Her Ay Ağrım Oluyor

sula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
29
0
36
Almanya
arkadaslar her ay adetin 14. gunlerinde yumurtalikmi artik kasiklarimmi bilmiyorum fena ariyo iki gun arim oluyo sonra geciyo diyerki ayin ortalarina kadar alt tarafimda sanki yumurtaliklarim sis gibi oluyo doktora gittim oda bakti bisey yok sivi birikintisinden dedi nasil siviymis her ay agritacak derecede birikiyo benim gibi olan varmi sizce neden olabilir

Doktora gidip sormak yerine burada neden vakit harcıyorsunuz ki?

Buradan size kim ne diyebilir?

bence başka bir doktora daha görünün. yumurtalıklarınızda kist olabilir belki de başka bir problem vardır. adet döneminde ağrı genelde bu tarz problemlerden kaynaklanabiliyor. ultrasonla baksınlar ve ihmal etmeyin.

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kac kez sordum normal oldunu solediler ben sadece belki benim gibi olan varmi diye bilgi almak icindi gelin bide dovseydiniz tam olacakti

canım benımle aynı sorunu olan bırını gormek bana bı umut oldu aylardır gıtmedıgım doktor kalmadı bıseyın yok dıyıp duruyorlar sankı hastalık hastasıymısım gıbı gorunuyorum mılletın gozunede mr cekıldı tahlıller fılmler ultrason herseyle bakıldı bıse yok ama karnım hep sıskın sancılı bu ay bıde bunlara agrılı cınsel ılıskı eklendı ılıskı sonrasındada adet sancısı gıbı bı sancı yasıyorum.polıkıstıgım var ama o yapmaz dıyorlar bazen oyle oluyorumkı karnımı tutup dolasıyorum29 yasındayım 1 yıl once evlendım 1 yıldır sıskınlıgım var 7 aydırda her ayın ortalarında sancım oluyor ıste bu ay bıde agrılı ılıskı eklendı(

Doktora gidip sormak yerine burada neden vakit harcıyorsunuz ki?

Buradan size kim ne diyebilir?

sımdı sana soyleyecek cok sozum var ama neyse sadece kıbarca sukadarını soylıyım bak canım benım doktora gıdıyorsun care bulamıyorsun burdan ınsanlarla paylasarak hem senın gıbı bırılerı varmı onu goruyorsun hem tecrubelerı paylasıyorsun do you undersatand me

canım öyle ağrı bende de oluyo sakın korkma hatta benim her ay sadece tek bir yumurtalığım ağrıyor hemde bıçak sokup içinde çeviriyorlar gibi oluyo yani bilmem anlatabildim doktora gittim bişi yok dedi daha küçüksün normala girer dedi yani o oluyor öyle hem doktorada gitmişsin hiç kendini kasmana gerk yok şekerim:80:

canım bende senin gibiydim 2 doktora gittim bu yüzden.tam 14. günlerde başlıyor.adet olana kadar sürüyordu.evlenmeden önce olmazdı evlendikten sonra olunca da kistten falan korkuyordum.biraz araştırdım yumurtlamayla ilgisi olabilirmiş.iki doktor da bir şey yok deyince içim rahat etti.5 6 ay olmadı sonra 1- 2 ay oldu sonra gene geçti. belki soğukla alakalıdır yada başka şeylerle bilemiyorum.için rahat etmiyorsa bir doktora daha görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…