• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Her ay ağrıyan yumurtalıklarım bu ay ağrımadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elma_armut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
225
160
53
Merhaba arkadaşlar,

2 buçuk senelik evliyim bu süre içerisinde hep korunduk. Bu ay ilk kez bebek istediğimiz için korunmasız ilişki yaşadık eşimle yumurtlama dönemimde. Normalde her ay reglden 10 gün önce ağrı yapan yumurtaliklarım bu ay ilk kez hiç ağrı yapmadı. Bu ağrıyı çok fazla hissederdim normalde hatta yumurtaliklarım çatlıyor diye de anlardım bu durumu.
Bat 23 Ekim olarak görünüyor gebelik testi de yapmadım. Bunu yaşayan var mı aranızda hiç?

Şimdiden teşekkürler 🍀

Merhaba arkadaşlar,

2 buçuk senelik evliyim bu süre içerisinde hep korunduk. Bu ay ilk kez bebek istediğimiz için korunmasız ilişki yaşadık eşimle yumurtlama dönemimde. Normalde her ay reglden 10 gün önce ağrı yapan yumurtaliklarım bu ay ilk kez hiç ağrı yapmadı. Bu ağrıyı çok fazla hissederdim normalde hatta yumurtaliklarım çatlıyor diye de anlardım bu durumu.
Bat 23 Ekim olarak görünüyor gebelik testi de yapmadım. Bunu yaşayan var mı aranızda hiç?

Şimdiden teşekkürler 🍀
Yumurtlama dönemini ovulasyon kullanarak mı degerlendirdiniz?

Hayır, ovulasyon kullanmadım. Ama eylül ayında reglden sonra ovulasyon ile yumurtlama günümü, ne zaman yumurtladığımı incelemiştim.
Bu ay deneme yaparken az buçuk ona göre tahmin yürüterek değerlendirdik.

Neden ovulasyonu sordunuz ?
Her ay ovulasyon günü değişir, sabit bisey olmadığı gibi her ay yumurtlama görülmeye de bilir. Bu nedenle takip ettiyseniz net cevap yumurtlamadan 12 gun sonra testte öğrenirdiniz . Sorma amacim buydu

Her ay ovulasyon günü değişir, sabit bisey olmadığı gibi her ay yumurtlama görülmeye de bilir. Bu nedenle takip ettiyseniz net cevap yumurtlamadan 12 gun sonra testte öğrenirdiniz . Sorma amacim buydu
Teşekkür ederim cevabınız için. Çok ciddiye alıp denemedik öylesine bir deneme yaptık ya tutarsa mantığı.
Her ay ağrım oluyordu normalde ben bunu yumurtlamaya bağlıyordum hatta. O yüzden bu ay olmayınca şaşırdım.

Back