• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Ay 1 Gr. Altın

Evet bir çoğumuz 15'inde alıyoruz :)) Pazartesi sabah yoklama alacağım :dondurma:
mantıklı :)
kışın aslında neredeyse her ay alıyordum ama yaz gelince böyle bi gevşemeler
aman benim niye şöyle bişeyim yok demeler
ben de bundan kullansam buraya gitsem ya demeler
derkeeeeeen koca yaz birikimsiz geçti
madem yaz bitti yaz rehaveti de bitsin o halde :KK73:

mantıklı :)
kışın aslında neredeyse her ay alıyordum ama yaz gelince böyle bi gevşemeler
aman benim niye şöyle bişeyim yok demeler
ben de bundan kullansam buraya gitsem ya demeler
derkeeeeeen koca yaz birikimsiz geçti
madem yaz bitti yaz rehaveti de bitsin o halde
Hep o atılan storyler yüzünden bunlar :KK48:
Evet hadi diğer yaza az ama öz birikimlerle girelim :KK73:

Bu sene Fethiye tercih ettik
Seneye de Alanya veya Bodrum-Torba düşünüyoruz bakalım nasip; Şubatta alıyoruz biz tatili hangi bölge daha uyguna gelirse orayı seçeceğiz büyük ihtimal :KK70:
Çok güzel. Bizde her sene Muğlanın bir yerini keşfederiz mutlaka.
İleride yerleşmek istediğim yerdir :KK200:

Nasıl yapıyorsunuz bunu ya :KK43: Bende kapatmak istiyorum
ben çok aktif kullanıyordum..
özellikle instagram
binlerce takipçim vardı, fotoğrafa da merakım vardı.. hatta bulunduğum şehrin tanıtım sayfalarında çektiğim fotoğraflar yayınlanırdı.. :)
sonra bi anda hepsini kapattım..
ilk 1 ay çok zor oldu.. telefonu elime alıp yapacak bişey bulamayıp geri kapatıyordum.. 1,5 yıldır fln kullanmıyorum.. bazen çok özlüyorum geri açasım geliyor ama çoğu zaman çok mutluyum.. o sevmediğim yakın ama fitne akrabayı görmüyorum, işyerinde birbirine canım cicim yapıp arkasından kuyu kazan dedikoducu tipleri görmüyorum :) onlar da beni görmüyor mutluyum kısaca :)

ben çok aktif kullanıyordum..
özellikle instagram
binlerce takipçim vardı, fotoğrafa da merakım vardı.. hatta bulunduğum şehrin tanıtım sayfalarında çektiğim fotoğraflar yayınlanırdı.. :)
sonra bi anda hepsini kapattım..
ilk 1 ay çok zor oldu.. telefonu elime alıp yapacak bişey bulamayıp geri kapatıyordum.. 1,5 yıldır fln kullanmıyorum.. bazen çok özlüyorum geri açasım geliyor ama çoğu zaman çok mutluyum.. o sevmediğim yakın ama fitne akrabayı görmüyorum, işyerinde birbirine canım cicim yapıp arkasından kuyu kazan dedikoducu tipleri görmüyorum :) onlar da beni görmüyor mutluyum kısaca :)
Bende çok özeniyorum sosyal medya kullanmamaya.. Ama yapamadım hiç
En büyük atağım tüm iş arkadaşlarımı ve sevmediğim akrabalarımı silebilmek oldu.

Back
X