Hanımlar merhaba, bu bir dert değil ama çok merak ediyorum. Normalde pkoyum adetlerim düzensiz fakat 7 aydır bitkisel çaylarla adetim düzenli geliyor. Ama çok ilginçtir ki 7 aydır her ay cuma günleri adet oluyorum. Normalde dikkatimi çekmezdi ama gebelik düşündüğüm için dikkat ediyorum adet döngüme ve her zaman cuma günleri oluyorum. Mesela geçen ay 24 ağustosta adet olmuştum 3 gün vardı adetime ama bugün yani cuma günü adet oldum gene. Bi arkadaşım ben senelerdir çarşamba günleri adet olurum demişti inanmamıştım sizde de böyle bi durum varmı? Yoksa tamamen rastlantımı?
Değişiyor canım 28 29 30 31 o aralar normalde pkoyum 3 ayda bir olurum ama bitkisel çaylar ve folik asit kullandığım için ayda bir oluyorum. Aynı gün olması çok ilginç ya 7 aydır cumaları oluyorum biraz önce veya biraz sonrada olsam illa cuma günü geliyor
Değişiyor canım 28 29 30 31 o aralar normalde pkoyum 3 ayda bir olurum ama bitkisel çaylar ve folik asit kullandığım için ayda bir oluyorum. Aynı gün olması çok ilginç ya 7 aydır cumaları oluyorum biraz önce veya biraz sonrada olsam illa cuma günü geliyor
Aslan pençesi çayı içiyorum canım. Bi arada hayıt tohumu çayı içiyordum ikiside çok faydalı pko için. Sabah akşam aç karnına içiyorum ben. Hatta aslan pençesi çayını 15 gün falan içiyorum tam bir ay içmiyorum bile ama o halde adetimi getiriyor.
Aslan pençesi çayı içiyorum canım. Bi arada hayıt tohumu çayı içiyordum ikiside çok faydalı pko için. Sabah akşam aç karnına içiyorum ben. Hatta aslan pençesi çayını 15 gün falan içiyorum tam bir ay içmiyorum bile ama o halde adetimi getiriyor.