Merhaba,
4.5 yıllık evli bir kadınım. 3 yıl önce hem evimizi hem arabamızı aldık. Yüklü bir borca girdik.
Ve o gün bugündür toparlanamadık. Kredi kartları borcunu hep kredi ile kapatmaya, krediyi de kredi ile kapatmaya başlamıştık.
Maaşımdan elime hiç kalmıyor aksine hep eksiye düşüyordum :)
Durumu biraz toparladık. Ben hem harçlığımı ayırıyorum hem de ufacık bile olsa birikim yapma evresine geldim.
Az çok demeyeceğim birikimimi de küçümsemeyeceğim :) Çünkü ben her yıl kumbaramdaki 1 TL birikimi ile tatile giden insanım.
Şu an durumum buna elverişli olduğu için her ay 1 gr. altın kenara atacağım.
2020 yılında bebek fikrimiz var bu birikim onun için
Sizlerde bana katılmak isterseniz. Seve seve.. Kapım açık
AĞUSTOS 2019 Audreyhorne 1 gr ☘ Mia- 1 gr. ☘ poncikvegece 500 TL ☘ Brmckkkk 1 gr. Seda2012Emre 2 çeyrek
EYLÜL 2019 Audreyhorne 1 gr Mia- 1 gr poncikvegece 700 TL Y yakamoz074 2 gr Eeelma 0,54gr Brmckkkk ? kardelen_08 2 Lets go ? bil ge 1 gr browni__ 1 gr FusyAsk 7 gr braindamage 1 gr Umay- 2 gr yolcu09 100 $ mandaliina 1 gr Ckolatakahve 2 çeyrek
Evet bende takipteyim. Bir yerden para bekliyorum gelsin hemen almayı düşünüyorum.Ayin son gunu 1 gr daha aldim 268.30dan. Gittikce dusuyor altin
Alabilmissindir umarim mi desem insallah alamamissindir mi deseemmEvet bende takipteyim. Bir yerden para bekliyorum gelsin hemen almayı düşünüyorum.
Hayır daha almamıştım :))Alabilmissindir umarim mi desem insallah alamamissindir mi deseemmsimdi baktim 266.59 gorunuyor daha da dusmus
Sen bu ay almamış mıydın browniEylül ayi icin 1 gr aldim. Ekim için de 1 gr almak istiyorum insallah alabilirim
Ekledim :)Ayin son gunu 1 gr daha aldim 268.30dan. Gittikce dusuyor altin
Eylul icin alacagimi yazmistim ama aldim yazdim mi hatirlamadimSen bu ay almamış mıydın browni
Tabii hemen ekliyorum :)Merhabaa kızlar
Audreyhorne canım maaşım yattı bugün 1 gram altın aldım yazar mısın
Merhabaa kızlar
Audreyhorne canım maaşım yattı bugün 1 gram altın aldım yazar mısın
Yok canımm eylülde 700 tl idi700+ 1 gr yapayım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?