How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen gün ben de farkettim bildirim yapmadığını, aynen profiline girip bakmıştım, Yasin, fetih suresi okuyordum oğlumun sınavı için, yoksa ben okuyacaktım her ihtimal, yetiştirmem diye yazmamıştım. Şimdi okuyayım diyecektim, ben de önce alan olmuş😍
Belki neti yoktur veya memlekete falan gittiyse çekmiyordur🤔
Olabilir canım iyi olsunda napalım nasip😊

Ağustos hatmini paylaştın mı Nego Nego cum. Ben mi görmedim🤔
Paylaştıysan ağustos için 2 cüz alabilirim. Farketmez hangisi olduğu.

Nego Nego Canım ağustos hatmi için aldığım 1.cüz ve 19.cüzü okudum bitti ALLAH kabul etsin aminnnnnn

23.cüzü de okuyorum bitince yazıcam

24.cüzü alan olmadı ise onuda bana yazarmisin rica etsem :KK36:

Nego Nego Canım ağustos hatmi için aldığım 1.cüz ve 19.cüzü okudum bitti ALLAH kabul etsin aminnnnnn

23.cüzü de okuyorum bitince yazıcam

24.cüzü alan olmadı ise onuda bana yazarmisin rica etsem :KK36:
Canım temmuz hatim duasını yapar mısın? Ben yapmıştım malum eksik bildirim varmış tekrar okundu ya bir daha yapılsa iyi olur😊
Kim ne niyetle okuduysa, bebek isteyenlere, bekleyenlere, çocuğu olanlara, iş isteyenlere borcu olanlara ne dua edersen 😊

Canım temmuz hatim duasını yapar mısın? Ben yapmıştım malum eksik bildirim varmış tekrar okundu ya bir daha yapılsa iyi olur😊
Kim ne niyetle okuduysa, bebek isteyenlere, bekleyenlere, çocuğu olanlara, iş isteyenlere borcu olanlara ne dua edersen 😊
Tamam canım abdestliyim şuan cüz okuyordum ara vermiştim :dua: yaparım seve seve :KK200: yapınca yazarım

Bundan bir kaç gün önce 30.cüz okudum etiketi yaptım Nego Nego cum 👍🥰🥰
Rabbim herkesin okumasını kabul etsin😇😇

canım temmuz ayı hatim duasını yaptım listede olan arkadaşlarımızın isimlerini tek tek zikrettim, ağızlarına yüreklerine sağlık, kim ne niyet için okuduysa RABBİM kabul eylesin aminnnnn :dua:
RABBİM cümlemize dünyada ve ahirette iyilikler güzellikler versin aminnn :KK200:
İNŞAALLAH hepimiz :KK68: cennet hatunlarından olalım :KK68: aminnnn

Back