- Konu Sahibi Audreyhorne
merhaba kızlar beni de ekler misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tabii ki. Bu ay aldıysanız ekleyebilirim bu ayamerhaba kızlar beni de ekler misiniz?
15inde maaş alıyorum :) alır almaz yazacağımMerhaba tabii ki. Bu ay aldıysanız ekleyebilirim bu aya
Ve ya alınca yazarsınız yine :)
ooooo kimleri görüyorum :) maşallah altınların bereketli olsunÖnümüzdeki ay 6 gr altın gelecek toplam 8 gr olacak inş
bakalım yıl sonu kaç gr olacak :)
Evet bir çoğumuz 15'inde alıyoruz :)) Pazartesi sabah yoklama alacağım15inde maaş alıyorum :) alır almaz yazacağım
Ben bildirdimEvet bir çoğumuz 15'inde alıyoruz :)) Pazartesi sabah yoklama alacağım
mantıklı :)Evet bir çoğumuz 15'inde alıyoruz :)) Pazartesi sabah yoklama alacağım
Sınıf başkanı seçeceğim seniBen bildirdim
Hep o atılan storyler yüzünden bunlarmantıklı :)
kışın aslında neredeyse her ay alıyordum ama yaz gelince böyle bi gevşemeler
aman benim niye şöyle bişeyim yok demeler
ben de bundan kullansam buraya gitsem ya demeler
derkeeeeeen koca yaz birikimsiz geçti
madem yaz bitti yaz rehaveti de bitsin o halde
Benimde diğer yaza hedefim en az 2000-2500 tl inşallah malum tatil içinHep o atılan storyler yüzünden bunlar
Evet hadi diğer yaza az ama öz birikimlerle girelim
Nereye gideceksinizBenimde diğer yaza hedefim en az 2000-2500 tl inşallah malum tatil için
Bu sene Fethiye tercih ettikNereye gideceksiniz
ben sosyal medya kullanmıyorum kullansam bide ne olacak sen düşünHep o atılan storyler yüzünden bunlar
Evet hadi diğer yaza az ama öz birikimlerle girelim
Çok güzel. Bizde her sene Muğlanın bir yerini keşfederiz mutlaka.Bu sene Fethiye tercih ettik
Seneye de Alanya veya Bodrum-Torba düşünüyoruz bakalım nasip; Şubatta alıyoruz biz tatili hangi bölge daha uyguna gelirse orayı seçeceğiz büyük ihtimal
Nasıl yapıyorsunuz bunu ya Bende kapatmak istiyorumben sosyal medya kullanmıyorum kullansam bide ne olacak sen düşün
Gerçekten harika bir yer bizde bayıldık Muğla'yaÇok güzel. Bizde her sene Muğlanın bir yerini keşfederiz mutlaka.
İleride yerleşmek istediğim yerdir
ben çok aktif kullanıyordum..Nasıl yapıyorsunuz bunu ya Bende kapatmak istiyorum
Neden gri oldunuz yaGerçekten harika bir yer bizde bayıldık Muğla'ya
Bende çok özeniyorum sosyal medya kullanmamaya.. Ama yapamadım hiçben çok aktif kullanıyordum..
özellikle instagram
binlerce takipçim vardı, fotoğrafa da merakım vardı.. hatta bulunduğum şehrin tanıtım sayfalarında çektiğim fotoğraflar yayınlanırdı.. :)
sonra bi anda hepsini kapattım..
ilk 1 ay çok zor oldu.. telefonu elime alıp yapacak bişey bulamayıp geri kapatıyordum.. 1,5 yıldır fln kullanmıyorum.. bazen çok özlüyorum geri açasım geliyor ama çoğu zaman çok mutluyum.. o sevmediğim yakın ama fitne akrabayı görmüyorum, işyerinde birbirine canım cicim yapıp arkasından kuyu kazan dedikoducu tipleri görmüyorum :) onlar da beni görmüyor mutluyum kısaca :)