- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Al benden de o kadar olmuyor da olmuyor soğan kürü ben de yaptım olmadı artık bıraktım teste yatırdıgım paranın haddi hesabı yok.Yoruldum dediğin gibi bıktım daha doğrusu.düşünüp taktıpımız için olmuyor bunu hep derlerdi inanmazdım.hiçbir kür yapmayacağım artık
Merhba kızlar bende uc aydır ıstıyorum ıkı aydır adet gecıkmelerımı desem yumurtlamama sorunumu hamılelık belırtılerının dıbıne vuruyorum zaten tarıh baslayınca buay benımde 11. Gunum daha erken ıns yumurtlarım buay havuc ve ıncır yıyorum hergun yumurtlamaya ıns yardımcı olur 15.gunde progestan ışacına baslıcam bıde
Ah cnm gecen ay yumurtqlık ıcınde tam kıvamda 21mm yumurta catlamayınca baya agladım sınır oldm ılk denemede hamıle kalan cok kıso var etrafımda uyuz oluyorum etrafta sacma sapan dedıkodular cıkarıyor etrafında ınsanın senın de ara soramı catlamıyo yumurtanİnşallah olur canım doktor kontrollerini de ihmal etme. Benim de aylardır gecikmeli ve aşırı düzensiz. En son tam 32 gün sonra yumurtlamam oldu. Artık takip etmeyi bıraktım. BAT günüm ne zaman inan bilmek istemiyorumYumurtam da elbet birgün çatlayacak ben karışmıyorum ve müdahale etmiyorum.
Ah cnm gecen ay yumurtqlık ıcınde tam kıvamda 21mm yumurta catlamayınca baya agladım sınır oldm ılk denemede hamıle kalan cok kıso var etrafımda uyuz oluyorum etrafta sacma sapan dedıkodular cıkarıyor etrafında ınsanın senın de ara sıramı çatlamıyo yumurtan
opıkHerhangi bir rahatsızlığın (pco vb.) yoksa, aşırı stres ve gerginlik’te yumurtlamayı etkiliyor canım aklında bulunsun. Nasıl stres yapınca adet gecikebiliyorsa yumurtlama günü de gecikebilir. Tanıdıklarım ikinci çocuğunu doğurdu veya doğuracak ben birinciyi yapmayı bile başaramadım diye çok bunalıma girdim bir ara. Bu şekilde tabi sağlıklı yumurtlama ve adet düzeni olmaz. E bunlar olmazsa bebekte olmaz doğal olarak :) Benim her ay çatlıyor da aynı döngüde değil. Artık takip etmeyeceğim iatesiği zaman çatlasın keyfi bilirSağlık sorunun yoksa sen de çok üzerine düşme derim.
Bu başlığı kafamız rahatlasın birbirimize yardımcı olalım diye açtım. Bu başlıkta gerginliğe strese yer yok
Hıc bılmıyorum cnm test yapsaydınSoğan kürü içtim adetim 6 gün gecikti normal midir?
Cnm takmamak lazım stresten benım gecen ay yumurtam catlamadı zevk almaya bakmak lazım cocuk ıcın dusunmemek lazmAslında takmadığımı düşünüyorum ama alttan alta takıyorum galiba eşimle konusurken hep ağzımda bebek muhabbeti artık bu ay vazgeçtim konuşmuyorum düşünmüyorum. Olmaz hiiiç yormayayım kendimi diyorum. İlişki bazında da hiç gün sayarak yapmadık bu ay düşünmedim de sadece soğan suyu içiyorum 10.gündeyim. Forma bakıyorum arada. İlişkiden sonra yatmaya da dikkat etmedim ne zaman yumurtladım onu bile bilmiyorum
İşte bende öyle yapıyorum ama tabiii bir yandan da düşünüyorum acaba mı diye.Cnm takmamak lazım stresten benım gecen ay yumurtam catlamadı zevk almaya bakmak lazım cocuk ıcın dusunmemek lazm
İşte bende öyle yapıyorum ama tabiii bir yandan da düşünüyorum acaba mı diye.
Zormuş gerçekten ben korunmadığım zaman hemen hamile kalabileceğimi düşündüğüm günleri özledim valla
İşte bende öyle yapıyorum ama tabiii bir yandan da düşünüyorum acaba mı diye.
Zormuş gerçekten ben korunmadığım zaman hemen hamile kalabileceğimi düşündüğüm günleri özledim valla
Tamam da nasıl kafadan atabilşrsin ki adet yaklaştıkça akla düşmeye başlıyor yoksa hiç dusunmuyorum. Başaranlara helal olsun bence.Canım ben hapı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Hiç ihtimal bile vermemiştim birde çok iyi hatırlıyorum o dönem sık sık ilişkiye bile girmiyorduk. Ne ara oldu diye hâlâ sorarız eşimle birbirimize. Maalesef 7. haftada gelişimi durmuştu kürtaj oldum. Ondan beri her ay deli gibi uğraşıyorum her ilişkiden sonra yatmalar gün aşırı ilişki diye diretmeler ovülasyon testleri ufacık bir belirtide koşa koşa gebelik testi almalar her hafta hasteneye gidip kan vermeler koca bir umutla sonucu bekleyip sonunda hüsrana uğramalar. Kendi elimizle bu duruma geliyoruz, hiçbir sorun yokken kendi kendimizi engelliyoruz aslında hamile kalmak için. Ee bu durumu düzeltmekte yine bizim elimizde.
Biz stres yaptıkça olmayacağını bile bile niye her ay aynı şeyleri tekrarlıyoruz? Zorla güzellik olmuyor işte. Rahat olun hanımlar. Beynimizi yordukça vücuda etki ediyor. Olmadık arızalar çıkıyor sonra, bebek hayali daha da uzaklaşıyor. Ne demiş atalarımız “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur”. Önce düşüncelerimizi temizleyelim sonra bedenimizi ve ruhumuzu.
Aynen canım kafa rahat olmalı dendiğinde de olmuyor kiSorma erken olcanı dusundumde esım korunmadıgı zaman kızıyodum hamıle kalırım dıye zaten ama oyle olmuyomus ıste ah ya hemen kalsak keske
Aynen canım kafa rahat olmalı dendiğinde de olmuyor ki
Tamam da nasıl kafadan atabilşrsin ki adet yaklaştıkça akla düşmeye başlıyor yoksa hiç dusunmuyorum. Başaranlara helal olsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?