• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları her ay doktor kontrolune gıdıyormusunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

caglaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
56
1
86
İstanbul
bebeğim 6 aylık oldu..en son 4 aylıkken doktora goturduk sonrasında sağlık ocağında aşı kilo vs.ine bakılıyor ve asıları yapılıyor..gelısımınde bır sorun yok...yınede doktor kontrolu gereklımıdır..sızler ne sıklıkla muayeneye goturuyorsunuz..

valla ben gidiyorum bizim sağlık ocağında boyunu kilosunu sallama ölçüyolar ayrıca doktorumuz her seferinde ne olur ne olmaz kulaklarını kontrol ediyo bağırsaklarını ve kalbini dinliyo tepkilerine bakıp gelişimi hakkında bilgilendiriyo ben gitme taraftarıyım bu yüzden

her ay mutlaka götürüyorum doktora onun dışındada aşıları için zaten sağlık ocağına götürüyorum her doktorumuza gidişimizde gözlerine kulaklarına motor gelişimine kadar herşeyine özenle bakıyor dr.

bende her ay götürüyorum takip defterimiz var oraya boy kilo gelişim ile bilgileri yazıyor doktorumuz.bence allah korusun herhangi bir hastalığı olursa erken teşhis çok önemli her gittiğimizde rutin kontrol yapılıyor ben memnunum

benım bıldıgım kadarıyla 1 yasına kadar her ay doktor kontorlu olmalı saglık ocagına hıc goturmedım oyuzden orda nelere baktıklarını bılmıyorumm ama kalabalık oldugunu dusununce cokta ustunde durmadıklarını tahmın edıyorum doktoruher ay boyunu kılosunu kafasını olcuyo kulak bogaz kontorlu yapıyo sırnıtını gogsunu dınlıyor her ay neler yedırmem gerektıgını bana anlatıyo neler yapabılıcegını soyluyo bı dahakı ay ıcın sunları ogretebılırsın bunları yaptırabılırsın dıyo bende oyuzden en azından 1 yasına kadar her ay doktor kontorlunden gecmesının faydalı oldugunu djusunuyorum 1 yasından sonra zaten bı kacboyunca asıları olucak ondan sonrada sanırım 2 yada 3 ayda bır kontrolu oluyo...

1 yaşa kadar her ay doktor kontrolü tavsiye ediliyor.Bende her ay götürüyorum.

bizim doktorumuz ilk 6 ay her ay
1 yaşına kadar 3 aydabir sonrada 6 aydabir kontrol ediyoruz demişti ilk gittiğimizde bebeğim yılbaşında 4. ayını bitiricek hiç ihmal etmedik kontrollermizi sizde ihmal etmeyin derim çünkü gerçekten çok önemli bizim farkedemediğimiz bi çok şeyi onlar fark ediyo ve yönlendiriyolar

arkadaşlar peki bebeklerınızı hastaneye mi yoksa özel doktor muayenehanesıne mi götürüyorsunuz...malum salgın var hastaneye gıtmeye korkuyorum...

arkadaşlar peki bebeklerınızı hastaneye mi yoksa özel doktor muayenehanesıne mi götürüyorsunuz...malum salgın var hastaneye gıtmeye korkuyorum...

bizim doktorumuzun sadece muayenehanesi var o yüzden hastaneye hiç gitmiyoruz

ben 15 te bir gidiyorum.hamileliğimde sorun yok ama bu doktorumun tercihi. her hastasına böyle uygulama yapıyor

bizim doktorumuz ilk 2 ay 15 günde bir çağırdı sonra 6. aya kadar her ay şimdide 1 ayda bir gelin bir problem olmazsa dedi ve hiç ihmal etmedik.

Back