım bu gidişle sinirden. Bi gelişme olursa yazaraın canım iyi dileklerim seninle. Rabbim gönlünden geçeni versin:KK68:

Ben 2 kızım var.Kalp rahatsızlığı,boyun ve bel fıtğım var.Bu yetmezmiş gibi, benimle mezara gidecegi söylenen iyi huylu ama dikkat etmez isem, kötüye çevirecek olan bir midem'de kanserli bir kitle vardı. 11 yıldır sprail ile korunuyordum.Bu sene ASLA Geçmez denilen o kitlenin yok olduğunu ögrenince, hemen aynı ayda gidip sprail çıkarttım.Ben korunmadıgım ay hamile kalırım zannediyordum ama maalesef öyle olmuyormuş:halay:Doktora gittim.Kan tahlili sonucuna bakarak,hemen aşılama dedi.Sanırım yaş faktörünü de, öne alarak böyle bir karar verdi.Ben kabul etmedim.Normal yollardan olursa olsun.Olmazsa,zaten 2 evladım var.Rabbim onlara hayırlı ömür versin dedim.
Ama bende takıntılı bir şekilde bu forumlarda,hamilelik maceralarını takip eder oldum:KK73:
Pembe dizi izlermiş gibi, arkası yarın olan sahneler gibi,heyecanlı oluyor yahu:KK70:
Eski yıllarda açılmış konulara girip bakıyorum.Onlarda arkası yarın yok en azından.Sonuç anında belli :KK45:
Bu arada dediğiniz gibi, 3 aydır bende her degişiklikde bir ACABA MI? demiyor değilim hani:eek::rapci:

Çok geçmiş olsun canım umarım sağlığınla sınanmazsın ve tekrarlamaz rahatsızlığın. Allahım güzel yavrularına uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah :KK68:
İşte bizde burada her ayrıntıyı okuya okuya kafayı sıyırdık. Öpüşmeden sonra bile acaba hamile miyim diyecek dereceye geldik durum o kadar vahim yani:KK53: Ben çok şükür kurtuldum bu kafadan çok rahatım ve huzurluyum diyebilirim. Ne adet günü hesaplıyorum ne yumurtlama günü. Doktora da şimdilik gitmeyi düşünmüyorum. Bir sonraki adetim gelsin hormonlarıma baktıracağım herşey tıkırında mı diye. Eşim de o ara üroloğa görünecek ikisi birden aradan çıksın diye. Bence sen kendini iyice kaptırmadan arada uzak dur derim konulardan canım :KK70:görüyorsun buradaki kadınların halini, hep bi üzüntü hep bi hüsran. Tam da bu sebepten olmuyor buna inanıyorum. Nasipten öteye maalesef gidemiyoruz. İlk zamanlar bende geç saatlere kadar deli gibi bu forumu takip ediyordum. Ufacık bir umut arıyordum kendime. Okudukça gidip test alıp yapıyordum okudukça gidip kan veriyordum. Ama toparladım ve kendi haline bıraktım herşeyi. Sen de kendini fazla kaptırıp üzülmezsin inşallah canım. Bak iki evladın var ne mutlu sana. Hayırlısı olsun demekten başka ne diyebiliriz ki? Sağlıcakla kal:KK68:

Kizlar meraba bende sizin gibiydim 6 aylik evliyim hamile kalim ne zaman kalicam falanlar filanlar artik arastira arastira kadin dogum doktoru olacaktim ve sonunda hamile kaldim cok istedim ya baya acele ettim ya 8 hafta 4 gunlukken kaybettim bebegimi kalp atislari durdu 23 ekimde kurtaj oldum geldi ve gitti oyuzden rabbime birakcaz biz simdi herseyi yapiyoruz ediyoruz rabbim onceden plan kurani sevmez rabbim diyorki ben istemedimten sonra dal bile oynamaz o yuzden rabbim bilir birakalim kendimizi allaha o en guzel zamani ayarlamistir simdi kurtajin ustunden 2 adet gordum 2 gunum kaldi adet olmaya bakalim hayirlisi dedik birakrim artik napim

Selamın aleykum bende dusukten sonra tam 1sene oldu taktığım içinn olcaksasa olmuyor ama doktor desekı rahatla hc bsyn yok ozman rahatlarım belkı umudumu kaybetmedım ama cok yoruluyor ınsan dusunmkten ozellkle cevreden gelen laflar sozler daha bsy yokmu demeler allahım bır çıkıs yolu gostersın rabbım bızlere yardım eylesıın bütün isteyen kardeslerime banada o duyguları tattırsın insaallah :dua:

Kızlar cidden ben artık pes ettim. Her ay aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım. Kasıklarım ağrıyor hop test yapıyorum. Adetim 1 gün geçsin hop test yapıyorum. Durduk yere aşeriyorum hooop test. Yatıyorum test kalkıyorum test. Utanmasam uykuda bile test yapacaktım:KK70:Koşa koşa hastaneye gidip verdiğim kanlardan hiç bahsetmeyeyim. Bi 10 litre gitmiştir toplamda. Artık negatif’i göre göre iyice negatif bir insana dönüştüm.
En ufak bir belirtiyi öyle bir büyütüyorum ki kafamda, resmen paranoyak oldum. Ben bile bıktım kendimden, eşimi hiç düşünemiyorum. İyice sıyırdı bu demişliği vardır kesin:KK70:
Geçen hafta adet oldum, ve kendime büyük bir söz verdim. Herşeyi akışına bırakacağım. Eşimle canım istediği zaman zevk için birlikte olacağım, çocuk için değil. Ne yumurtlama günü takibi, ne regl takibi, BAT mat hiç birini düşünmeyeceğim. Doğru zamanda olur Allahın izniyle. 4 gündür soğan kürü yapıyorum, içim temizlensin diye. Kendimi hem ruhen hem bedenen arındırıyorum:kahve: Ve gerçekten son birkaç gündür acayip huzurlu hissediyorum kendimi.
Benim gibi belirti yaşamaktan bıkıp usananlar, artık düşünmek istemiyorum diyenler. Gelin birbirimize yardımcı olup kafamızı dağıtalım.
Bu gruba bende dahilim :) son bi ovülasyon testi uygulamasından sonra eğer tutmazsa bende pes edicem. Yapmadığım denemediğim şey kalmadı artık mide kanaması geçircem onu bunu içmekten doktorada gittik eşimle bişeyde çıkmadı çok şükür bu ay kasık batması kahverengi akıntı adet geçikmesi hamileliğe dair ne varsa geçirdim ama sonuç fos çıktı neyse son bi deneme daha yapim sonra bırakcam artık

Çok sağol vanım benim. Vallah canım hiç bilmiyorum hangi gün yumurtlayacağımı, bir sonraki adet günüm ne zaman onu da bilmiyorum bilmekte istemiyorum. Hormon testi yaptırabilmek için bir sonraki adetim gelsin isterim hiç baktırmadım çünkü. Temiz çıkarsa bir sorun daha eksilmiş olacak kafamdan. Bütün negatif düşüncelerden birer birer arınıyorum:KK53: Ovü testini bir dönem kullandım birdaha tövbe kullanmam delirtmişti beni. Tam 32 gün sonra pozitif çıktı. Hay ben senin gibi testin dedim birdaha aslaaaa kullanmam. Gereksiz birşey bana göre. Canı ne zaman isterse o zaman çatlasın bana ne:KK70: Yoksa ben çatlayacaktım bu gidişle sinirden. Bi gelişme olursa yazaraın canım iyi dileklerim seninle. Rabbim gönlünden geçeni versin:KK68:
Ben de gecen ay delırmıstım catlamayınca kullanıyorum ama zaten kendımı akıntımdan anlıyorum normalde bugun 13 e basladık ıns bıkacgune tumurtacık catlıcak kendı catlamassa ben catlatıcam artk nası yapcaksam bakalkm neler olcak bekleyıp gorecegız benımde adet bozulunca hormon testıne gıtmem gerekıyodu ama gıtmedım bakalkm nolcak

Çok geçmiş olsun canım umarım sağlığınla sınanmazsın ve tekrarlamaz rahatsızlığın. Allahım güzel yavrularına uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah :KK68:
İşte bizde burada her ayrıntıyı okuya okuya kafayı sıyırdık. Öpüşmeden sonra bile acaba hamile miyim diyecek dereceye geldik durum o kadar vahim yani:KK53: Ben çok şükür kurtuldum bu kafadan çok rahatım ve huzurluyum diyebilirim. Ne adet günü hesaplıyorum ne yumurtlama günü. Doktora da şimdilik gitmeyi düşünmüyorum. Bir sonraki adetim gelsin hormonlarıma baktıracağım herşey tıkırında mı diye. Eşim de o ara üroloğa görünecek ikisi birden aradan çıksın diye. Bence sen kendini iyice kaptırmadan arada uzak dur derim konulardan canım :KK70:görüyorsun buradaki kadınların halini, hep bi üzüntü hep bi hüsran. Tam da bu sebepten olmuyor buna inanıyorum. Nasipten öteye maalesef gidemiyoruz. İlk zamanlar bende geç saatlere kadar deli gibi bu forumu takip ediyordum. Ufacık bir umut arıyordum kendime. Okudukça gidip test alıp yapıyordum okudukça gidip kan veriyordum. Ama toparladım ve kendi haline bıraktım herşeyi. Sen de kendini fazla kaptırıp üzülmezsin inşallah canım. Bak iki evladın var ne mutlu sana. Hayırlısı olsun demekten başka ne diyebiliriz ki? Sağlıcakla kal:KK68:
Çok Şükür.Bin Şükür ben o kadar takıntı etmiyorum Elhamdülillah.
Ama Bende takıntılı bir şekilde, bu forumların arasındaki,hayat hikayelerini takip ediyorum.
Acaba Hamilemiyim? Günüm geçti. Bat 10 gün kaldı. dıng dıng dıng çanlar çalıyor veeee arkası yarınn:olamaz::uykucu:
Yat kalk ve kaldığın yerden,dizi izler gibi takip et.Acaba hamile mi,yoksa hamile değil mi?:KK70:
Bu aralar boş vaktim çok sanırım :KK53:
RABBİM Herkesin gönlündeki hayırlı muratlarını versin.
Hakkımızda Hayırlı olanı,Gönlümüze Razı Eylesin.Gönlümüze razı olanı da, hayırlısıyla versin.:dua:

Selamünaleyküm :KK31:
Ben 1 yıllık evliyim
İlk bir ay korunduktan sonra başladık denemelere :)
İlk bir ay değişik bir kanamam olduğundan dolayıı dr gittik ve ilk defa orda bir kadın doğum uzmanına göründüm ve öğrendim ki pko hastasıymışım fakat adetim hep düzenli olduğundan dolayı bir ilaç vs vermedi bir belirti de taşımıyordum ben nasıl olsa hemen hamile kalırım diye düşündüm ilk ayda nerdee gittim kan vermeye yok şaşırdım her ay test yaptım artık eczaneye gitmekten utandığım için internetten en az 25 tane test sipariş ettim her ay bir umutla adetime 4-5 gün kala sürekli test biz böyle 7 ay falan devam ettik eşimde bana kızıyordu yani artık gizli gizli yapıyordum çünkü kızacak kızma sebebi de benim üzülmemden 9 ayın sonunda doğum günü gecemde hamile kaldım heralde mutlu olduğumdan mıdır bilmem artık ama işte öyle ben adetime 4 gün kala test yaptım çok silik çıktı allah allah diyorum şimdi hiç böyle olmadı çizgi kendimide heveslendirmek istemiyorum öğlenden sonra yaptım testi dedim ertesi gün sabahtan kan veririm ama içimde o duygu yok bir belirtim hiç bir şey yok inanın kan verdim 12.6 çıktı yani daha çook yeni bende işte internetten öğrendim sonucu sehpanın etrafında bir kaç tur attım öyle sevinçten şuan da 3 buçuk aylık gebeyim ve 9 haftamda başladı az az bulantılarım :) rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyler inşallah... belki bu yazim birilerine umut olur ve unuttum bunuda ekleyeyim aylardir istedigimiz icin insan yadirgiyor yani bende öyle oldu heveslenemedim bile fazla sevinemedim belirtide yasamayinca iyice sey oluyor :anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar bende 1.5 sene uğraştım kiminin daha fazla kiminin daha azdır belki ama bekleyene bir ay bile fazla geliyo her ay belirti arardım akıntım var hamilemiyim göğüs Ağrım var hamilemiyim İnanin tamamen kişiye göre değişen bi durum boşuna bunları düşünüp strese girmişim her ay çünkü İnanin tek bir hamilelik belirtisi olmadı sadece adet Ağrısi vardı ve adet olamıyodum ne göğüs ağrısı ne akıntı ne bulantı nede başka bısey 6. Haftadan sonra başladı hepsi rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok istediğimiz icin en ufak şey umut oluyo bende çok iyi biliyorum ama emin olun hic ummadığınız bi anda belirtisiz gelicek bebekleriniz siz bile diceksiniz boşuna belirti aramışım die insaAllah en kısa zamanda isteyen herkeze nasip
Olsun emin olun gelicek sadece zamanı var Allah'ın izniyle

Back